längtan

Måndag, nä söndag.. eller? Jo, måndag är det, nää söndag. Suck.

Snurrigt värre idag. Jag har haft måndag hela dagen, har fortfarande det. Jobbade ju idag och hade varit ledig två dagar innan det så då måste det ju vara måndag, men inte inom handeln, icke. Det va mycke folk på jobbet idag iaf. Man kan ju bara ana hur det blir imorgon. Oooiii! Löningsdag och första riktiga semesterdagen.

På tal om löning. Pengarna som kommer in på mitt kontot imorgon är så oerhört efterlängtade. Mitt shoppingsug är löjligt stort. Det var ett bra tag sedan jag hade pengar över till att köpa bara ett linne. Sjuukt.

Jobbar alltså imorron och sen bär det av till Övik. Far förmodligen på tisdag morgon, eller på måndag kväll. Längtar som en tok. Ska bli så jäkla skönt att få vara hemma i tre dagar. Hoppas att det blir fin fint väder bara. Då blir det nog en sväng ut till klipporna vid Skeppsmaln, och kanske nån strandvisit.

Midsommar då. Jo, då var vi ute i Matfors hos Jockens päron. Mycket trevligt. Det blev en hel del mat och spel. Crocket, kubb och lite poker. På midsommardagen drog vi också dit ut. Låg i solen och latade oss och gick en sväng runt elljusspåret. Mysigt.



Lyssna på
: Moneybrother - Dom vet ingenting om oss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0