paprikasug

Hmm.. Fick just precis nu ett galet sug efter paprika. Undra varför. Kanske för att jag åt apelsin nyss. Första apelsinen den här "vintern". Äter inte apelsin på sommaren. Smakar konstigt då.

Lisa har varit dutti idag.
Först fick hon reda på att hon klarat tentan. VG, precis på gränsen. Lisa är nöjd. Hade inte förväntat sig att det skulle gå så bra. Hon hade absolut inte förväntat sig att spika sista uppgiften, som var galet svår. Komplicerad matte, typ. Men det gjorde hon minsann.
Efter skolan drog Lisa och hennes kompis Catta på Iksu. Första passet på nya programmet. Spännande. Det började tungt med latsdrag, men Lisa klarade alla sets och reps, med nöd och näppe. Sedan fortsatte det ännu tyngre. Sittande rodd. Hua! Orkade inte med 15x3, så det fick bli 15 - 10 - 10, och hennes armar höll bokstavligen på att ramla av. Då var det dags för lite biceps curl och biceps hammer curl för Lisas stackars armar. Jojo, det kändes vill hon lova. Skönt för henne att köra lite benböj sedan. Vila armarna lite. Benböj är alltid kul. Desto roligare nu när det blir lite tyngre belastning. Sedan gick Lisa hem och åt middag.
Från halv sju till kvart i nio låg Lisa skönt i sängen och läste allt som hon skulle för att vara förberedd inför seminariet imorgon. That´s a first. Dutti, dutti!

Sen var det ju inte bara Lisa som var dutti ikväll. Modo avancerade till en tredje plats i tabellen genom att slå Linköping med 5-2 i Swedbank.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0