Sovmorron

Sovmorron idag. Skööönt! Klev upp 9.20, frukost kl 10. Mycke frukost blev det. Två grötportioner och en paprikamacka, gött!! Nu står man sig ett tag.
Sitter och läser igenom alla anteckningar från föreläsningarna. Mycke man inte fattar, men det kommer väl.
Tänkte träna nu snart. I need it! Man blir så slapp när man inte tränar. Kör ett gammalt hederligt fyspass. Utfall etc. etc... Ska gå till Iksu imorrn och fixa så jag kan köra igång där på måndag. Ska bli sååå kul. Stod utanför iksu igår kväll och väntade på bussen. De har stora fönster just där och jag stod och kollade på ett pass. Jag blev såå avis. Ville verkligen vara med, även fast det såg väldigt jobbigt ut. Det är ju så det ska vara. Känslan efter ett riktigt jobbigt pass är bland det bästa som finns.


Tack Erik för samtalet igår. Kändes konstigt, men samtidigt väldigt bra. Är glad att du tog upp det.



"My name is 'Sue! How do you do! Now your gonna die!!!"


Skavsår

Tröööött idag! Det tog emot att kliva upp klockan 7.00 imorse kan jag säga. Kom i säng vid 1.30 i natt. Kvällen var bra. Hade lite tävlingar på universitetsområdet först. Jag och en annan tjej från mitt lag vann en tävling och fick två stjärnor. Vid halv tio drog vi till Corona. Det var väldigt lugnt där till en början, men vid elva var det fullt och väldigt varmt på dansgolvet, men kul som sjutton. Fick lite cenadrag i fötterna och så, men det får man tåla. Efter tolv blev några av oss hungriga så vi gick till Tältet och käkade en toast. Sedan träffade jag Erik och vi gick och kollade om det gick nån bra buss hem, men icke. Det var ju tisdag så den senaste bussen gick 23.00. Suck. Vi gick hem och jag har nu århundradets värsta skavsår. Det blödde från hälarna och resten av fötterna är fulla med blåsor. Antar att man får skylla sig själv när man bums ska ha nya skor på sig.

Nu ska Erik och jag snart iväg till Coop och storhandla. Senare ikväll ska jag till Ålidhem och spela brännboll med klassen. Träävligt!

Mycke

Första föreläsningarna idag. Drygt att kliva upp så tidigt, fast det lär ju bli ännu jobbigare imorrn. Vi ska ju ut ikväll med klassen och vi har första föreläsningen kl. 8.15 imorrn. Snacke död man kommer att vara. Men det är bara fram till tio och då kan man ju fara hem och sova igen.
Det var kul igår kväll iaf. Vi höll till på nå gräsplaner vid universitetet. Belv uppdelade i lag och fick faddrar och så. Sen hade vi olika stafetter. Hoppa säck, Tåget och en massa annat som jag int kom ihåg.

Nä, nu väntar middag innan jag måste börja göra mig i ordning för ikväll. Ciao!

Student

Då var man student då. Känns fint. Vi hade bara information och registrering idag, slutade tio. Efter det har Erik och jag gått på stan. Köpt en kofta, en slipover typ och käkat på Subbis, gött! Köpte även ett pennfodral för 89 spänn. Smakar det så kostar det =P
Nu ska vi snart hem. Jag ska läsa och sen ska jag iväg på nån träff med klassen vid 18. Leka lekar och annat kul.



NA JÄVULSKT med träningsvärk idag btw! Man känner att man lever minsann.

Jobbigt värre

Gaaah, jobbig träning idag! Jag är alldeles skakis i benen. Har tydliga svårigheter att sätta och ställa mig upp. Härligt som fan! Ett avbrott från träningen i nästan två veckor känns. Fast bålpress gick ovanligt bra idag ändå. Orkade gå riktigt långt ner med benen. Kändes otroligt bra, konstigt nog. Allt annat var döjobbigt. Sedan satt det riktigt bra med torsk, våran egen potatis blandat med ägg och smält smör. Mmmm!!!

Nu väntar packning på hög nivå. Åker upp till Umeå senare ikväll och då är det mycke som ska med. Kläder, skor i massor, bok, en massa papper och annat shit. Mycket som ska kommas ihåg. Synd att jag inte kan ta med cykeln på bussen bara. De får skicka upp den med en annan buss senare i veckan.

hej..

The Streets

In one single moment your whole life can turn 'round
I stand there for a minute starin' straight into the ground
Lookin' to the left slightly, then lookin' back down
World feels like it's caved in - proper sorry frown
Please let me show you where we could only just be, for us
I can change and I can grow or we could adjust
The wicked thing about us is we always have trust
We can even have an open relationship, if you must
I look at her she stares almost straight back at me
But her eyes glaze over like she's lookin' straight through me
Then her eyes must have closed for what seems an eternity
When they open up she's lookin' down at her feet

Dry your eyes mate
I know it's hard to take but her mind has been made up
There's plenty more fish in the sea
Dry your eyes mate
I know you want to make her see how much this pain hurts
But you've got to walk away now
It's over

...

Snor

Snörvel snörvel. Fan att man ska gå och bli förkyld precis innan skolstart. Tyyypiskt!

Erik och Birgitta for nyss härifrån. De är på väg upp till Umeå med Eriks grejer. Innan de kom var Marre och jag på stan. Jag köpte skor och träningskalender och så åt vi på Subway. Så jäääkla gott!!

Nu ska jag börja lägga upp lite bilder från resan på resedagboken. Mååånga bilder blev det!

Hemma

Jahapp, då var man hemma igen då. Känns ganska konstigt. Har ingen som helst uppfattning om tid och rum. Men det är skönt att se min säng igen. Min rygg skriker efter en skön säng efter en och en halv veckas mer eller mindre oskön sömn.

Kom nyss hem från Sundsvall. Sov hos syrran i natt. Vi kom hem från Stockholm vid kl 20 igår och var lagomt less på att åka buss då kan jag säga. Ont i rumpa och rygg.

Veckan nere i Turkiet har iaf varit helt perfekt! Såå skönt att bara få vara. Visst var försäljarna ganska jobbiga och klängiga, men solen och det underbart varma vattnet vägde upp allt sånt. Ids int skriva mer om resan nu. Om man är intresserad av en lite mer detaljerad läsning, look here
http://www.resedagboken.se/Default.aspx?documentId=3&section=journey&journeyId=77078&userId=66642


Nä, nu ska jag se på Finnkampen.


Det är måndag! Gaaah!!!

Nu är det faktiskt måndag. Trodde aldrig att den här dagen skulle komma, men nu är den här.
Klev upp 7.30 och åt frukost. Nu ska jag väl packa det sista innan jag tränar. Ska bli skönt att få igång kroppen lite. Ska ju sitta still så mycke idag. Buss till Sundsvall och sen vidare till Stockholm. Kommer nog vara duktigt trött när vi kommer till Kista. Hoppas jag kan sova lite på bussen.
Fatta, på onsdag åker vi till Turkiet! Det känna lite overkligt. Fan, det var ju nyss typ 50 dagar kvar. Har väl inte fått riktig resfeber än, men det kommer nog. Är mest orolig för packningen. Har jag för mycke? Ja! Kommer jag glömma nåt? Förhoppningsvis inte. Ska handla lite smågrejer i Sundsvall. Har ju lite tid på mig där innan vi far till Sthlm.
Jag undrar hur det kommer att gå för oss på hemvägen. En massa taxfreegrejer ska bäras och förmodligen har vi köpt nått där nere som ska få plats i väskorna. Hoppas Erik har lite plats över, för jag har inte det. Jaja, det ordnar sig...

Slut på babbel för ett tag. Ciao!

Båtdag

Snacka om underbar dag!
Kom för en stund sedan hem från en underbart härlig båtdag. Vi hade igår planerat att vi skulle på Ultrådagen idag, en sorts marknad, men vid halv tolv fick vi reda på att den va igår. Ha! Sådan koll vi har. Precis då ringer våra förra grannar och frågar om vi vill ut och åka båt med dem. GULD!!
De har en jättefin och stor båt. Vi åkte ut till Malmön och hittade en jättemysig strand. Stannade där ett bra tag. Gick en sväng på klipporna och hittade en till fin strand och en massa fina vita stenar. Sjukt snyggt var det. På ett ställe var det en massa labyrinter gjorda av småstenar. Klarade inte ut dem. Riktigt avanserade. På vägen hem tog vi en annan sväng. For förbi Stubbsand och så. Fatta vilken underbart vacker skärgård vi har!
Vattnet var för övrigt väldigt varmt. 22 grader och det är mycke för att vara öppet hav. Riktigt härligt!

Nu ska denna förträffliga dag strax bli ännu bättre. Pizza från Panget väntar. Gött!

Deportees

Don't Cross My Landscape
 
This is a choice of a tear-drowned eye
Looking for reasons better to cry
Everyone's riding my feelings for fun
When one of them stop there's another's begun
You're not getting me wrong I am making a scene
Something's leaving and I'm thinking it's me
You all got a story, well I'm glad to hear
But hearing them all is more then I can bear
 
Don't cross my landscape
If you're just wasting time
And if you're gonna love me across my borderline
You better be sure what to keep
 
This is more about me and it's less about you
So please don't be sorry ´cause I'm sorry for two
Not every moment is a silence to kill
But I've got a feeling that you still will
 
Don't cross my landscape
If you're just wasting time
And if you're gonna love me across my borderline
You better be sure what to keep

Mucho grande galet!

Snacka om att gårdagen blev betydligt mer händelserik än vad jag hade förväntat mig.
Var ju på Arenan och käkade lunch, efter det tog vi det bara lugnt. Jag var ute och cyklade på eftermiddan. Vi åt tacos och såg på em. Vid 20 for mamma iväg på Gräsmyr för att dansa och en stund senare ringer Erik. Han berättade att han var på väg till mig! WTF?!!! Jag tänkte att nu har det brunnit för honom. Har han blivit helt kockobahiiia i skallen eller?! =D Sen sa han att han tidigare under kvällen kommit på att han glömt passet uppe i Umeå. Det fanns ju inget annat att göra förutom att fara upp och hämta det. Han kom hit vid 21.30 och fick öppna sina presenter. Han blev mycket glad för dem =) Sen följde jag med honom upp till Umeå. In i lägenheten för att hämta passet och sen bar det av hemåt igen. Jag körde hem till oss så att han kunde vila lite. Men fy faan va trött jag var. Det var kanske lite farligt, men jag fick ju inte så mycke möte så. =P Ögonen kändes väldigt grusiga och skyltarna blev lite suddiga, men med hjälp av kall luft i bilen och lite hårdare musik höll jag mig vaken. När vi var framme hos oss åt vi lite mackor och sen for Erik iväg. Han kunde nämligen inte stanna för han började jobba 9.30 idag. Stackarn! Grejen var ju också den att han var ju ledig hela gårdagen och om han hade kommit på det här vid typ tio på morgonen hade allt blivit en aning lättare. Men men, man ska inte alltid ha tur. Jag är iaf glad över att få träffat honom tre dagar tidigare än bestämt. Nu känns måndagen helt plötsligt inte lika långt borta.

Idag blir det em och stan. Ska iväg och fixa det sista innan resan. Solkräm, bok och lite annat.
Tärnhuvud ikväll. Längtar! =D

Helt pärfekt!

Lunch på Arenan. Great! Lite bilder. http://LisaG.pixbox.se

Ut och cykla snart. Ja, eller om nån timme kanske. Det är så jäkla varmt ute. Solen är inte framme, men oj va hett det blir. Måste börja packa imorrn tror jag. Kommer nog att packa alldeles för mycke och ändå glömma de viktigaste sakerna, typ pass och grejer. Suck! Faan va jag längtar till måndag! Helt galet mycke!


Kockobahiiia i hockeysnus!

Blåbääääära

Wissman är grym och Olsson är smal, men riktigt grym han också!

Huvvaligen va trött jag är. Jag kan inte somna på kvällarna. Helt sjukt. La mig typ halv tolv igår, men somnade inte förrän klockan var över två. Det dumma är att jag är såå jäkla trött. Ögonen är som ett jäkla grustag, men ändå går det bara inte att somna. Tänker inte på nått speciellt heller. Men förmodligen är det så att alla tankar finns nånstans där bak ändå, för det är ju väldigt mycke som ska hända framöver. Antar att det är det som spökar.

Idag har det inte hänt mycke alls. Varit hemma och tråkat. Tränade på eftermiddan och det gick ju bra förutom att det var så jäääkla varmt. Solen var inte ens framme, men ändå mådde jag illa av värmen. Galet! Fick lov att fara och hämta morsan på jobbet. Älskade Saaben startade inte! =/ Jag är helt förtvivlad!!
Åt blodpudding och sen tog Marre och jag oss en sväng upp till skogen och plockade blåbär. Det var riktigt härligt, förutom att det är en jävla arbetsställning. =P Nu är jag riktigt blå och fin runt mun och i mun och på händerna. Man blir ganska kreativ i skogen. Marre och jag kom på en ny text till Tomas Ledins Du ska veta att jag saknar dig. Tänker inte ta upp det här och nu. Det måste höras live. Kan säga att den var en aning mer negativ än orginalet. =D

Nä, nu väntar duschen och sen final på 200m. Gött!

Längtan

Fan vad jag skriver mycke idag. Inge vettigt heller. Men vad ska man göra då om man har tråkigt?

Nu är det ännu mer att längta till!
Längtar såklart till träningen imorrn. Alltid lika kul med fyspass, speciellt efter en träningslös dag. Sen längtar jag till fredag för då ska hela familjen på Arenan och käka lunch. Ska bli riktigt kul. Mamma hade varit där idag och sa att det var jättebra mat och jättefin resturang. Nån av brorsorna Sedin (hon kan inte se skillnad på dem, haha!) kom fram och hälsade på henne. (De hade visst fått tränat med Modo.) Lagomt stolt mamma blev då =) Vi bodde i samma hus som deras familj fram till att jag var typ fem år och så jobbar mamma med deras pappa. För några år sedan var vi på deras pappas 50-årskalas. Vi spelade kubb och jag råkade kasta en pinne på Henrik. Liiiite pinsamt! =D Det är den närmaste kontakt jag fått med kändisvärlden. Haha! Om man kan kalla de för kändisar? Joooo, det kan man! Om Erik och Johannes vet vilka det är så är de ju känd. Fast de kanske inte vet det... eller? ...ja, man kan ju bli lite osäker =P

Nä, nu väntar nog sängen... tror jag, fast klockan är ju bara 22.10.. Går nog ner och ser på tv en stund istället. Gnatt då!

God morgon fröken Lisa

Haha! Jag har hittat en låt som handlar om mig =D Hur kul är inte det då?! Öööh, förmodligen inte så jättekul för nån annan än mig =P

Sugarplum Fairy - Morning Miss Lisa
When she’s walking down, the street
I feel insecure, so weak
But I know for sure that I will never be alone anymore

When I see her face, her face
It fills me with grace, her face
And the world I know will never ever be the same anymore

But she lives in a shadowland
So want you please take my hand

And I will never dance with no other baby
No other baby no other
And I will never dance with no other baby
No other baby no other
And I will never dance

And her silhouette, saw it
I’ll never forget, know it
It tears my eyes a picture of a paradise

But she is in a shadowland
So want you please hold my hand

And I will never dance with no baby
No other baby no other
And I will never dance with no other baby
No other baby no other
And I will never dance

And the clouds are chained to the sky
As your eyes are chained to my eyes

And I will never dance with no other baby
No other baby no other
And I will never dance with no other baby
No other baby no other
And I will never dance

(I will never ever ask you to feel the same way that I do)

Hahahahahahaha!

Men herregud! Hur konstig blir man inte ibland då?! HAHA! Jag och Marre fick värsta skrattattackerna för en stund sedan. Fy fan va vi skrattade. Tårarna bara rann på mig. Helt sjuuuuukt!! Vet inte vad vi skrattade åt heller. Allt var bara roligt! =D Spagetti-incidenten var ju extremt rolig. Fick ett kort på Marre när hon satt på golvet och plockade upp allt. Haha!!! Undrar vad det är med mig egentligen. Är jag så uttråkad och rastlös att allt har gått över till att bli roligt?! Kanska är så. Det vore ju bra, men jag tror att the family kommer att lessna på mig om jag fortsätter att fåna mig, men det får de banne mig ta! Man måste ju passa på att njuta när man väl är fånigt glad jue!

Shalom!




HAHAHAHA!!! All spagetti for ut på golvet! =D Synd att man inte ser hur galet mycke hon skrattar!

Haha! Tragiskt, eller magiskt?

Oh my god! Hade tråkigt så jag kollade igenom vår mp3-lista. Hittade nå gamla Bon Jovi-låtar. Shit! Den gamla rockballadsälskaren i mig kröp plötsligt fram. Pinsamt men sant. Ryser fortfarande när jag hör Thank you for loving me!
Kom på att jag har en Bon Jovi-skiva i hyllan. Den gick ganska varm i cd:n för några år sedan. Fyra år sedan kanske. Precis innan Erik var det nog om jag inte minns helt fel.

Ganska kul att man har skiftat så mycket i musiksmak under åren. Det va ju en Spice Girls och boyband-period på mellanstadiet. Sen var det ganska mycke rock och pop under högstadiet. Winnerbäck charmade mig nån gång i början av gymnasiet och gör det fortfarande. Red Hot Chili Peppers håller alltid. Nu på senaste tiden har det blivit mycket nytt och mycket bra. Thåström, Kristofer Åström, Britta Persson, Deportees för att nämna några. Det ska bli spännande att se vad man lyssnar på om typ 20 år.
Förstår mig inte på folk som inte gillar musik överhuvudtaget. Stackars, stackars!

Dagen

Stan idag. Marre och jag var på JC och kollade in rean. Jag köpte ett linne och en t-shirt, Marre köpte en randig tröja. Köpte present till Erik. Skönt att ha det gjort. Det blev ganska bra ändå =)

Cyklade ikväll. Varmt, men skönt. Är lite less på mina knän just nu. De verkar inte vilja bli bättre. Aja, jag får härda.

EM och fnitter har det blivit ikväll. Vet inte var jag har fått allt fnitter från, men allt var roligt där ett tag. =D
Gång måste för övrigt vara den fulaste sporten, om det ens kan kallas sport. Haha! Jag undrar lite hur deras höfter mår.

Jodå

Det gick! =D Jag körde 22-20-20, men då var armarna gele ett bra tag efteråt. Kändes så skönt att få träna igen. Helgen blir alltid så lång och träningslös. Och så blir man ganska stel av att ligga på stranden och sola hela dagarna. Känns i ryggen, blää!


EM och sol

Sitter och ser på EM i väntan på min egen träning. Så jäkla kul att det har börjat nu. Taskig tajming att det är gööörhett ute samtidigt. Vi for ner på stranden vid ett idag. Efter EM-sändningen. Vi tar nog ut lilla tv:n på altanen imorrn förmiddag, så att vi kan njuta av solen samtidigt =)
Skulle ha varit riktigt kul om man hade börjat i friidrott när man var mindre. Fatta va roligt det måste vara! Undrar vad man skulle hålla på med bara. Var ju hyfsat snabb när jag var liten, men det var väl alla. Sjukamparna har ju väldigt snygga kroppar. Kanske skulle ha satsat på det =P Aja, det går ju inte att göra så mycket åt det nu. Får satsa på min egen träning. Ganska kul att tävla med sig själv också och märka att man blir bättre och bättre. Tänkte satsa på 20x3 armhävningar ikväll, får se om jag klarar av det. Om jag vilar tillräckligt mellan ska det nog gå.

Träna mera!

Sick people

Riktigt mysigt igår kväll på stranden. Vi grillade lite hamburgare och njöt i kvällssolen. Pappa, Ida och Marre badade, men jag tyckte det va lite för kallt i luften. Vid åtta hörde vi Lundell från andra sidan berget. Han hade ju spelning igår kväll på Parken. Det va ganska häftigt, för vi hörde faktiskt riktigt bra. =)

Det skulle bli Stubbis idag också, men jag vet inte riktigt hur det blir med den saken. Det är lite molnigare idag. Vi får väl vänta och se, de kanske försvinner. Skulle vara kul att fara dit igen, hela familjen den här gången.

Var in och kollade min pixbox igår och såg att jag hade fått en ny kommentar på en bild. Titta själv:
http://www.pixbox.se/pic_show_id3460902.html
Kolla sedan in han som kommenterade. Man kan ju inte låta bli att bli lite fundersam. Va faan liksom?!!! En gubbe i samma ålder som min farsa! Sjuuuukt!!!!



Saknar...

Stubbis

Kom nyss hem från Stubbsand. Jag, Marre och mamma har varit där hela dagen. Från 12 till nu. Hur skönt som helst. Varmt i vattnet och hett uppe på stranden! Vi badade ganska mycke faktiskt. Skitkul va det. Marre och jag försökte lära mamma att dyka snyggt, men det gick väl sådär. Vi fick skratta mycke iaf =D Hon såg bara för rolig ut i bland! Som när hon skulle försöka sätta sig ner på botten. Haha! Omöjligt. Till slut fick marre och jag trycka ner henne. Själv sjunker jag som en sten bara jag andas ut luften. Fast det kanske inte är så bra. Hmm.
Vi fick iaf höra en kul grej på stranden innan vi skulle fara. Det var två tjejer i 14-årsåldern som stod och jämförde deras brännor. Så säger den ena: "Alltså om jag hade varit i Thailand i tre veckor, att jag hade sett ut som en neger då?" HAHA! Mamma, jag och Marre låg och försökte hålla oss för skratt. Inge självgod alls inte! =D

Nu väntar en kväll nere på våran strand. Grillning och mys. Ibland är sommaren bara fööör underbar!!!

Diggiloo

Är tröööött idag! Vi kom hem från Skule vid 00.30 igår. Somnade på stört direkt efter att Erik och jag slutat prata. Kvällen blev ganska bra ändå. Mådde väldigt illa nån timme innan vi skulle fara, men efter att jag fått lite mat i magen blev det bättre. 19.30 började showen. Väldigt trist till en början, men det blev bättre och bättre. Gillar väl inte artisterna så hemskt mycke, men tillsammans blev de ganska bra. Vissa nummer var väldigt bra, andra mindre bra. Thomas Pettersson var ju rolig iaf. Sen måste jag faktiskt berömma Amy Diamond. Hon är 14 år och sjöng ju bättre än de andra tanterna på scenen. Hon sjöng till och med på franska.
Efter att ha förfrusit mina stackars ben, gått en jävla bra bit för att hitta bilen och varit väldigt kissanödig var vi som sagt hemma vid halv ett.
Trevlig kväll med pappsen och Ida.

Underbar

Streets of You - Deportees
 
If you'd write a map
Would you mark my spot
Would you position me
And come take me back to the streets of you
I won't be hard to find
I'll be that blinking kind
On your radar screen
Please take me back to the streets of you
I turned every stone
I read between the lines
I even asked a stranger
But I couldn't find the streets of you
I ain't the begging type
I ain't the helpless type
But I ain't to proud to ask
Please take me back to the streets of you
 
That would make me cry with a smile on my face
I wanna tell them about the love we share, the plans we made, the thing's we'll say
In the morning time, night time and every time
Leaving you has never been, on my mind, not there
In the streets of you
 
They call it make-believe
I wanna make you see
That it's a love you feel
And that's the love that counts in the streets of you
I feel I've been heard
It's time for me to serve
So here's to standing up
In a clear blue day in the streets of you
 
That would make me cry with a smile on my face
I wanna tell them about the love we share, the plans we made, the thing's we'll say
In the morning time, night time and every time
Leaving you has never been, on my mind, not there
In the streets of you

Längtan

Galet fint väder idag också. Härligt!
Har nyss skjutsat marre till en kompis. Ska nog fara ut och cykla snart och sen åker Ida och jag ner till stranden och badar. =)

Fan vad jag längtar till mycke nu. Jag längtar till nästa måndag(14:e) då jag åker ner till Erik och sen till Sthlm på kvällen. Längesen jag var där och det ska bli kul att se hur Johannes har det. Och sen på onsdagen åker Erik och jag till Turkiet. Ska blir sååå härligt! Massa sol och bad och god mat. Hoppas vi håller reda på allt och inte glömmer nått att ta med. Har en känsla av att det skulle kunna strula till sig, men vad gör det? Bara fler roliga minnen =)
Sen börjar ju skolan och det nya livet i Umeå. Längtar nog mest till Iksu och all tid jag kommer att spendera där. Bodyjam, fatta vad kul!!!
http://cms.lesmills.com/cms/files/lmb/Downloads/BODYJAMwebb.pdf

So good!

Nu mår jag prima! Har tränat, svept i mig en gainomax, fikat marres goda bröd och lite kakor. Life is good!

Jävligt härlig träning idag. Väldigt varmt till en början när jag gjorde alla benövningar, men sen kunde jag ligga i skuggan resten av passet och det var skithärligt. Svenne låg bredvid mig och bögade sig. För folk som inte vet eller har sett honom in action förstår kanske bättre när jag säger att han åmar sig som om han var värsta utvikningsmodellen. Det är lite äckligt, men förbannat kul! =D

Diggiloo i Skule imorrn kväll. Hoppas det blir bättre än vad jag tror. Mina förhoppningar är inte precis stora, men det kanske är bra.

Sommar!

It´s summer, I tell you!
Var på Nyänget (värsta fjortishänget) hela dagen med syrran och hennes kompis. Så galet varmt! Brännan fick sig en omgång. Gött!

Middag nu om en liten stund och sedan blir det träning. Längtar! Har köpt en gainomax som jag ska ta efter. Längtar till det med. Den är så god! =)

Mat, mat, mat!

Mina änglar

Åååh, var på dagis idag och hälsade på. Det var inte så många barn, typ 8 st. När jag kom gående mot grinden sprang Angelina förbi. Hon kollade jättemycket på mig och när hon såg att jag öppnade grinden sken hon upp och sprang mot mig. Hon är typ världens gulligaste unge. Hon fyller tre år samma dag som jag, 19 september, och har världens änglahår. Det är så kul för hon har blivit så duktig på att prata. När jag först började jobba där förstod man inte ett ord hon sa, nu förstår man nästan allt. Hon höll mig i handen hela tiden och skulle visa mig en massa. Jag fick kola och glass av henne i kiosken och så tänkte hon bjuda mig på mat, bestående av grus och lite gräs. =)
Hade mina sandaler på mig och det är lite paljetter och sånt på dem. Angelina såg dem och sa att de var såå fina. Hon skulle skaffa likadana när hon blev stor, sa hon. Hon fick prova dem och tyckte att de vara en aning stora. Jag sa att hon kunde få låna dem av mig när hon kunde ha dem. Det tyckte hon lät bra. =D
När jag skulle säga hejdå frågade nästan alla barnen om jag skulle komma tillbaka sen igen, men jag sa att det skulle jag inte. En pojke höll på att börja gråta typ. =( Men jag lovade att komma tillbaka och hälsa på. Kanske på vintern och då kunde vi åka pulka i backen. Då blev han glad igen. =) Längtar redan!

I love my children!

Konsertbrist

Förlåt Erik för att jag höll dig vaken igår kväll, men det var så kul att snacka! =)

Ingen träning idag. Låg i sängen och funderade vad jag skulle hitta på istället. Kom inte på så mycke. Hade en snabb tanke på att fara och hälsa på dagiset, men jag vet inte om de har öppnat än. De har haft sommarstängt. Kanske ska ringa och höra iaf. Det skulle vara så kul att träffa barnen igen. Jag saknar dem sååå! Och jag saknar personalen. De är bara så mysiga, de flesta iaf =P

Blir nog Diggeloo på fredag. Pappa frågade om jag vill hänga på. Om han betalar går jag gärna. Det var inga bra artister, men om man får i sig lite gött och dricka blir de säkert det. =P
Åh, det skulle vara hur göj som helst med nån riktigt bra konsert. Typ Kristofer Åström eller Winnerbäck eller Deportees. Har varit på alldeles för lite sånt i sommar.


Snygga dudes!

Erik
Kolla in snyggingen då. Ny jacka och allt =)

Martin Stenmarck
Jag vet, men jag kunde inte låta bli. =P

Tom
Och en till. Anledningen till att man ser på Smallville. =)

Kalas

Det blev en hel del folk ikväll ändå. Vi trodde inte att det skulle komma så många. Kul va det iaf. Kusinerna och kusinbarnen är riktigt roliga. Och mostrarna pratar på som vanligt. Aldrig tyst. Och nu var ändå inte Monika med. =)

Jahapp, vad ska man hitta på imorrn då? Ingen träning. Trist. Hoppas det blir bra väder så man kan fara till nån strand iaf. Annars får jag väl träna på att göra volter på mattan. =P

Love

Måste än en gång hylla min träning på denna blogg.
Kan fortfarande inte fatta att jag inte börjat tidigare. Det är ju såå kul! Okej, det är inte alltid kul, men så ska det vara. Vissa pass är jobbigare än andra, men då blir de roliga passen så betydligt mycket roligare också.
Lycka är när man gått igenom ett jobbigt pass, stretchat och sedan får i sig något att äta. Man rakt känner hur kroppen njuter, även fast den är trött. Det är att leva det!
Dessutom fungerar allting så mycket bättre. Kroppen mår så jäkla bra av att få lite rutiner och att få kämpa lite. Man blir glad av träning. Det går inte att vara sur efter ett pass, även fast man kan ha varit rasande innan man körde igång. Man (varför skriver jag "man" när det är "jag" jag menar? Jag kan ju inte tala för alla heller!) ...jag får ut alla elaka tankar med hjälp av träningen, samtidigt som alla glada tankar blir gladare.

Som sagt, vissa pass är jobbigare och tråkigare än andra. Cyklingen är inte superkul, men oh, så nödvändig. Cyklade idag och jag tog i så jag trodde att låren skulle spricka. Det bet na jävulskt i dem hela vägen. Körde med så hög växel som möjligt, ibland högre än vad jag egentligen orkade med, men det gick ju. Det är en grej jag kommit på, det mesta går bara man vill!



I love it, love it!

Hot!

Vaaarmt!

Har stått ute på altanen och klätt in stolarna med nytt tyg. Det blev riktigt bra, men varm blev jag. Ska nog sy en duk också i samma tyg, men det får vänta ett tag.
Ska hinna med att cykla också.

Har lite beslutsångest. Det har kommit upp tre lägenheter på Bostadens hemsida idag. Alla tre är likadana. Etta på 29,5 kvadrat med liten sovalkov och pentry. Det är egentligen inte en sådan lägenhet jag vill ha, men det verkar ju vara segt med de andra. Vet inte om jag ska chansa på att det kommer upp nå bättre, eller anmäla mig för en sådan här lägenhet. Måste göras idag, imorron är de borta.
Man kan ju tacka nej, om man ångrar sig, men grejen är ju att man inte får anmäla sig på fler än fem lägenheter. Aja, jag får fundera tills ikväll.

RSS 2.0