Förberedelser

Haha! Tre killar står i detta nu utanför vårt fönster och försöker att laga en punktering. De har stått där i minst två timmar. Ska man måsta gå och hjälpa dem eller?!! =D Näää.. men de fick faktiskt låna mina "laga-punka-grejer". Det är iofs två fransmän och en tysk och man vet ju inte vad de har för traditioner i deras länder. Där kanske det är kvinnorna som lagar cyklar och sånt. Ha!

Nu har jag duschat och sprutat på mig lukta gott. Mm, jag vet, ute i god tid minsann. Men jag har inte klätt mig än och inte sminkat mig och inte fixat håret och inte käkat och... Shit! Jag har nog lite bråttom ändå. Vi ska ju fara vid 19. My my, vad jag kommer att frysa! Hoppas det inte är sån jättelång kö. Jag har ju bara mina svarta tights och den nyinköpta tröjan/klänningen på mig + skinnjackan förståss. Men om man ska vara fin får man lida pin, så är det.

Deportees

Come give me love

I’ve got a friend
Who lives a mile down the street
I want her close to me each time we meet
I’ve got a friend she gives me a reason to cry
I hate to say goodbye

So when my ears can no longer hear
When every rainbow is reflected tears
When times get silent I can only pray
Come give me love, come give me love

Come give me freedom
Come give me peace
Come consolation and mind at ease
Come give me loving
Come give me hope at the end
And I will smile again

I know a place nearby where we use to go
To spend some time alone when the nights are cold
I’ve got a friend she’s only a heartbeat away
We said goodbye today

So when my ears can no longer hear
When every rainbow is reflected tears
When times get silent I can only pray
Come give me love, come give me love

Come give me flowers
Come give me trees
Come give me rivers
Come give me seas
Come give me loving
Come give me hope at the end
And I will smile again

Come give me wisdom
Come give me trust
Come give me pleasure
And times of lust
Come give me loving
Come give me hope at the end
And I will smile again

When all my fingers can no longer feel
And when my eyes are too weak to see
When times get rougher
I can only pray

Come give me sunshine,
Come give me rain
Come let you hair down
Release my pain
Come give me loving
Come give me hope at the end
And I will smile again


Läskigt bra låt. Jag får rysningar i hela kroppen.

Dance

Deportees releasefest ikväll. Ska bli jävligt kul!
Vet inte vad jag ska göra fram till dess bara. Erik är på skolan hela dagen. Ska väl kanske börja packa lite inför flytten på måndag. Kan inte riktigt fatta att jag faktiskt ska flytta. Galet! Ska bli spännande och se hur jag klarar mig. Skönt att helgerna framöver är fullbokade iaf. Nästa helg kommer Marre och mamma upp, helgen därpå åker jag och Erik ner till Sundsvall (fan, jag kommer att sakna Rännö!!) och helgen därefter kommer Emelie upp och härjar.



I know a girl
she's a shy girl
don’t say much
but I've got a hunch
She's got another side
she likes to hide
in the back of her head
in the front of my mind
Got a hip in her shake
got a swing in her step
got a thing in her thigh
and a gleam in her eye
All the girls get jealous
all the guys want more
when the lights go down
she hits the floor

She likes to dance
and tear that place up
when she cuts a rug my eyes get stuck
Dance
And tear that place up
when she cuts a rug it ain't enough


Stenkoll

Från warpdrive.se

#39569
<Kuno> När min bror flyttade till Umeå fick han frågan "hur tror du att det går för Björklöven i år" av tidningen där. Han visste inte vad det var så han svarade "de faller väl till hösten?"


Så jävla bra. Man kan ju liksom se det på två olika sätt.
Ett: Han hade absolut ingen koll på vilka Björklöven var. Det är nog troligast att det var så det var.
Två: Jag däremot skulle vilja se det som en jävligt skön kapning av det patetiska hockeylag som ska företräda den stad jag nu bor i. Haha!

Lyrisk

Alltså, FAAAN va kul det  var idag på dansen!!! =D Två instruktörer och den här gången körde vi igenom hela koreografin. Kände att jag hade ett fånigt leende på läpparna hela passet igenom. Haha! Att man kan bli så lycklig av att träna. Ofattbart! Känslan som jag hade precis när jag gick ut från salen var den bästa på väldigt länge. Okej, jag fick ganska ont i knät mot slutet, men det kvittade. Jag hade jävligt skoj och det är det som räknas.

Va fan ska jag göra med all överskottsenergi nu då?!!
Tröök att fara och handla, men men, det måste göras.

Satan vad knät värker nu! Men jag är glad ändå =) Vet att jag inte borde dansa och hålla på om jag vill att knät ska bli bättre, men jag kan bara inte lägga av. Det får väl ta tid då. Det är ju bara att härda för sjutton!

Nu ska jag hoppa in i duschen, men först ta en titt på mina muskler i spegeln såklart, hehe!

katt

Fan! Inte mycke sömn inatt... hmm..

Kom på en sak när jag låg där i sängen och vred mig. Jag kan inte ligga på sidan längre. Eller jo, jag kan, men det är inte alls skönt. Det är som om nånting tar emot vid armen/axeln liksom. Svårt att förklara. Funderade på om det är bröstmuskeln eller nått. Fan, jag skulle vilja ha en sån där "muskelbok" så att man kan kolla upp var allting är och vad det heter. Det är ju bokrea nu och jag har varit på Åhlens och kollat, men de hade ingen sån bok. Får väl kolla vidare nån annanstans..

Nu är jag väääldigt hungrig. Magen kurrar. Ska käka frukost, sen dra ner till biblioteket och läsa lite. Inga lektioner idag. Skönt! Sen ska jag hem, käka lunch, fara och träna på Iksu, hem igen, ta en buss ut till Ersboda med Erik för att handla och sen åter hemåt..

Kyla

Huvva, va kallt det är idag! Är fortfarande frusen efter cykelturen hem från skolan och det var ändå över en timme sedan. Har fått i mig lunch nu iaf. Ska sticka iväg till Iksu vid 14.

Jävligt trist föreläsning idag. Han var så jäkla seg och dryg. Jobbigt att lyssna liksom.

Det visade sig att Ulrika med familj var på väg till Kreta nu, men vi sa att vi skulle höras nått när de kommit hem. Ska bli kul att träffa Svea och Kalle.


Kanye West - Skit #3

This was founded years ago
By broke slaves, years ago
Who did not have, years ago
By broke brothas in the 20s, years ago
Who did not have when we could not eat
Hmm, remember that? Eating all of our cereal with forks because we wanted to save the milk, do you remember that? Hmm?
Do you remember all those Christmases when your Mama walked in the room and pretended she was the tree, huh? Remember that?


Guten morgen

Trevligt igår. Vi var 10 pers hos Anders, såg på Jurassic Park och käkade ost och kex. Lite trångt i bilen hem, haha. Herman och jag fick sitta i knä på Matrin och Erik. Men det gick. =)

Börjar klockan 10.15 idag, fast jag ska nog fara iväg vid 9.30 bara för att vara på den säkra sidan. Har en otäck känsla av att jag kan få punka igen. Och så ska vi vara i en ny byggnad som jag måste leta upp. Det tar nog sin lilla tid det.

Slutar kl. 12 och då bär det av hemåt för att käka lunch och sen till Iksu. Styrka, yey!! =D

Ska nog sms:a kusin Ulrika idag också och se om de är hemma imorrn. Är ju ledig och tänkte att det kunde vara kul att hälsa på kusinbarnen. Kalle måste ju ha blivit jättestor nu. Har inte sett han sen i somras.

Handyman

Jajamän!! Nu har man fixat cykeln. Alldeles själv dessutom. Eller ja, Erik stod bredvid och assisterade. Sprang och hämta grejer och så. Jävligt glad är jag att vi kunde stå under tak, för det ösregnar verkligen.
Fan, va härligt det är att skita ner sig och greja. Tycker att det är lite konstigt att det nuförtiden inte finns så många "handymans". Alltså killarna kan ju inte snickra och meka och greja. What´s up with that?!! Datorer är det enda de kan liksom. Tur att man har farsan som kan allt sånt där. Är lite lik honom på det där sättet. Jag gör gärna saker som måste bli gjorda själv. Det blir alltid bäst då. Sådeså!

Moment 1 är nu avslutat. Redovisning och utvärdering idag. Imorrn börjar moment 2 och jag har just köpt två nya böcker på adlibris. Skulle få låna en av en klasskompis också.

Var på stan idag med Josefine. Vi kollade på träningsbyxor åt henne, men det fanns typ inga alls. Inget i hennes storlek iaf, men tillslut hittade hon ett par på Lindex. Jag köpte ett träningslinne på Stadium, "laga-cykeln-grejer" på Clas Ohlson, pärm på Åkerbloms och en röd tröja/klänning och ett halsband på Gina. Alldeles för mycke grejer egentligen, men va fan..

Följer nog med Erik till Anders ikväll. Filmkväll och mys. Måste ju passa när man inte har nått att läsa.

Punka

Mm, det var just en trevlig eftermiddag.
Tog för en gång skulle med mig en påse att täcka sadeln med, ifall det skulle regna, innan jag for iväg till Iksu. När jag har kommit kanske 50-60 meter håller jag på att bli påkörd av en jävla grävmaskin. Klarar mig undan och fortsätter att cykla i godan ro. Efter ytterligare kanske 20 meter hör jag hur det pyser från framdäcket. SUCK! Punka. Som tur var var jag precis vid Ica så jag ställde cykeln där och började gå i väldigt rask takt för att hinna till passet. Kände verkligen att det var längesedan jag gick nån längre bit. Ont i smalbenen! Hann precis till Funkpasset jag skulle gå på. Det var inte så kul idag. Instruktören var otydlig och hade en väldigt trist koreografi. Jahapp, sen var det bara att bege sig hemåt igen då, till fots. Tråkigt så in i bomben. Och ingen mat fanns det hemma så jag fick kila in på ica och köpa lite. När jag var där inne ringde pappa. Alltid kul att snacka med honom. Han skulle på Modos match ikväll. Snacka avis jag är då!! Frågade hur man lagar ett "punkat" däck och det lät som en jävla procedur så jag väntar med det till imorrn. Faan, måste ta en väldigt tidig buss imorrn bitti för att hinna till skolan.
Ja, efter den här eftermiddan mår ju inte mitt knä bättre precis. Jävligt ont! Har lindat in det i en halssduk. Vet inte om det hjälper, men det känns ju lite bättre iaf.

Men regn!

Ååh, vad less jag blir på reeeegnet. Så jävla drygt att cykla när det regnar. Men jag får ju använda min nya regnjacka iaf =)

Kom nyss från skolan. Lämnat in arbetet och planerat inför morgondagens redovisning. Fast det blev inte så mycket gjort. Vi satt mest och skrattade och flamsade på. Redovisningen kanske inte blir så jättebra, men det är ju inte nå betygsgrundande ändåså...

Körde hårt på träningen igår btw.. Skitkul! Bet na jävulskt i låren när jag efter benböj och good mornings gjorde bencurl. Så ska det vaaa!! =D
Fan va folk det var på gymet då! Det var ju typ fight om alla maskiner. Ska nog inte befinna mig på gymet mellan 18 och 20 nå fler gånger. Man blir ju bara förbannad ju. Fast det är ju ganska kul att titta på folk också. Finns så många olika människor. Fan va trist om alla hade varit likadana.



Han hade byggt jättepuckar man kan åka omkring på. Man kanske skulle haft nån sån här jätteklubba som skickade iväg pucken hundratio kilometer i timmen. Men nä, då bor vi i norrland, då räcker det. Då heter det Foppaland. Alla är nöjda och glada. Aja, men vart är turisterna då, ÖVIK?!

Klar!

Okej, inget VG den här gången, men fan jag är klar iaf!
Boken var betydligt bättre den här gången, men jag fick inte alls ihop det till nått bra. Inget flow i texten liksom och inga vettiga slutsatser, men man kan inte vara på topp jämnt. =) Viktigast att jag får G och det får jag väl... tror jag =/

Snart träning... Fast jag vet inte om jag ska äta innan eller efter. Kanske hivar i mig en filtallrik nu snart och käkar nått riktigt efter träningen. Funderar på att fara och skriva ut det här arbetet nu ikväll efter träningen, så jag slipper hålla på att tjafsa med det imorrn bitti. Ja, så får det nog bli...

Göralös

Blä! Riktigt jobbig dag, men nu känns det faktiskt bättre. Har fått i mig en hel pizza (igen! wtf?!) och är mätt och glad för tillfället. Har läst ut boken och ska väl egentligen börja skriva nu, men jag orkar verkligen inte. Är helt slut i huvudet. Bestämde att jag lägger mig i tid ikväll och kliver upp utvilad klockan åtta imorrn och kör hårt hela dagen. Inlämning på tisdag.

Så nu sitter jag här och är väldigt göralös. Vet inte alls vad jag ska hitte på. Skulle kunna skriva om nått kul, men vad skulle det vara? Kommer inte på nått nu iaf...

tungt

Fick inte mycke sömn inatt. Vet inte varför egentligen. Somnade kanske vid ett nån gång, sen vaknade jag när Erik kom hem vid halv tre och hade svårt att somna om därefter.
Klev iaf upp och käkade frukost vid halv tio. Kände mig låg som fan. Tog på mig mp3:n och tog en promenad vid sjön. Det var blåsigt men skönt och välbehövligt. Alldeles för mycke tankar som snurrar där uppe. Gick ut till Kärleksudden, mm ironiskt jag vet, och satt där ett tag.
Det är så jäkla svårt att sätta ord på allt man känner. Just nu känner jag att jag verkligen behöver komma härifrån bara. Jag har liksom ingen chans att på riktigt ta itu med det här och gå vidare förrän jag flyttat. Känns orättvist att Erik på ett sätt redan börjat sitt nya liv. Känner mig ensam, även fast jag är med honom nästan lika mycket nu som förr. Allting kommer ju att bli annorlund, det är väl det som börjar sjunka in nu. Framtiden är så oviss och läskig. Är rädd för att ta steget in i den...



If you dig a little deeper you will find me
I'm not lost, not lost, just undiscovered


Miss you!

Mina underbara systrar!





Ass too big

En tur till stan blev det idag.
Köpte voltaren gel för mitt knä. Hoppas det funkar!
Provade två par riktigt snygga byxor. Ett par svarta stuprörsjeans stl 26, som vanligtvis brukar vara lite stora, men seriöst... Jag fick knappt på mig dem! Galet! Såklart fanns det inte stl 27. Lovar att de hade suttit perfekt. Men men... Får kolla i Övik näste helg istället. Provade ett par byxor till. Mönstret och materialet var lite gubbyxaktigt, men de var liksom tajta hela vägen. Na jävulskt snyggt, men midjan var alldeles för hög. Kändes liksom inte bra, så det blev inte de heller.

På tal om nästa helg. Skulle ju hem till Övik på fredag, men planerna har blivit lite ändrade. Såg en affisch på stan idag där det stod att Deportees skulle ha releasefest för sitt nya album på lördag på Scharinska villan. Inträde 80 spänn. MÅSTE GÅ!!! Så jag åker ner till Övik på söndag förmiddag istället och så åker vi upp med flyttlasset på måndag morgon.

älta

Stan idag. Inget speciellt jag ska köpa, men jag är bara sugen på att göra nått. Måste få en paus från läsningen.

Åååh, jag blir så fruktansvärt less på mig själv ibland. Jag kan gå och älta saker hur länge som helst. Speciellt när det handlar om felsägningar och missförstånd. Jag ogillar verkligen när folk får för sig att jag menar nått illa med det jag säger eller gör. Aldrig att jag skulle vara kort eller dum mot folk jag känner. Det finns liksom inte. Då tänker jag ut en massa annat som jag kunde ha sagt och gjort istället, så det inte hade blivit så fel. Kommer ju såklart på en massa, men det är ju liksom för sent att göra nått åt det då.
Nu låter det ju som om det har hänt nått jättestort, men det har det verkligen inte. Det är det som är störigt. Det handlar egentligen bara om småsaker, som andra glömmer direkt.
Måste sluta upp med det här. Jag mår ju bara dåligt av det.

Savage Garden

Two beds and a coffee machine

And she takes another step
Slowly she opens the door
Check that he is sleeping
Pick up all the broken glass
And furniture on the floor
Been up half the night screaming
Now its time to get away
Pack up the kids in the car
Another bruise to try and hide
Another alibi to write

Another ditch in the road
You keep moving
Another stop sign
You keep moving on
And the years go by so fast
Wonder how I ever made it through

And there are children to think of
Babys asleep in the back seat
Wonder how theyll ever make it
Through this living nightmare
But the mind is an amazing thing
Full of candy dreams and new toys
And another cheap hotel
Two beds and a coffee machine
But there are groceries to buy
And she knows shell have to go home

Another ditch in the road
You keep moving
Another stop sign
You keep moving on
And the years go by so fast
Wonder how I ever made it through

Another bruise to try and hide
Another alibi to write
Another lonely highway in the black of night
Theres hope in the darkness
I know youre gonna make it

Another ditch in the road
Keep moving
Another stop sign
You keep moving on
And the years go by so fast
Silent fortress built to last
Wonder how I ever made it

Down

Nyss hemkommen från Iksu. Var väldigt seg idag. Fanns liksom ingen fart i benen.

Känner mig allmänt låg idag... Kan inte riktigt sätta fingret på vad det är, det är väl bara allting just nu. Finns inte så mycket att vara glad över liksom. Vill bara att skolarbetet ska vara klart och jag vill ha min lägenhet NU!

Jaja... Livet har sina ups and downs.
Nu måste jag iaf gå och duscha. Svettig och äcklig.

Shopping i ottan (?)

Upp i ottan, kändes det som fast klockan ändå var nio. Hungrig som fan. Mjölken var slut så jag drog på mig Modomössan och regnjackan och cyklade iväg till ica. Ganska härligt att komma ut så "tidigt" på morgonen, men det var ändå mest drygt.
Nu har jag iaf fått i mig min älskade gröt. Ska väl sätta igång och läsa snart. Känns som om Erik måste få vakna först. Vill inte störa han med att tända lyset och hålla på. Inte nu när han har sovmorron.

Rockstar workout klockan 14. Längtar! Det är så skönt att komma hemifrån ett tag och inte behöva tänka på nått vettigt alls. På tal om det. Låg och tänkte på en grej igår kväll när jag inte kunde somna. Kommer det verkligen att bli så?! Känns så jävla trist. Jag kommer dagligen på otäcka följder av Eriks och mitt beslut. Jobbigt, men det ska väl inte vara lätt heller antar jag...

Bra dag

Dagen.

Träningen gick bra. Kändes inte så bra i knät, men men... Körde lite tyngre på dips och rodd idag. No pain no gain liksom. =) Bencurl gick bra idag. Den övningen går bara bättre och bättre. I början var den verkligen gööörjobbig, den är fortfarande jobbig, men nu längtar jag iaf till att få göra den. Kul att märka att man blir starkare.

Skolan, ja det har jag ju dragit redan. Bara bra nyheter.
Läste lite i boken när jag kom hem.

Kom nyss hem från Schmäck. Erik och hans kompisars spelning. Martin Lampa, kom ihåg det namnet. Han är riktigt riktigt bra! Köpte hans demo för 50 spänn (fast han hade ingen växel så jag fick den gratis =P).

Japp, vinst i första hemmamatchen. 1-0 till Modo mot Linköping. Fan, skulle verkligen ha velat vara där. Fatta stämningen!!

NÖJD!!!

HAHA!! Fatta vad jag är kung!!

Idag skulle vi få reda på betyg för den första examinationsuppgiften. Först gick läraren igenom lite grejer i helklass som gällde de flesta. Grejer som man skulle tänka på till nästa uppgift och så. Jag satt hela tiden och tänkte att det där felet gjorde jag och si och så skrev jag. Sen tog hon ut oss en och en och vi fick se betygen och omdömet. Efter ungefär halva klassen hade pratat med henne var det min tur. Hon bläddrade igenom arbetet. Nästan inga kommentarer nånstans. Var det såå dåligt, tänkte jag. Sen såg jag betyget. VG!! (Högsta betyget man kan få på universitetet =P) Hon hade inget negativt alls att säga. Allt var bra. Språket, "svaren" och referenserna. Jag blev lite smått chockad. Trodde inte alls att det skulle gå så bra. Men det gjorde det och jag så där lagomt jättestolt, hehe!! =D
Tack Björn, säger jag bara. Utan dig som lärare på gymnasiet hade jag inte alls klarat det här lika bra. Dina djävulska uppgifter har äntligen kommit till nytta. =P

Morgon

Jojo, trött är man ju, men jag måste upp tidigt. Börjar 13.15 och ska hinna träna innan dess och käka lunch. Så är det. Allt måste planeras in i minsta detalj. Men allt är bättre än i somras då jag inte hade nått att göra alls, nån gång.

Slutar 15 och ska då hem och läsa. Sen vid 20 ska jag in till stan för att gå på Eriks och hans kompisars spelning. De ska spela på ett café. Ska bli riktigt kul. Han är riktigt duktig den där Lampa. =)

Trött plugghäst

Fan va trött jag är! Vet inte vad det är. Den där ångvälten har varit på besök igen. Kroppen vääärker! Mest ont gör det i knät och konstigt nog i ryggen. Eller det är typ i svanken, på vänster sida. Hmm...
Angående knät så kom jag på att jag skulle ju ha tagit upp min vetekudde, som man kan värma upp, och he den på knät när det gör ont. Det borde ju funka.

Fatta vad duktig jag har varit ikväll. Jag har läst och läst och läst.  Nu är jag äntligen färdig, för idag iaf... Fick lite godis i namnsdagspresent av Erik också, och då gick det lite bättre att hålla mig vaken. Fast den här boken är ganska intressant ändå. Mycke roligare än den förra.


Fasen vad skånetjejen skriker i korridoren!

Funk

Seriöst, vad skulle jag göra utan träningen. Igår satt jag och önskade att det fanns ett ställe man kunde smita till där allt var bra jämt. Det stället finns ju, mitt framför ögonen på mig. Iksu är ju mitt feel good place.

Testade på Aerobic Funk idag. Trodde det skulle vara jättesvårt nu i början, men jag tyckte att jag hängde med ganska bra. Hur kul som helst var det också. Skön musik och lite sådär "tunggungigt". Maria, instruktören, är också helt underbar. Så gullig och sprallig och rolig. =)

Nu ska jag trycka i mig lite lunch, sen duscha, sen försöka läsa...

Slut

Förstår inte vad det är. Jag tycker att jag sover hur mycket som helst, men ändå är jag jättetrött på mornarna och ibland även under dagen. Kan man bli trött av att sova för mycke?!



Okej, det kanske är dags att berätta det här nu... Kände att jag ville inte skriva nått om det här förrän jag/vi berättat för de närmaste. Nu är det gjort, vilket var det värsta egentligen. Så jävla nervös, som när jag skulle berätta för mamma, har jag inte varit på länge. Usch!

I söndagskväll, när vi hade kommit hem från Övik, berättade Erik för mig att han vill prova på att bara vara kompisar. Jag, som inte alls hade väntat att det skulle komma från honom, blev nog lite chockad. Visste inte vad jag skulle säga. Grät och skakade. Sen efter att jag på nått sätt tagit mig samman kunde vi prata lite mer normalt. Jag berättade att jag hade gått med samma tankar ett tag, men visste liksom inte vad jag skulle göra. Antar att jag var för feg för att göra något åt det. Vi bestämde oss iaf för att det var bäst det som hänt och att tillslut kommer vi att vänja oss vid det här. Kvällen blev rätt konstig sen. Vi grät och skrattade om vartannat. Så jäkla weird!

Den största anledningen, eller den enda egentligen, till att vi bestämmer oss för att bryta är att vi är så olika. Olika behöver iofs inte alltid vara dåligt, men vi vill så olika saker. Jag behöver något som han inte kan ge mig och tvärtom och då funkar det liksom inte i längden. Vi kommer definitivt att fortsätta vara bästa kompisar. Något annat finns inte. Vi bor ju fortfarande ihop och kommer att göra det tills jag flyttar till mitt den första oktober.

Låg på sängen och funderade lite igår kväll. Grejen är den att det känns bra mest hela tiden, men ibland slås man av tanken att det har ju faktiskt gått 4½ år... Det är ju en hel era. Vem skulle jag vara utan Erik? Svårt att tänka att nu är det bara Lisa och inte Erik och Lisa. Sen tycker jag att det är ohyggligt jobbigt att så många andra drabbas av det här. Men, som mamma sa, vi kan ju inte vara tillsammans för någon annans skull.
Jag har nog inte riktigt kommit på vad jag känner om allt det här än. Allt har gått så fort. Just nu känns det ändå bra, men jag vet att det kommer att bli jobbigt framöver. Men det får future-Lisa och Erik ta hand om, som vi brukar säga.


Ja, då var det här out in the open. Om det är någon som undrar något är det bara att fråga på.

Great!!

Haha! Jag har köpt en skinnjacka!! =D Min present till mig.

Gick in på Dixie bara för att kolla. Brukar aldrig gå in där för det är alldeles för dyrt för min börs, men jag tänkte, what the hell. Gick runt ett varv, sen såg jag att det hängde några skinnjackor i ett hörn. Kollade lite, men visste att de kostade alldeles för mycket. Japp, 1200 för en jävligt snygg. Men sen såg jag en ensam stackars jacka hängandes. Kollade lite snabbt på priset, 599, sen såg jag att det var en XS. Och det var den enda svarta jackan som fanns. Vadå ment to be?!! Provade och köpte.




Så var min dag gjord. Köpte även ett par svarta hängslen. Bra att ha liksom, inte för att mina byxor börjar bli för stora, tvärtom, men för att det är snyggt. =P

Nu ska vi snart gå och laga mat. Nudelwok med kyckling i sånna där wraps. Galet gott!


20 år!

20 år idag. Tänka sig. Nu är man alltså stor, eller? Naae... Inte riktigt än, men tonåren har man lämnat bakom sig i alla fall.

Ååh, kom nyss hem från skolan och hade fått en hel del brev. Ett från Bostaden, tråk. Sen fick jag ett jättelångt och roligt från Maria i Luleå. Fasen va länge sedan det var vi träffades. I början av juli typ. Galet! Fick ett kort av mamma och pappa och ett av Marre, som hade stoppat med lite godis =)
Usch, vet inte vad som flög i mig, men jag satt och storbölade här ett tag. De skriver så fint alla. Konstigt att tänka att det är mig de skriver om.

Nu ska jag snart äta lunch, sen tänkte jag ta bussen ner till stan. Det blir mitt sätt att fira. Förhoppningsvis hittar jag nått fint att köpa till mig själv. Kanske låter lite tragiskt, men jag klagar inte. Jag har ju fått så mycke fint redan. Och så måste jag ju passa på att köpa saker när jag väl har pengar. =)

Svart

Halv potion gröt + träning = inte bra
Det höll på att svartna när jag gjorde de tre sista benböjen. =/

Vad skulle jag göra utan träningen? Nu behöver jag den mer än nånsin...

...

Illamående imorse. Ont i magen. Fick i mig halva gröten iaf...

Höstdag

Fin höstdag idag. Varit ute och gått, kickat lite boll, röstat för första gången, käkat upp det som var kvar av tårtan och varit och handlat.
Hem till Ume 18.30. Den här gången ska vi vara i tid. Fan, gruvar mig för att cykla hem från universitetet ikväll. Väskan är dubbelt så tung och det är bara uppför. Varnade Erik om att jag kommer att bli otrevlig och kanske lite grinig, men det går ju över...

Börjar inte förrän 15.15 imorrn, så jag tänkte träna innan skolan. Skönt. Det är alltid lite lugnare på förmiddan. Känner av knät mer och mer, men jag har bestämt mig för att inte klaga. Det hjälper ju inte precis. Jag fortsätter att träna på och förhoppningsvis blir det bättre. Styrketräningen ska väl hjälpa en del. Dessutom gör det inte så pass ont att jag inte kan träna. Det känns mest på kvällarna och när man har suttit stilla för länge.

Ha! Nästa gång jag kommer hem ska jag packa för att sedan flytta in i mitt egna lilla krypin. Längtar!!


"Födelsedag"

Oj, va fina grejer jag har fått! Känns konstigt att få alla presenter idag, förutom marres och erik då. Nu är helt plötsligt den 19:e inte en så speciell dag längre. Men det var kul ikväll iaf. Kul att så många kunde komma trots allt. Lite bilder från kvällen: http://www.pixbox.se/alb_show_id151084_page0.html

Nä, nu ska jag ner och se på How I met your mother med de andra.

Storshopping

Jodå, det blev en del ändå.
- Jävligt snygga träningsskor, aerobicsskor alltså (ordninarie pris 699, jag betalade 499)
Fick även en t-shirt inpå
- Svarta träningsbyxor av modell större
- Tre par ankelsockar (Nike)
- Svettband (sådana man har på armen)
- Vantar, så jag slipper frysa om fingrarna när jag cyklar
- Dessutom fick jag en träningshandduk gratis för att jag signade upp för ett Stadiumkort

Allt detta gick tillsammans på strax över 900 spänn. Jag är nöjd! Trodde jag skulle få betala nästan 2000 för alla de här grejerna, men icke. Nu har jag pengar över till lite annat kul också, som typ jeans, jacka och kanske nån väska. =) Sen ska jag spara så mycket som det går.

Tjöta på

Åååh, men fatta skön säng jag har då. Underbar! Nybäddad och allt.

Stan lite senare idag. Ska kolla på träningskläder, träningsskor, jeans, jacka och så. Fast bara för att jag ska kolla på så mycket saker betyder inte det att jag kommer att komma hem med bilen full precis. Jag hittar sällan det jag vill ha och blir oftast snål när det gäller dyra saker.

Fan, ibland kan jag önska att jag var kille. De kan liksom vara coolare och göra coolare saker än tjejer. Fatta schysst att spela hockey och komma ut på isen och värma upp till görbra musik (Danko Jones - Baby hates me). Det är lite av en omöjlig dröm för mig. Visst, tjejer kan också spela hockey, men det är ändå inte samma sak. Det är dessutom så mycket enklare att umgås med killar. Inget krångel, inget överanalyserande. Fast det finns ju saker som är betydligt coolare när en tjej gör det. Till exempel lumpen. Det är liksom inget speciellt om en kille gör det, det är en större prestation om en tjej gör lumpen. Skulle va kul att ha gjort lumpen, men det är för sent nu och dessutom skulle jag nog inte klara av det. 
Nu tycker folk säkert att jag är lite weird, men va fan. Jag kan verka väldigt mjäkig och tjejig, men nånstans i mig tror jag att det gömmer sig en liten killgen  =) Men jag får nöja mig med att vara tjej. Vi har ju faktiskt mycke som inte killar har, förutom det uppenbara =P, så har vi ju mycke snyggare kläder och skor tex. Mycket mer att välja på liksom. Dessutom får vi dansa. Ja, det får ju killar också, men hallå, hur många är det som gör det egentligen? Kan förresten Nike Rockstar-dansen utantill nu. Körde igenom den några varv igår kväll. Lisa, det där skulle du ju ha gjort för tio år sedan, sa mamma. Sant, men det fanns inget sånt i övik när jag var nio, så drömma går ju.

Fan vilken konstig blogg det blev. Vet inte om jag fick fram det jag ville. De flesta kommer nog att missuppfatta allt, men det får ju stå för dem. Jag vet vad jag tycker och vill och bryr mig faktiskt inte alls vad alla andra säger. Killar är coola, ja, men jag är tjej och jävligt nöjd med det. Om jag hade varit kille hade jag ju inte kunnat vara med killar liksom, if you see what I meen...

Sluttjötat.

James Morrison

Undiscovered

I look at you, you bite your tongue
I dont know why or where im coming from
And in my head im close to you
We're in the rain still searching for the sun

You think that I wanna run and hide
I'll keep it all locked up inside
I just want you to find me
I'm not lost, I'm not lost, Just undiscovered
We're never alone we're all the same as each other
You see the look thats on my face
You might think im out of place
Im not lost, no no, just undiscovered

Well the time it takes to know someone
It all can change before you know its gone
So close your eyes and feel the way
I'm with you now believe theres nothing wrong

You think that I wanna run and hide
I'll keep it all locked up inside
I just want you to find me
I'm not lost, Im not lost, Just undiscovered
We're never alone we're all the same as each other
You see the look thats on my face you might think I'm out of place
I'm not lost, no no, just undiscovered

weekend

Kaallt ute idag. Höll på att frysa fingrarna av mig när jag cyklade till skolan imorse. Måste köpa vantar!

Jahapp, då har man lämnat in arbetet då. Ingen återvändo nu inte. Vi fick även sitta i grupper och diskutera om vad vi skulle ta upp på måndag när vi ska berätta vad boken handlade om för klassen. Det blir nog rätt så mycke improvisation skulle jag tro.

Lunch nu när Erik kommer hem, sen ska jag packa sakerna för helgen. Klockan två är det Nike Rockstar workout som gäller. Så jävla kul! Sen bär det av hem till Lunnedalen. Mmm, tårta på lördagkväll. Fan, det känns lite fuskigt ändå att få presenter innan man ens ha fyllt. Men det är väl ett steg mot vuxenvärlden antar jag. Huuua, läskigt!

Nydalahöjd

Rullstensgatan 174 1 trappa upp. Japp, det är där jag kommer att befinna mig från och med den 1:a oktober. Fatta schysst!

En grej till som är lagomt schysst är att jag är färdig med examinationsuppgiften (fan vad jag hatar att skriva det ordet!). Känns riktigt skönt! Fast det återstår ju en likadan uppgift, men det känns faktiskt bättre för nu har man lite mer tid på sig att läsa den boken, som för övrigt verkar betydligt intressantare.

Nu ska jag bara fixa framsidan till arbetet sen ska det skickas iväg till skolan, så jag kan skriva ut det imorrn bitti.

The mind

Lugnt på gymet idag. Var där vid 10.30 och klar vid 12. Det gick bra idag. Bencurl är fortfarande döjobbigt, men det gick ändå bättre idag än i måndags. Ganska skön känsla ändå, när man verkligen känner att musklerna inte har nått kvar att ge, men man kan ändå på nått sätt fixa de där sista repsen. It´s all about the mind. Jävligt död i armarna blir jag också av det här passet. Najs! Börjar störa mig lite på folk som inte gör armhävningarna rätt, men jag ska inte säga nått egentligen. Fan, för några månader sedan kunde jag ju knappt göra armhävningar på knäna.

Sista rycket idag. Examinationsuppgiften ska vara klar ikväll och lämnas in imorrn. Hoppas det går bra. Det måste det göra!


Step, step, step up

Roligt pass, men svettigt som bara den. Har nog aldrig varit så svettig. Alldeles blöt på ryggen.
Synd att musiken var så dålig bara. De körde bara en massa Markoolio och Drängarna, fast uppspidat. Hoppas inte knäna har tagit för mycke stryk nu bara. Kände att det knäppte till i högra knät när jag cyklade hem, vilket det var väldigt längesedan det gjorde. =/
Jaja, inget att gräma sig över nu. Har int tid med sånt. Ska duscha nu, sen läsa.

Btw, det är hur varmt och skönt som helst ute ikväll. Cyklade extra sakta hem från Iksu bara för att njuta.

tur

Det ooordnade sig, såklart. For och hämtade ut boken på Mariehemskiosken. Hade jävligt tur.

Snart Step up, weiiiiii!!

Ha! En hund bajsade nyss utanför vårat fönster.

Oh my!

Sitter och skriver examinationsuppgiften nu. Ujuj, vilket jävla skitgöra! Ska bli intressant att se hur det kommer att gå. Speciellt med tanke på att boken som jag ska läsa inte har kommit än. Jag har fått lov att kopiera upp halva boken. Trodde boken skulle komma idag, men icke. Jag sitter lite i klistret med tanke på att den här uppgiften ska lämnas in på fredag. Suck. Men jag skriver så mycket som jag kan utifrån det jag har, sen får vi se hur det blir.

Skönt brejk kl 18 idag. Step up på Iksu. Läängtar!


Back to business.

Läspaus

Minibreak från läsandet.
Innan middan idag tog Erik och jag en cykeltur till Nydalasjön. Fatta va fint det var! Kvällssol och allt. Underbart! Fick en hel del bra bilder. http://www.pixbox.se/alb_show_id142535_page0.html
Orkar inte lägga upp alla. Det tar sån tid när de är så stora.

Fan, fick konstigt ont i magen nu. Känns som om jag är hungrig, fast jag åt för bara en timme sedan. Magen är förmodligen less på alla tuggummin. =/

Mmmaxi

Storhandlat på Ica. En jävla procedur att ta sig dit och hem kan jag säga. Buss härifrån till Växthuset, vänta en kvart, buss till Ica. Handla. Buss till sjukhuset, buss därifrån hem hit. For klockan 10.14 imorse, hemma nu klockan 13. Och då var vi bara inne på ica i typ tjugo minuter. Aja, vi fick med en massa gott hem iaf. Kyckling, köttfärs, lite wok, frukt och grönsaker och lite annat. Hehe, köpte aftonbladets sportbilaga. Hockeyspecial. Bra kvällsläsning =)

Nä, nu ska jag hiva i mig korv med bröd, två stycken för att vara exakt. Sen ska jag läsa hela dagen lång.

Bok och ben

Ganska kul på skolan idag. Väldigt intressant seminarium. Vi snackade en massa om globaliseringen och hur/om vi påverkas av den. Sen käkade jag lunch med Loba. En jävligt stor baguette blev det. Trodde inte jag skulle få i mig den, men det gick och jag var inte helt mätt efteråt. Magsäcken måste minsann ha växt lite nu under sommaren. Sen blev det en kortare föreläsning om upplägget av eximinationsuppgiften. Gaaah! Känns ganska lagomt drygt. Fick dock ett sms av en tjej i klassen när jag tränade. Hon frågade om jag ville hänga på henne och en annan och diskutera boken på onsdag. Det känns skönt att man har möjlighet till det iaf. De kanske har fattat mer än vad jag gjort.

Träningen gick bra idag. Kändes som om det bara var jag och en massa testosteronstinna killar i lokalen. Kände mig ganska liten. De lyfter ju Lisax2 i bänkpress liksom. Kul att kolla på dem är det iaf. Konstigt nog är det inga benmaskiner som är upptagna i gymet. Kom igen guys, ben och rumpa ska ni ha, inte bara armar och bröstmuskler! Jag gillar verkligen att köra benböj med skivstång. Jobbigt, men riktigt kul (och lite coolt är det ju också =P). Fan, bencurl var riktigt jobbigt idag. Vet inte vad det berodde på, men de sista fyra repsen fick jag lov att pausa en stund mellan varje för att orka med. Sen hade jag lock i öronen nån minut. =)

Läsning och kanske lite tv ikväll. Imorrn blir det också en massa läsning och en tripp till ICA Maxi för storhandling. Trevligt värre!

Bussn´

Jag har åkt buss kontinuerligt i ca 4½ år och aldrig missat den. Idag var det minst sagt nära. Hoppade på den vid det första rödljuset, fast chauffören ville inte släppa in mig. Tillslut öppnade han och sa typ "Smart att passa tiden." Ah men va fan då! Ibland kanske det är mycke trafik eller nått annat som hindrar en.
Annars bestod resan mest av att försöka läsa. Gick inte så bra. Satt mest och lyssnade på en väldigt pratglad 10-åring, som nog skrämde upp gubben som satt bredvid. Hon pratade verkligen hela tiden. Lillgammal minsann. Sen kom en blind kille, lika pratglad, och satte sig bredvid en annan kille. Fan, jag måste lära mig att stänga av omvärlden ibland. Sitter jämt och lyssnar på sånt som jag inte har att göra med. Dålig vana.

"Hemma" nu alltså. Ganska skönt. Skola imorrn, mindre skönt. Träningen räddar dock dagen.

Från hem till "hem"

Jaha, då har man varit hemma en helg då. Inte fått nått vettigt gjort. Inte läst ett dugg nästan. Mest gått igenom vad uppgiften går ut på och förberett mig mentalt för en jävulsk vecka. Ja, eller två egentligen.

Var nyss och handlade med Marre. Fan va skönt det va att få köra bil igen, trots att det bara var Volvon, som går lite sisådär för tillfället. Nu ska vi snart göra middag. Nudelwok med kyckling i wraps. Hur gott som helst! Klockan 18.30 går bussen upp till Ume igen. Ska faktiskt bli skönt att komma "hem" igen. Man får lite mer gjort där uppe liksom. Inte lika mycket störande moment som här hemma. Dumt att åka hem när man har mycke plugg egentligen, men samtidigt vill man ju träffa familjen. Aja, inte så mycket att göra åt. Taskig tajming den här gången bara.

Fan jag fyller ju år snart. Känns konstigt, men snart är det bara en vecka kvar. Har inte hunnit tänkt ut vad jag vill ha heller. Det har varit så mycke nu med skolan och allt, tiden går väldigt fort när man hela tiden har saker att göra. Men det är bara bra. Då har man inte så mycke tid till att grubbla, vilket jag kan vara ganska bra på.
Vet inte när nästa hemresa blir. Antingen nästa helg eller helgen därpå. Ska ju ha nått kalas för släkten, men vet inte vilken helg som passar bäst. Det får ju helst inte krocka med skoljobb igen. Men det ordnar sig, som alltid... (typ..)



På tal om ingenting... Fy fan vilken sjuk värld vi lever i!

Bittersweet

Musik igen, jag vet, men fan det finns inget bättre än när man upptäcker nya artister eller nån ny bra låt.

Apocalyptica - Bittersweet
...
Bittersweet
I won’t give up
I’m possessed by her

I'm bearing her cross
She's turned into my curse

Break this bittersweet spell on me
lost in the arms of destiny

Bittersweet
I want you
I’m only wanting you
And I need you
I’m only needing you



Allt som har att göra med James Morrison är också riktigt grymt. Hans video till You give me something är riktigt bra. Vet inte vad det är som gör att jag gillar den, men den har nått som gör att jag fastnar liksom. Kanske är det det röda tuggummit eller så är det danstjejernas asses som fängslar mig =P Nädå, men den är iaf bra.

Boring/bored

Yes, I am. Jag är både tråkig och uttråkad.
Uttråkad för att jag läser en väldigt dålig bok och fattar ingenting av det jag läser. Dessutom ska denna urdåliga bok utmynna i nån sorts eximinationsuppgift där man ska analysera boken och koppla till en annan bok. Detta ska vara gjort till på fredag!! Seriöst, vad har jag gett mig in i?!! Suck. Hungrig är jag också.
Anledningen till att jag beskriver mig själv som tråkig är egentligen ganska många, men just nu tänkte jag på en specifik grej. Folk runt omkring mig verkar liksom veta exakt vad de ska bli och vad de vill göra med sina liv, men det vet verkligen inte jag. Sociolog, vad är det liksom? Ungefär den bredaste utbildningen som går att hitta. Vet inte ens om det är det jag vill bli. Är intresserad av människan och så, men är jag det om fyra år? De flesta omkring mig vet vad de ska bli och brinner för det. Lärare, sjukgymnast, naprapat osv. Konkreta yrken liksom. Fan.

Nu kan min plötsliga pessimism bero på att jag för tillfället inte är på topphumör. Är väldigt hungrig, less och nerslagen av den där förbenade boken. Förhoppningsvis blir det bättre, för annars kommer jag inte att orka ta mig igenom den där boken. Tankarna flyger liksom iväg och texten fastnar inte.

James Morrison

You give me something

...
You already waited up for hours
Just to spend a little time alone with me,
And I can say I've never bought you flowers
I can't work out what they mean,
I never thought that I'd love someone,
That was someone else's dream.

'Cause you give me something
That makes me scared, alright,
This could be nothing
But I'm willing to give it a try,
Please give me something,
'Cause someday I might call you from my heart,
But it might be a second too late,
And the words I could never say
Gonna come out anyway.

Ojoj!

Mycket att fundera på nu! Fick nyss ett mail från Bostaden.
"Hej LISA GIDLUND !
Vi erbjuder dig bostaden nedan.

Du är nr 2 i turordningen. Vi vill ha ditt svar senast 2006-09-13 ."

Ooooh, fatta chocken jag fick då. Var helt inställd på att jag absolut inte skulle ha en så bra chans. Vet bara inte hur jag ska göra. Det är ju iofs en före mig i kön, men om den personen tackar nej, så är ju lägenheten min om jag vill ha den. Eller det är ju ett rum i en korridor, men det är väldigt nybyggt och fräsht där. Byggt 95/96 och 21 kvm + närmare Iksu. Dessutom är det inte långt ifrån Erik heller. Grejen är bara den att jag har ju samlat på mig en massa kötid (typ 2 år) och jag vet inte om jag vill "kasta bort" den på ett korridorrum, men samtidigt så har jag ju inte råd att ha nått större precis. Aja, ska iaf fara och kolla på rummet på måndag och se vad det bor för folk där. Det har ju ganska stor betydelse om man vill trivas bra.
Fan, det kommer att bli konstigt att flytta från Erik om det nu blir så. Var ganska inställd på att bo där ett tag. Det är liksom en trygghet ändå att alltid ha honom där. Fast egentligen, vi kommer ju ses mycket ändå. Vi bor ju för sjutton i samma stad, varför klaga?!!


Hemåt

Nyss hemkommen från Iksu, eller jag har ju hunnit duscha...
Jävligt kul pass iaf! Nike Rockstar Workout Bollywood hette det. Lite likadant som Bodyjam, fast det var liksom bara en dans istället för två, så det gick lättare att få in i skallen hur man skulle göra.

Känns som om jag sitter på cykeln hela dagarna. Till skolan, hem, till iksu och hem igen. Men det är ju inte så långa avstånd. 10 minuter hit och dit, men det är inte kul att cykla när det regnar och blåser som det har gjort den här veckan.

Hem till tryggheten ikväll. Ska bli skönt att komma ifrån ett tag. Ta det lilla lugna med familjen. Ska dock läsa en bok, som jag kopierat upp på papper. Får inte min förrän på tisdag och vi ska ha läst ut den på fredag. Suuuck!

Zombie

Ja, fan att jag är! Så jävla trött. Inte trött så att ögonen klistrar ihop sig liksom, utan trött i kroppen. Känns som om jag blivit överkörd av nån sån där asfaltstilltryckargrej (vem fan bryr sig om namnet på en sån egentligen?!). Humöret har svängt lite ikväll också. Nån timme var jag lite sådär fullifan och skrattade åt allt, nästa timme bar jag en osynlig keps som det stod "BITCH" på...
Allt detta tyder på uppenbar sömnbrist. Har sovit ganska mycke de senaste dagarna, men sovit oroligt. Drömt en massa, vilket jag aldrig brukar göra annars. I natt drömde jag till exempel att ett barn på dagiset jag jobbade på hade dött. Jag var helt förstörd när jag vaknade!
Fan vad jag saknar barnen alltså. Måste måste måste fara och hälsa på så fort jag har tid att komma hem nån vardag. Det är så enkelt med barn. Så ärligt, så känslosamt, så naturligt. I love it.

Strength

Styrka idag.
Jävligt kul och jävligt jobbigt.

Dips, rodd, armhävningar - döööd i armarna!!
Benböj(bak), utfall, benspark, bencurl - jag känner ingen som helst smärta i knäna, överlycklig! =D
Ryggresningar, bålhåll(vanliga och sidan) - skön avslutning på passet

Mindre kul att cykla hem i ösregn, men det får man ta. Glömde ju jackan hemma i Lunnedalen, så man har ju blivit rätt blöt och kall i veckan. Åker hem över helgen, tar med jackan upp + en hel del annat.
Miss the family!

Robbie Williams

King of bloke and bird

...
Into the night
Searching hard
Look for the lights
Of love

Summer me now summer my life away
Summon me on to another day

Summer the evening, winter ways
Are falling down again
I sing from the chaos in my heart, my heart

Then comes the evening that
makes life worth living
Shoving the shoes out in the light
She walks in, I can hear her

We're jammin' we're dancin'

Bodyjam alltså. Riktigt kul och svettigt, fast inte så jobbigt som jag trodde. Antar att man har skaffat sig lite kondition i sommar. Men svårt som fan var det. Hade lite problem att hänga med, men så är det ju i början. Bara man har gått några gånger sitter det förhoppningsvis. Man såg väl lite fånig ut där ett tag, men det bjuder jag på.

Är så där lagomt slö just nu. Trött efter allt läsande och trött efter passet. Kommer nog att sova gott i natt.

Fan, jag har stött på ett litet dilemma här uppe i Ume. Eftersom att det är så många som cyklar är cykelvägarna ganska crowdade. Jag har en förmåga att vilja cykla så fort som möjligt jämt, vet inte varför, men så är det och det gör att jag alltid hamnar bakom folk som ska cykla bredvid varandra. Då får jag lov att sakta ner och ligga där bak och smyga. Kanske ska plinga nästa gång, men det känns egentligen onödigt. Vad har jag bråttom till liksom? Jag får väl ta och chilla lite kanske. Man behöver ju inte ta ut sig till max jämt heller.

The Night

Konstig natt må jag säga.
Somnade för en gång skull innan Erik hade kommit och lagt sig. Vaknade nån gång inatt av att jag var helt förvirrad. Var i hela friden var jag någonstans?!! Först tänkte jag Turkiet, men det stämde ju inte, sen tänkte jag att jag låg hemma i min säng, men när jag gnuggade mig i ögonen kom jag på att jag låg i Eriks säng. Ja just, jag har ju börjat plugga. Kollade om Erik var där och det var han, så jag somnade om.
Sen drömde jag en hel massa shit. Drömde att jag var vid nån sjö och tappade i min ena sandal. En kille från grundskolan, som jag inte alls känner var där och jag bad honom plocka upp den. Helt plötsligt var jag hos mina kusiner och skulle ta hand om deras lilla bäbis (som för övrigt inte existerar i verkligheten). Efter ett tag blev det där barnet Carola och jag skulle gå ut på promenad med henne, i vagnen. Jävligt konstigt!
Vaknade av väckaren 8.30, låg kvar till kvart i, sen gick jag upp och åt frukost och såg på AFV. En mamma kastade korv och ost på sin son som skrattade som en tok. Det gjorde jag också. Humorn är på låg nivå tidigt på morgonen.
Jag borde fortsätta läsa nu, men det känns inte lockande. Det är ju en massa tråk bara ju. For och köpte godis igår förresten. Inte bra! Inte fan blev jag piggare av det heller.

How I met your mother

...and his hair was perfect..
Hahahahahahaha!!!


How I met your mother

How I met your mother

Så jävla klockren serie!!! Bättre finns inte just nu.

The Day

Dagen har känts lång.
Träningsvärk och skola idag.
Träningsvärk i axlar, armar, ben och mage.
Film och seminarium på skolan.

Megalunch bestående av för mycke spagetti och min supergoda köttfärssås med morötter i + två pratglada fransmän vid spisen bredvid. Undrar vad de snackar om. Shit about me, perhaps. =P
Nån timmes stirrande på datorn innan jag började läsa.
Middag efter två timmars läsning. Blodpudding, som bara blev en enda röra. Det är omöjligt att skära bra skivor när den varit i frysen.
Nu har jag svarat på frågorna till kapitel tre, så nu väntar två timmars läsning igen, kapitel 11 denna gång. Tuff, but it has to be done!
Ska träffa en tjej från klassen imorrn och gå igenom frågorna. Skönt att diskutera med någon. Man fastnar lätt när man sitter själv.

Bodyjam imorrn kväll. Spännande! Längtar.



Efterlängtat

Skola (13.15-16-00) Gick bra på seminariumet.
Träning (16.30-18.30) Men åååh va skönt!!! Lite snurrigt innan man hittat alla maskiner och så, men det var ett efterlängtat pass. Benen är sådär lagomt skakiga och överkropp och armar känns vääldigt tunga. Gött så in i helvete!
Mat (18.45-19.45) Var så jävla hungrig när jag kom hem, så jag svepte i mig en gainomax innan jag började med maten. Pyttipanna med stekt ägg och rödbetor. Men shit va gott det var!

Jojo, nu mår man man prima. Ska försöka njuta så mycket som möjligt av mitt vatten och det faktum att jag inte behöver läsa nått ikväll.

Skola - Träning - Mat
Ja, det är väl så det kommer att se ut framöver.

Tillbaka

Nytt träningsprogram. Yeeiiii!!!
Ska bli så jäkla skönt att komma igång med träningen igen. Första passet blir idag efter skolan. Längtar!! Träningsvärk imorrn alltså. Gött!!

Ojoj, satt och  läste och svarade på en massa frågor heeela dagen igår. Började direkt efter frukost och var klar vid åtta på kvällen. Åt typ inget vettigt där emellan förutom en gainomax och lite godis. Det blev iaf pizza efteråt och jag åt upp hela jävla pizzan. Det har minsann aldrig hänt förut! Men mätt blev jag också. Sen klämde jag i mig en filtallrik. Jävla fjällfil, det ser ju ut och smakar som cream fraich.

Mycke att fixa innan skolan idag. Tänkte ta mig till Iksu först och fixa det sista och sen måste jag fixa ett paserkort så jag kommer in i en datasal. Måste skriva ut träningsprogrammet. Sen har jag ju lite kvar at läsa också. Börjar 13.15, så jag borde ju hinna med allt jag ska göra.

Duscha nu och sen läsa.

Down

Gomorron... ja, eller nått åt det hållet. Jävligt drygt var det att kliva upp iaf. Men jag måste. Ska läsa hela jävla dagen.
Igår kom bakslaget. Jag visste att det skulle hända nån gång, frågan var ju bara om när. Med tanke på allt nytt och spännande och läskigt som har hänt den här veckan var det ju egentligen inte så konstigt att min kurva dalade ganska rejält igår. Usch, det var jobbigt, men förmodligen nödvändigt. Det känns ju bättre nu iaf. Känner verkligen att jag behöver träningen nu.

Blev ingen utgång igår. Kände inte för det. Istället blev det bio med Erik. New York waiting hette filmen vi såg. Oh my god! Fy fan vilken dålig film! Vi satt liksom och småfnissade hela tiden. Skådespelarna var patetiska (-Do you wanna know it? HAHAHA!!) och den låga budgeten gjorde sig väldigt påmind. Det enda som var bra var väl musiken, som de egentligen hade klippt in på helt fel ställen. Tur att vi inte behövde betala för filmen. Företagsbiljetter är bra att ha.
Vi skulle egentligen gå på konsert efteråt, men det började spöregna så vi for hem istället.

Nu måste jag få i mig lite frukost så jag orkar med allt plugg idag. Suck. Ser inte fram emot det.

Tortilla boy

Hurricane Georgios - A pissed off gay hurricane

Fan, Pablo Francisco är bara för jävla bra! Erik och jag såg ett nytt klipp av honom igår kväll när jag kom hem från festen. Galet bra! 80-talsfesten var också riktigt kul. Alla var utklädda och fina, till och med killarna. Inget speciellt hände väl. Man gick mest runt och snackade med folk. Så jäkla kul att se på när folk blir riktigt fulla. Drack ju själv också, men inte så pass att jag skämde ut mig... tror jag... Vi såg en kille som var med på Idol i förrgår. Var på väg att gå fram till honom, men han hade en djup diskussion med nån annan och sen glömde jag bort. Annars bestod kvällen mest av att snacka allvarliga saker varvat med strunt + att jag och Mireille stod utanför toan och tog tid på folk en tag. En del skulle ut efteråt, men jag hoppade det. Vi ska ju ut ikväll också, så jag tog det lite lugnt. Sen ville jag ju få hem cykeln som jag lämnat på Ålidhem på nått vis också. På vägen hem cyklade jag förbi en kille som gick i endast kalsonger och en ryggsäck. Undrar vem som hade slängt ut honom...
Burträskbingo på stan idag och sedan blir det Klubb Pingvin ikväll med faddrarana, men nu är det frukost som gäller.

I love pizza, but it got shit on it

Rygg

Skolfri dag, men har läst en hel del ändå.
Fick upp cykeln idag. Känns skönt. Nu slipper man gå eller ta bussen överallt. Var på Iksu också och fixade ett guldkort där. Nästa vecka gäller det alltså, spännande!

På tal om träning. Erik och jag hade lite tråkigt igår så vi dokumenterade våra, eller mest mina, ryggmuskler. Ganska kul. Vi tänkte göra samma sak om några månader och se om det märks nån skillnad.


Så här ser det alltså ut nu.


Snart kanske... =P

Nä, nu ska jag duscha. 80-talsfest ikväll. =D

RSS 2.0