sorry.. en till

* 3 saker du gillar med ditt utseende: hmm.. magen, rumpan och läpparna kanske
* 3 saker du gillar med din personlighet: snäll, lätt till skratt, försöker alltid göra mitt bästa
* 3 saker du lyckats med och är stolt över: körkortet, att jag bestämt mig för att flytta från Umeå till Sundsvall, den där rapportskrivningen om Samurajer i trean på gymnasiet som jag i princip gjorde utan någon anmärkning alls
* 3 personer du kan ringa mitt i natten: Jocke, mamma och syrran
* 3 personer som sagt "jag älskar dig" till dig: två pojkvänner och en mamma
* 3 saker du uppskattar hos en medmänniska: ärlighet, humor, ödmjukhet
* 3 vänner du vill träffa snart: Jocke, Mikaela och Maria, men de två sistnämnda lär nog ta ett tag
* 3 celebriteter du uppskattar: härmar nog Johannes lite här och säger Magnus Betnér, otroligt klok människa, Yannick Tregaro, väldigt klok han också, Bono från U2, använder det faktum att han är en celebritet till något bra
* 3 saker du ska unna dig själv i morgon: massa gos med Jocken, förhoppningsvis god mat och en skön natts sömn utan konstiga drömmar
* 3 personer du utmanar att göra boost-listan: Jocke, Maria och Mikaela..

Lista

10 Favoriter :
Färg: Brun
Mat: Kyckling funkar alltid
Band: Oj.. hmm.. Kan nog inte ge något svar på den. Lyssnar på så många olika.
Film: Den sista samurajen
Bok: Har ingen favorit direkt. Läser inte så mycket. Har nyss börjat med "Ryska vännen".
Sport: Hockey
Årstid: Sommar
Veckodag: Fredag, bara för att man vet att man är ledig i två dagar framåt.
Glassmak: Choklad
Tid på dygnet: Man kan ha ganska kul på kvällen.


9 För tillfället:
Humör: Lite trött, men ändå inte.
Smak: Åt en godis för ett tag sen, så det är väl den.
Kläder: Uppknäppta jeans, svart skjorta och röd pullover, eller vad det heter.
Bakgrund: På datorn? Det säger jag inte. För töntigt.
Nagellack: Nada.
Tid: 22.34
Omgivning: Mitt gamla rum som nu är på väg att bli ett datarum/Idas rum. Stökigt som fan.
Irritationsobjekt: Katten som sitter i väskan jag ska packa ner mina kläder i.


8 första:
Bästa vän: Emma.
Smeknamn: Lajsi
Husdjur: Katten Smulan
Piercing: Hål i öronen
Förälskelse: Det var väl Robert, i trean.
Musik: Hmm.. På ett videoband från när jag var ett år dansade jag till Lena Philipsson.
Bil: Har ingen än.
Kyss: Det var väl på nått disko i fyran, femman nån gång.

7 senaste:
Cigarett: Aldrig rökt.
Mat: Leverbiff
Dryck: Mjölk
Biltur: Skjutsade syrran till en kompis för typ tre timmar sedan.
Kyss: Det var väl när Jocke for hem i måndags, dvs. alldeles för längesedan.
Spelad låt: Lenny Kravitz - What the fuck are we saying
Tv-program: Såg en minut på Pokerfejs


6 Har du nånsin:
Dejtat nån av dina bästa vänner:
Nope
Brutit mot lagen: Jag har körkort, så ja, ett antal gånger.
Blivit arresterad: Nej
Badat naken: Ja
Varit med på tv: Nej, inte vad jag vet av.
Kysst någon du inte känner: Nej


5 nej tack:
Kläder: Tröjor med axelvaddar a la 80-tal.
Mat: Skinnkorv
Musik: Jazz
Dryck: Potrello
Personlighetsdrag: Egoism

4 saker:
Du gjorde igår kväll: Kom hem från hockeyn, åt torsk, såg på tv, msn:ade
Du kan höra just nu: Datasurr, trafiken från E4:an, Idas tidningsbläddrande, en klocka som tickar.
Du inte kan leva utan: Jocke, familjen, morötter, träning
Du gör när du har tråkigt: Klagar på att jag har tråkigt, kollar om det är nått bra på tv, klagar lite till, sen skriver jag en dryg lista på bloggen.

3 personer:
Du kan berätta allt för: Jocke, Mikaela, Emelie
Du tycker om: Kan inte välja tre. Jag tycker om så många fler.
Du inte gillar: Ingen speciell i min närhet. Det skulle väl vara allmänt personer som inte tänker på andra än sig själva och dessutom behandlar mig och mina nära illa.

2 val:
Kaffe eller te:
Om jag måste välja så tar jag väl te.
Vår eller höst: Vår är fint och det är skönt att snön försvinner och att värmen kommer, men höstens gula och röda löv är svårslaget.

1 önskan: Jag önskar att jag kunde teleportera mig ner till Jocke i Matfors nu och värma hans fötter.

Kör vackert!

Fullspäckad helg. Kom hem i fredags. Lugn kväll. I går var jag och marre på Modo-Timrå. Grymt härlig match. Fajt om varenda millimeter. En fajt som Modo lyckligtvis kom segrande ur. Därmed tog de även ett starkare grepp om tredjeplatsen.

Idag har vi haft främmen. Tjocka släkten kom för att fika och fira syster yster. 21 st var dem närmare bestämt. Mycke barn och mycke spring och liv var det ett tag. Jag, marre och kusin Tommy satt dock i köket för oss själva och hade kul. Käkade massvis med konservburksmandariner. Gött! Som på gamla goda tiden. Mamma fick även frågan om hon ville vara toastmaster på min kusins bröllop i sommar. Hon tackar nog ja. Hon tycker om att höras.

Kom nyss hem. Har varit och skjutsat marre ut till ingenstans, en kompis som bor långt in i skogen. Usch, jag tycker inte om att köra bil i det här vädret. Halt och jävligt. For in till farmor och farfar för att lämna tidningen som de glömde här hemma. "Kör vackert, hörredu", sa fafar när jag gick ut genom dörren. Han är skön.

Imorgon åker jag ner till Sundsvall. Äntligen! Ska bli skönt att få komma dit ner igen. Ska börja söka jobb där också. Hoppas det går vägen.


http://www.pixbox.se/alb_show_id261941_page0.html 
Lite bilder från vintern. Melodifestivalen bl.a. men även från idag.

morrrrr

Fan fan fan! Shit va less man blir!
Jocke var och kollade på världens finaste lägenhet igår. Hon som visade den lät hur positiv som helst. Som att han skulle få den, men imorse fick han ett sms där det stod att så var inte fallet. Fan va arg man blir. Vi kommer aldrig att ha en chans i världen att få en lägenhet i Sundsvall. Då ska man ju ha fast jobb och barn på väg.. typ.

Om det är nån som läser det här och känner nån som ska flytta från en 2:a i Sundsvall så hör mer än gärna av er. Måste prova alla möjliga sätt att hitta en lägenhet.

köttmelodi

Det var ett tag sedan nu. Har hunnit vara hemma i en vecka nu och det har hänt lite allt möjligt.

I onsdags (alla hjärtans dag) var Jocke och jag och käkade på restaurang Varvsberget. Det var gott, men vi fick världens sämsta platser. Mitt i restaurangen vid entrén ungefär, så man såg inget av den fina utsikten.

I fredags var vi på stan en sväng. Mycke melodifestivaldravell och mycke folk, men vi tog oss fram. På kvällen agerade jag frisör åt syrran som skulle på 18-årsfest. Sen blev det till att hämta henne på natten. Vad gör man inte..

Igår blev det ännu en tur på stan. Köpte mig ett par fina skor, som jag egentligen inte hade råd med, men nån gång måste man ju skaffa sig ett par finare pjuks. När vi kom hem skulle Jocke och jag tillaga middagen. Fläskfilé och potatisgratäng. Jag började skära upp köttet och det luktade lite misstänksamt. Jag skyllde på katten, men det fortsatte att lukta. Ännu värre när vi öppnade det andra köttpaketet. Då luktade det fan surströmming. Det var inte långt ifrån att frukosten kom upp. Huua! Vi slängde ner allt i en påse och for på coop och köpte nytt. Mycket godare. Det blev en väldigt lyckad och omtyckt middag.

Efter klockan 18 klämde vi in 6 pers i bilen och drog iväg mot Swedbank Arena och Melodifestivalen. Väldigt kul måste jag säga. Man får en helt annan bild av arrangemanget när man är där på plats. Rätt vinnare blev det också.
När vi kom hem fick cheesecake och kiwi avsluta dagen.

I morse blev det en brakfrukost och sedan en tur med skotern ut till Sälskäret för seriös korvgrillning. Alltid lika gott.

Nu väntar våffelmiddag och ännu en slöarkväll.

avslutat

 Ja, då har man hoppat av den där konstiga så kallade webbdesignkursen. Jag såg inte en skymt av nån webbdesign. Bara en massa uppgifter om hur man lär folk saker via internet. Not my area liksom. Har meddelat csn detta också, så nu har jag inte den minsta inkomst. Men jag ska genast börja söka jobb i sundsvall. Tillfälligt jobb alltså. Har fått lite mer kött på benen när det gäller Info PR-preogrammet och tror att det kommer att passa mig ganska bra.

Min närmsta framtid är alltså en aningen oklar, men det ordnar nog upp sig till det bästa. Är hemma i Övik en vecka nu ungefär och sen blir det en tripp ner till sundsvall. Känns skönt att få komma dit ner igen faktiskt.

snurrigt

Mina händer är alldeles skakis. Håller på att tvätta just nu och ena tvättmaskinen är lite kokobahia. Luckan flyger nämligen upp på slutet när den centrifugerar. Jag måste alltså stå och hålla fast luckan i typ tio minuter. Lite jobbigt, med tanke på att hela min kropp skakar. Samtidigt ska jag försöka slänga in kläder i den andra maskinen som står bredvid. Det är en jävla arbetsställning ska jag be att få tala om.

Har hunnit vara på stan och gjort bort en del ärenden. Köpt en present till syrran. Jag tror hon kommer att bli nöjd. Hoppas det iaf. Köpte mig även ett par snygga panties för att trösta mig själv lite. Vad skulle livet vara utan snygga trosor? Ganska trist. Fick även lov att inhandla nålar så att jag kunde sy fast knapparna på jackan. Detta eftersom att den förra nålen gick av när Jocke skulle laga min jacka. Killar ska inte sy har jag kommit fram till. De är för klumpiga. Nålen gick av och knappen lossnade efter några dagar. Om man vill att saker och ting ska bli gjorda ordentligt ska man göra dem själv. Eller..?

Måste käka nått nu. Vet inte vad. Har egentligen ingen ork att laga nått, men mat måste jag ju få i mig.

...but I know a guy

Det finns en hel del bra och roliga program. Scrubs, Friends, How I met your mother, bara för att nämna några. Just nu är det Scrubs som gäller. Det sista jag ser på tv:n varje kväll är ett dubbelavsnitt av Scrubs på 6:an. Underbart! En scen som är totalt klockren är dock från How I met your mother. Lilly och Barney sitter i hans lägenhet och har nyss kommit översens om att Lilly ska få bo där några dagar.

Lilly:
This place is... perfect. Exept the fact that you don´t have a TV.
Barney: Do you see that wall? (Han slår igång "väggen". Hela rummet lyses upp.)
Three hundred inch flatscreen. They only sell them in Japan, but I know a guy. Ship it over on a tugboat like freaking King Kong.
Lilly: It hurts in my eyes.
Barney: Yeah, that doesn´t go away.

Jag vet att det inte låter så jättekul, men när man sett serien och vet hur karaktärerna är så är det hur kul som helst. Se den! Lördagar kl. 9.30.

duracell

Ja, jag har känt mig som en jäkla duracellkanin idag. Vet inte vad det var som gav mig den energin, men jag antar att gröten och c-vitaminen från imorse gjorde sitt. Skakade iaf rumpa till tonerna av Black eyed peas innan jag stack iväg och tränade. Jävlar vilken krut det var i benen! Benböjen var oförskämt lätta. Slängde på 5kg extra till och med. Plankan var inte heller lika tung som den brukar vara. Skönt att få känna sig såhär pigg i benen för en gång skull. Känns som att det var ett tag sedan jag var det.

Hmm.. Undra vad man ska hitta på ikväll då. Borde ju städa såklart, men... Orka? Njaoaoaoaoaoaooaoaoa.. Den som lever får se.

Ciao!

puma

Nae, inte jag...
Men jag har köpt ett par puma. Gööörsnygga. Passade på att köpa nu när jag just fått pengarna, annars kommer jag aldrig att ha råd.

Vaknade med världens huvudvärk imorse. Gick upp och tog mig en smärtstillande och la mig igen och såg på lite skidskytte. Tog det jäkligt lugnt. Hade ändå inte så mycket att göra idag. Åkte in till stan vid ett. Sprang och köpte skorna, sen gick jag bara runt och strosade. Kollade på nån present åt syster yster.

Nu sitter jag hemma och lyssnar på hockeyt och myser in mig i skorna.
Efter detta väntar matlagning och melodifestivalen.



Oh yeah!

back

Home sweet home. Inte riktigt, men hemma är jag ju iaf.
Blev välkomnad av en ruskig massa post. Det bästa var nog tack-kortet från min kompis som gifte sig i sommras. Riktigt snyggt var det! De är nog bland de sötaste paren som finns, faktiskt.

Dammigt. Måste städa imorrn. Om jag hinner. Tänkte träna och fika med en kompis på skolan imorrn. Och handla lite. Känns faktiskt skönt att flytta härifrån, för det är med 99% säkerhet så det kommer att bli. Frågan är bara när. Måste ordna med nått jobb. Skulle va perfekt att få vikariera lite på nått dagis i Matfors, men hur ska man få in en fot där liksom? Aja, det ordnar sig väl. Det gör det ju allt som oftast.

Luleå - Modo
0-0

Ska gå och göra mig lite lyssna-på-hockey-käk nu.

RSS 2.0