sthlm

Japp, då var man hemma från storstaden. Jäkligt trevligt faktiskt, men helgen fick en ganska taskig början. Vi skulle lyxa till det och ta flyget ner till sthlm. När vi åkte ut till Midlanda började det bli lite dimmigt, men det var ju ett tag kvar till planet skulle lyfta så vi tänkte att då hade nog dimman passerat. När vi sitter och väntar på att få kliva in i planet hör vi en speakerröst säga att planet som kommer från sthlm inte kan landa utan måste åka upp till Övik för att landa. Fan va drygt för dem, tänkte man. Sen säger speakerrösten att planet till sthlm inte kommer att lyfta heller. Det är inte uppskjutet utan helt inställt och de som vill får istället åka buss ner till Arlanda. Herregud. Tur är inget vi känner till så väl kan man ju säga. Fan va less man blev. Som tur var får vi tillbaka pengarna och resan med bussen blev ju gratis. Fram kom vi ju tillslut, det tog lite längre tid än väntat bara.

Eftersom vi var framme vid ett på fredagnatt hann vi inte med så mycket mer än att sova. På lördag var vi dock en sväng på stan och shoppade lite. Lyckades inte hitta det jag ville egentligen, men hittade iaf en klänning till kvällen och en halsduk. Efter det åkte vi ut till Enskede för att träffa Jockes gamla klasskompis Per. Resten av dagen och kvällen var det fest i Skrapan. Sjukt roligt. Vi sprang upp och ner från dörr till dörr, men mest drag var det nog i hissarna, speciellt när vi körde igång med Ronja Rövardotter-sången. Ekans höna (eller vad det nu var) Trulsa fick hänga på ibland också. Vissa var väl mer förtjusta i det än andra. Några härliga skratt fick man ju sig iaf.
Blev inte så mycket sömn på hela helgen, men det var klart värt det.

På söndag morgon var det till att trotsa bakfyllan och kliva upp för att hinna träffa Hannes. Vi käkade grymt god frukost på Centralstation och hann snacka lite skit innan vi åkte tillbaka till lägenheten för att packa. Efter att vi tillslut hittat Jons bil och ut ur staden väntade en dryg bilresa hem. Men tillslut var vi hemma och då var klockan inte alls lika mycket som den kändes. 18.30 tror jag betsämt att den var. Lägenheten var kall och kylskåpet tomt, inget vidare välkomnande. Men ikväll blir det storhandling.

Nu ska jag nog läsa lite inför skolan imorrn. Pissdrygt.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Haha, jag det var ju ganska roligt att din kompis och jag ska ha ungefär samtidigt :-) Vad skoj att ni hade det bra i stockholm, synd att ni inte kunde flyga pga utav dimman. Men om man ser på den positiva sidan så fick ni en gratis resa ner, o det är ju inte helt fel :-)

2007-10-08 @ 19:15:16
URL: http://www.majjjsan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0