Körtelfeber

Igår fick vi äntligen reda på vad det är Joakim har drabbats av - körtelfeber.

Efter tre besök på vårdcentralen och ett på akuten kunde de alltså konstatera detta. Skönt att få en "diagnos", men den kanske kom i det senaste laget. Även om han fortfarande är dålig, så är han ändå på bättringsvägen *peppar peppar*. Folk säger att han kan komma att känna av det i kroppen från 2-6 månader framåt. Låt oss hoppas att det inte blir så länge.

Trots att Joakim var riktigt dålig de två dagar jag hade hemtenta har vi faktiskt klarat av den här veckan. Inte mycket sömn har det blivit för någon av oss och inte mycket mat för Joakims del, men vi lever tack vara tålamod och lite hjälp från Joakims mamma.

Idag har jag sprungit runt och städat hela lägenheten, samt tvättat allt som är möjligt att tvätta. Har just nu lite ont i ryggen av alla dessa aktiviteter, men även lite ångest över att jag inte hann fara och träna nått idag, men jag får väl räkna de otaliga vändorna upp och ner för trapporna till tvättstugan som lite träning. Ska strax ut i kylan för att hämta ett paket på OK, samt posta brev. Kan hända att det följer med lite candy hem också. =)

Ha en trevlig helg nu alla. Det tänkte jag försöka ha, på jobbet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0