Söndag

Idag måste det ha slagits någon form av värmerekord för att ha varit 1:a juni. 31 grader i skuggan noterades i Nacksta där vi tillbringade större delen av dagen.

Vi var nämligen ditbjudna för att vara barnvakt åt lilla Evelina medan Malin och Pålle höll på med flytten. Hela förmiddagen satt vi ute i gräset på en filt och hade det mysigt. Strax innan tre ringde vi Joakims moster Gittan och frågade om vi kunde komma och hälsa på henne vid hennes kolonilott på Alnön. Det gick finfint det. Vi packade med lilla Evelina och lite jordgubbar och drog iväg.

Evelina tyckte om att åka Peugeot.
image216

Det var hur mysigt och fint som helst ute på Alnön och vid kolonilotterna. Joakim rensade jordgubbarna och Gittan bjöd på fikabröd. Evelina sov.
image217

Ja, det var verkligen en händelserik och mycket rolig helg. Så kul att man faktiskt slipper jobba när det är såhär fint väder. Nu är vi båda helt slut dock och ska nog ta och se på en film snart.

Kommentarer
Postat av: Sanna

Ha en trevlig söndagskväll! =)

2008-06-01 @ 18:51:26
URL: http://sannakumlin.blogg.se
Postat av: Sanna

Just nu pågår det en designtävling i min blogg, var gärna med och tälva om du vill ha en helt ny design till din blogg :)
Mer info finns på min blogg.

2008-06-01 @ 18:56:37
URL: http://sannawiberg.blogg.se
Postat av: Lisa

Hoppas du får en trevlig kväll! :)

2008-06-01 @ 19:03:04
URL: http://wlisa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0