Titta vad fint


Så grymt %&#! snygg tapet!

Har precis fotat vårt fina nya fräscha vardagsrum, men biderna blev rätt dåliga så ni får nöja er med den ovan. Ska ta fler i veckan.

Äsch. Jag bjuder på en till.


Vi var ju tvungna att köpa den här ikeaprylen också. Fint. Suberbt. Smaskigt kan man nästan skriva.

Självklart ska det strula

Varför är det alltid så att det ska strula till sig när man ska fixa och greja här hemma?! Det gick så bra för oss med tapetseringen. Hela dagen har det gått superbra, fram till för en timma sedan ungefär. Vi skulle sätta igång med fondväggen, som för övrigt kommer bli supersnygg när vi väl får upp den. Vi upptäckte dock att fondtapeten var "genomskinlig" på vissa ställen. Alltså tapeten under syntes igenom den nya tapeten. SUUUCK!!!

Halv nio satte vi oss i bilen och åkte iväg till Ica Maxi för att köpa vit färg och roller. Nu är den gamla tapeten övermålad och vi sitter och väntar på att den ska torka. Vi ska banne mig bli klara idag/i natt!


Här står jag (i lampan?!) och torkar av den nya fina tapeten, glad i hågen. Intet ont anande om vad som komma skall...

Vi tvingades måla...
Precis det vi ville undvika när vi bestämde oss för att tapetsera hela rummet.

Tapetsering



Det här håller vi på med idag =D

Lite träningsbilder

Har kört ganska hårt på gymmet den här veckan. I måndags körde vi en hemsk benövning som jag fortfarande känner sviterna av. Mina lår är ruskigt ömma och stela.

Idag känner jag minsann av ryggen och magen också. Igår körde jag ännu ett ganska så hårt pass. Persade i marklyft bland annat. 65 kg blev det. Nöjd! Vi hann även med lite hantelpressar och några magövningar.


Tog med kameran igår. Vi filmade mest, men några bilder blev det.
Cool bild på Hannes in action.


Benlyft på lutande bänk. Dålig bild egentligen, ska inte gå ner sådär långt med benen.

"Rumprullen" var det va? =P

Här bränner det gött i sidorna vill jag lova.

Uttråkad

Det finns hel del anledningar till att jag är uttråkad just nu...

För det första så kan jag meddela att de vetenskapliga artiklarna jag just nu håller på och läser är ett riktigt, riktigt tråkigt tidsfördriv. Inte nog med att ämnet är tråkigt, författarna ska till varje pris få till så krångliga meningar som möjligt. Varför kan man inte bara skriva på vanlig svenska?!

För det andra så börjar det bli väääldigt trist här hemma alldeles själv. På dagarna går det väl an, då är jag ju van att vara hemma själv, men kvällarna... Jag blir tokig av att inte ha någon att prata med. Inte för att jag har så mycket att säga, men det kan ju vara trevligt att få höra sin egen röst någon gång under dagen i alla fall. Hur tråkigt det är att äta middag själv ska vi inte ens tala om...

Sen kan jag tycka att det är lite trist att himlen bestämde sig för att falla ner idag. Kyla går för sig för då fyller ju i alla fall motorvärmaren en funktion. Nu när bilen är täckt med tre decimeter snö blir motorvärmaren en ganska så usel makapär. Snön blir bara blöt och tung av värmen och det kommer bli drygt att få bort snön sen när jag ska dra iväg och träna.

Sådärja, nu har jag fått avreagera mig lite ;) Nu ska jag läsa klart den artikel jag höll på med.

Dansnörd

Vilken bra TV-kväll det blev. Först Mästarnas mästare, sen mitt andra favvoprogram So you think you can dance.

Vad är det med tjejer och dans egentligen? Har alltid varit väldigt fascinerad av allt som har med dans att göra.  Man kan ju fråga sig varför jag aldrig började dansa själv och blev lika bra som de här. Fatta coolt det hade varit! I ett annat liv kanske =)


Jakob och Ashleigh från årets So you think you can dance

Det bidde inga jeans

Jag har nätt och jämnt tagit mig igenom dagens lista. Pluggat har jag (kanske inte så mycket som jag borde, men ändå), tvättat har jag, beställt tapeter har jag. Stöp dock på jeanspunkten. Insåg ganska snabbt att det inte gick så jättebra att prova jeans med århundradets träningsvärk i benen. Dessutom är det grymt trist att prova kläder när man är själv.

Fick dock med mig tre supersköna baströjor från vero moda hem. Två t-shirts och en långärmad tröja som kommer passa utmärkt som jobbtröja.

Nu blir det Mästarnas mästare!


Superduperskön tröja!

Gräsänka

Kanske har glömt att tala om att jag är lite av en gräsänka nu i veckan. Joakim kliver nämligen ganska precis nu på ett plan som går från Västerås till London där han ska ha det trevligt med sina arbetskollegor fram till på torsdag. Nää, jag är int´ bitter! =P

Ligger just nu utslagen i soffan och har bevittnat ännu en ruskigt viktig Modo-seger. Skulle egentligen behöva traska ut till köket och fixa matlådor, men mina ben bär mig inte... Sviterna efter ett tvättäkta mördarträningspass.

Imorgon tänkte jag försöka vara riktigt effektiv. En liten planeringslista vore på sin plats.
  • Plugga - en hel del vetenskapliga artiklar ska läsas
  • Tvätta - tvättkorgen svämmar över
  • Beställa tapet - äntligen kan vi köpa tapet och börja tapetsera i vardagsrummet
  • Jeansjakt - förhoppningsvis hinner jag med en sväng på stan för att leta jeans (har ju liksom växt ur nästan alla mina jeans)

Nu ska jag se på Hockeykväll och sedan tänkte jag slå på svt play för att se Vetenskapens värld. De visar tre avsnitt med vinterolympier som tänjer på gränserna för den mänskliga kroppen. Låter väldigt intressant.

Träning

Som de flesta av er säkert har märkt så fyller träningen en stor del av min vardag nuförtiden och har gjort det de senaste månaderna. Mitt främsta mål med träningen är att gå upp i vikt, det är också därför jag tränar styrketräning mestadels.

Enligt mig är faktiskt styrketräning den allra bästa och roligaste träningen, både för kropp och huvud. Det finns inte många träningsformer som ger lika bra självförtroende som styrketräning. Man lär känna kroppen oerhört bra och det blir så tydligt när man gör framsteg och får slänga på en extravikt på stången. Det blir liksom konkret.

MEN, trots att träningen ger mig väldigt mycket och lär mig att tycka om min kropp mer och mer, så har faktiskt även jag mina svackor då jag inte alls tycker att träningen ger så mycket som jag vill. Varför händer det ingenting? Jag vet att många är avundsjuka på att jag får vara smal utan att "kämpa" för att vara det, men för mig är det inte alltid så kul. Jag har ju mina begränsningar och kommer aldrig att kunna få några latinokurvor, hur mycket jag än vill.

Läste dock en bra grej någonstans. Tror det var en personlig tränare som hade intervjuats. Han sa att alla kan inte få en J.Lo-rumpa eller Jessica Albas mage. Han menade dock att alla kan sträva efter att skapa den bästa versionen av sig själv. Man ska aldrig jämföra sig med andra och det är ju så sant! Tänk vad man skulle må bra om man slutade titta på alla runt omkring som bär på helt andra gener än en själv och försöka bli någon man inte är.

Mitt mål med träningen är som sagt att gå upp i vikt. Det är viktigt med mål, men jag tror den största utmaningen för mig och för många med mig är att sluta jämföra sig med andra och istället se till sin egen framgång i förhållande till ens förutsättningar. Sträva efter att skapa den bästa och sundaste versionen av sig själv.

Lyxlunch

Kom nyss hem från föreläsning i Härnösand. Nu tänkte jag äta mina lyxiga måndagslunch. Rester från gårdagen bestående av fläskkotlett i någon god sörja, kokt potatisk, sallad och troca. Mums!



I eftermiddag ska jag gå och hämta bilen på verkstaden. Hoppas det inte kommer svida alltför mycket i plånboken =/

Hej Lördag!

Hej träningsvärk!

Har precis kommit hem från jobbet, hunnit stoppa i mig lite kinamat och nu laddar vi för match. Modo-Frölunda om en halvtimme. Sjukligt spännande!

Jobbar imorgon också. Här hemma kommer det spacklas och slipas väggar under tiden. Joakims föräldrar kommer hit och hjälper till, sedan bjuder vi på middag när jag kommer hem. Längtar riktigt mycket nu tills vi får tapetsera och börja fixa till det ordentligt här i vardagsrummet.


Denna snygga sideboard från Ikea ska införskaffas när rummet är tapetserat, men även en del andra grejer ;)

Dålig sömn

När man för en gång skull går och lägger sig i god tid, innan elva på kvällen, så sover man såklart kasst. Vaknade flera gånger, drömde läskigt och Joakim pratade i sömnen, vilket var ganska kul i och för sig =P

Man kan ju tycka att jag borde sova som en stock efter den jobbdag som jag hade igår. Inte en lugn stund. Skyltning, packa upp varor, kunder och ännu mer varor.

Idag börjar jag klockan tre. Tänkte dra iväg och träna strax. Det ska bli riktigt skönt!


Ha en bra fredag, det ska jag försöka ha :)

Kettlebellat

Shit, min rygg! Är helt slut i rygg och nacke efter dagens träningspass. Idag huserade vi som jag tidigare nämnde på Helex, pga av att de är det enda gym i Sundsvall som har kettlebells. Helex är annars ett ganska så motbjudande gym. Gamla och usla maskiner och bara en enda röra. Nä, tacka vet jag SAK.

Aja, jag provade i alla fall på att köra swings och frivändningar med kettlebellsen. Det var riktigt kul! Kommer nog ha fina blåmärken på underarmarna imorrn, och en härlig träningsvärk hoppas jag också på.

Imorrn jobbar jag hela dagen. Hoppas min nackvärk har gått över tills dess. Känner hur värken kryper upp mot huvudet. Ska nog tigga massage från Joakim =)

Ordning och reda

 

Nu när skolan kört igång igen kände jag att det var dags att köpa mig en ny kalender, så jag kan hålla koll på föreläsningar, seminarium, jobbet och träningen förståss. Köpte även ett par mappar för alla papper man samlar på sig under en termin.

 

Man får väl hoppas att sådana här smådetaljer ska göra att man blir lite mer diciplinerad då det gäller pluggandet. Brukar ju funka till en början i alla fall =)

 

Nu ska jag ladda inför kvällens träning med en smoothie. Ikväll blir det faktiskt kettlebells på Helex. De har gratisvecka, så då får man ju passa på. Ska bli riktigt kul!


Sista väggen

Blev bara deppig av att göra ingenting så jag bestämde mig för att få bort tapeten från sista väggen. Tänkte att jag skulle visa hela processen och hur drygt det faktiskt är att ta ner den här tjuriga tapeten...


Okej, vi börjar med att riva själva strukturtapeten. Det här är väl den minst dryga proceduren.

Sedan byter vi kläder och smetar på ett tjockt lager med tapetborttagningsmedel för att få bort det luddiga lagret som är kvar efter att man ryckt bort tapeten. Efter 15 minuter smetar man på ett varv till (oerhört tråkigt!).

30 minuter efter andra strykningen kan man dra bort det sista lagret och man har en någorlunda fin grund för att sätta upp en ny tapet på. Självklart behövs en del spackel och slipning, men det känns inte alls lika drygt som det här.

Segpropp

Usch, va seg jag känner mig idag! Kom knappt ur sängen imorse. Men jag antar att jag får skylla mig själv. Vi var uppe alldeles för länge igår. Vi såg nån tysk film om två bergsklättrare. Nordwand hette den och det var en ganska spännande film. MEN, jag blev riktigt besviken på slutet. Men när det är baserat på en verklig händelse kan ju inte slutet alltid bli bra.

Hade tänkt vara lite nyttig och plugga idag, men eftersom läraren inte lyckats lägga upp våra uppgifter på rätt ställe så kan jag inte göra något idag. Typiskt!

Idag får väl bli en trist slappardag.

Dagens konstateranden

  • Jag blir irriterad när det är för mycket folk på gymmet.
  • Jag tar i lite mer när jag är irriterad.
  • Modo har ikväll presenterat en ny coach, välbehövligt.
  • Det snöyrar ute.
  • Jag längtar till sommaren.
  • Lärarkåren i Härnta är lika oorganiserade som vanligt.
  • Jag behöver baka något gott nu.

Skolstart

Idag kör vårterminen igång, vilket betyder sista terminen på min utbildning. Helt sjukt ju! Nu i vår ska vi alltså skriva C-uppsats. Det är ju inte utan att man är lite nervös.

Känns lite som skolstart efter ett sommarlov faktiskt. Jag och Karro har ju läst på distans i Östersund under hela höstterminen, så vi har inte träffat våra klasskompisar på väldigt länge. Ska bli extra kul att träffa sundsvallsgänget igen såklart. Kl 12.15 går bilen från Ica bergsgatan upp till Härnta.

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen.

Ha en bra måndag!

Kettlebells


Jag vill testa kettlebells! För er som inte har hört talas om det förut så kan det väl enklast beskrivas som en styrketräningsmetod där man använder "kloten" på bilden ovan. Det sägs vara en riktigt bra träningsmetod. Man tränar liksom hela kroppen på en gång.



Grundövningen som visas på bilden kallas för swing, men man kan göra många fler övningar med kettlebellsen. Ex. ryck, frivändningar, vanliga benböj, hantelrodd och massa fler. Det verkar hur som helst väldigt kul och jag skulle gärna prova på. Problemet är att jag inte tror att något gym här i Sundsvall har kettlebells än. Skulle vara riktigt kul med ett kettlebellspass med instruktör och allt, men det kommer väl. Träningsmetoden är ju relativt ny änsålänge. Får kanske köpa mig egna kettlebells tills dess =)

Lördag

Gårdagen blev en ganska så händelserik dag.

Vi började lördagen med ett träningspass på SAK. Blev ett bröst-biceps-triceps-pass. Efter träning drog vi hem och körde igång med den så berömda vardagsrumsväggen. Nu är nästan all strukturtapet borta. Det är ett jäkla projekt att få bort den ska jag tala om. Vi höll på från halv ett till fyra då hockeyn började. Efter en skön Modo-vinst beställde vi hem pizza (det har blivit alldeles för mycket pizza den senaste tiden.. skärpning!). Strax efter åtta drog vi ner på stan för att se Snabba cash på bio. Bra film! Grymma skådisar och grymt filmat, men inget slår ju såklart boken. De får ju plocka bort så mycket från handlingen för att klämma in det i en normallång film.


Jorge, JW och Mrado.

Men klantarsel!

Note to self: Drick inte tocadera i plastmugg, speciellt inte med datorn i knät!

Varför lyckas jag alltid?! Skulle sörpla upp den sista lilla slurpen troca från plastmuggen. På några millisekunder lyckas jag på något sätt tappa kontrollen över den alldeles för lätta muggen och få det lilla (det kan inte ha varit mer än 2 msk kvar) jag hade kvar i muggen över hela mig och datorn. FINT! Tröjan som är min hålla-sig-varm-på-jobbet-tröja blev dyngsur (vad ska jag nu ha på mig imorrn?!), likaså mina jeans och trosor (!). Ja, jag är också chockad över att den lilla, lilla vätskan i muggen kunde orsaka sådan förödelse! Vad jobbigt det måste vara att vara barn och kissa på sig för jämnan. Drygt att behöva byta trosor och allt.


Hjälp, jag har kissat på mig! Kissat troca!

Kallt igen


Prognos från yr.no

Jahapp, då var det kallt igen då. Inte lika extremt kallt som sist, men man vänjer sig ju fort med värmen (ja, alltså -5 grader). Vilken tur att man är svensk och kan prata om vädret huuuur mycket man vill =P

Idag ska jag jobba för första gången på typ en månad. Det har varit riktigt skönt med ledighet och en massa dötid, men jag börjar dock bli lite rastlös. Men nu kör jobbandet och pluggandet igång igen och det ska bli riktigt kul.

Börjar jobba kl 16 och tänkte hinna med lite träning innan dess. Kör nog axlar och rygg idag. Benen är fortfarande helt döda efter de två senaste passen.

Ha en bra dag i kylan!


Edit kl. 12.44: Okej, yr.no ljög! Det var ju -18 grader ute!!! Gaaahh!

Sommarshoppat

I år var jag faktiskt riktigt snabb att beställa kläder från katalogen som damp ner i brevinkastet för någon vecka sedan. Hittade en hel del fint i ellos katalog. Redan idag var jag på preem och hämtade ut ett klädpaket. För en gång skull passade allt jag beställde riktigt bra. Man brukar ju alltid få lämna igen något plagg, men inte denna gång =)



Dessa fina och somriga plagg blev det. Nu börjar man ju längta efter värmen...

Mästarnas mästare


WIHO! Äntligen har mitt favvoprogram kört igång! Jag och Joakim skyndade oss hem från ett stenhårt pass på gymmet för att hinna se årets första program. Förra årets upplaga var riktigt bra med Per Elofsson och Malin Moberg i spetsen. I år tror jag att Stefan Holm och Patrik Sjöberg kommer stå för den mesta underhållningen. Tror lägsta oddsen ligger på Holm som vinnare i år, men man vet aldrig. Kul kommer det bli i alla fall. Tisdagar 20.00 - don´t miss it!

Hemma från frissan

Gjorde som jag sa igår, beställde klipptid. Så imorse vid 9-tiden traskade jag ner mot stan med Joakim. Eller traskade och traskade, jag gled ner. Joakim drog mig nerför busbacken. Förstår inte varför man gör vinterstövlar utan "räfflor" på sulan. En helt blank sula är liksom inge kul på vinterunderlag. Det blir störtlopp nerför och jäkligt bakhalt uppför.

Aja, jag blev i alla fall klippt. Körde på tråkig toppning av håret bara. Har ju tappat så mycket hår de senaste månaderna så jag vill mer få håret att se friskt och fräscht ut. Köpte två fina tröjor på HM efteråt, linsvätska och lite grejer från apoteket fick också följa med hem.


Randig längre tröja från HM, 149 kr.
Håret blev väl kanske 5 cm kortare. Nästa gång ska jag vara duktig och klippa mig innan håret bli alldeles nött och fult i topparna.

Mysig kofta, också lite längre, 199 kr.

Back to the gröt

Så var det vardag igen och jag sitter och äter min sedvanliga vardagsgröt. Ska strax ta mig an det kokta ägget, c-vitaminglaset ska slurplas, sen är jag fit for fight. Idag hoppas jag att jag kan få en tid på nån bilverkstad som kan fixa vår trasiga blinkers bland annat. Borde även passa på att boka en klipptid nu när jag är "ledig" från jobb och plugg i tre dagar.

Verkar vara riktigt härligt väder ute idag. Sol och bara ett par minusgrader. Hoppas det är så härligt som det ser ut, men om jag känner Sundsvall rätt så blåser det säkert kalla vindar.


När det blir sådär alldeles för mycket tråkvardag så tar jag på mig mina superhjälte-leggings så känns allt lite roligare. Dessa snyggingar fick jag av Marre i julklapp.

Det bidde en Ikea-tripp

Hej hopp! Vi är nyss hemkomna från en tripp ute i Birsta. Det blev en snabb sväng på Hööks (Ida skulle ha hästspö) och Biltema (pappa hade beställt nått till bilen) och sedan Ikea. Marre och Thomas hittade en del grejer och vi köpte två små lampor.


Joakim gillar hästar =P

Tycker min Avatar-imitation var klockren.

Några hade tråkigt på Ikea. Ida och Joakim lekte med sina mobiler, jag lekte med vagnen.

..medan Thomas och Marre letade speglar och sängbord.

Mat på Ikea.

Åh nej, han blundar!

Sådärja!

Det blev lite trångt i bilen på väg hem med speglar och stegar överallt.

Marre sjunger vackert.

Nu inväntar vi hockeyn. Sen blir det middag nere på Hagakrogen.

Julen ska bort

Ja, idag tänkte jag passa på att städa bort julen. Mina systrar och Marres Thomas kommer ikväll och stannar över helgen så det känns liksom skönt att få bort allt. Ska även hinna med den sista frågan på hemtentan och lämna in den idag.


Mina fina systrar!

Trettondag

Ja, det är visst trettondag idag. Hade jag ingen koll på alls förrän igår när jag upptäckte att gymmet stängde konstigt tidigt (för att det var trettondagsafton). Fick hänga med Johannes ut till Nordichallen istället. Så nu har jag varit på nästan alla gym i stan, haha! Bara Gold´s som jag inte har tränat på, men det ska jag nog hinna med nån gång också =)

Igår körde jag lite marklyft och fick prova på en skitrolig maskin, BAM - big ass machine! Körde även nån konstig jojo-maskin och lite magövningar med bland annat medicinboll. Idag har jag härlig träningsvärk - framsida lår, baksida lår, rumpa och mage. Precis så som det ska va!

Sitter och tittar på Jönssonligan på tv nu och väntar på att Joakim, som var upp och såg JVM-finalen i natt, ska vakna. Får se vad vi hittar på idag. Känns inte sådär jättelockande att vara ute i kylan, men jag måste nog gå ut och ställa om klockan på motorvärmaren så att vi kommer nånvart idag i alla fall.

Bara tråkigheter

Sitter och pluggar samtidigt som jag gluttar lite halvt på Rapports årskrönika på tv:n. Krig, krig, krig, varsel, svininfluensa, helikopterrån, lågkunjunktur, avlidna storstjärnor och ännu mera krig...

Så tragiskt att det bara finns tråkigheter att rapportera om. Av någon anledning känns 2009 som extra dystert. Kanske beroende på just lågkonjunkturen och dess obehagliga ringar på vattnet...


Så, ville bara få ur mig lite tankar. Åter till hemtentan.

Smyckad

Måste skingra tankarna lite efter en grymt tung förlust i en otroligt viktig match mot Brynäs nu ikväll... Kom på att jag måste ju visa alla mina fina smycken som jag fått i julklapp (bland en massa andra riktigt bra klappar!). Det är alltid kul med smycken och i år (läs: förra året) var folk lite extra måna om att göra min hals, arm, hand och öron fina.


Av Evelina, Malin och Pålle fick jag ett superfint halsband med mitt namn på. TACK!

Av Joakim hade jag önskat mig en Efva Attling-ring i julklapp och det fick jag. Så otroligt fin!!! "Wild at heart" står det ingraverat på den riktigt tunga ringen. Tack, tack, tack älskling!

Av min kära syster yster Marie fick jag ett supersnyggt armband som hon hade gjort själv(!). Jag som älskar armband =D

Sen fick jag även smycken av Joakims föräldrar. Riktigt fina örhängen med matchande armband till. Lyckades dock inte få till någon bra bild på dem, blev bara suddigt.

Det är så kul att få ta på sig alla smycken på morgonen. Man känner sig genast mycket finare =)

Framförhållning

Idag har jag tvättat. Av ett antal mer eller mindre bra anledningar var det ganska så exakt en månad (!) sedan jag tvättade sist, så ni kan ju tänka er hur stor tvätthögen var. Hann tvätta alla kläder idag. Sängkläder och handdukar får jag ta till veckan.

Efter tvätten var tvättad klar tog vi en prommis ner på stan där det blev fika och inhandlande av en supersnygg skinnjacka till Joakim, på rean såklart. Vi har faktiskt varit väldigt duktiga och haft framförhållning båda två och köpt oss varsin vårjacka på rean. Jag köpte en fjällrävenjacka på outleten i Övik och Joakim fick sin skinnjacka för halva priset på Carlings.

Titta så fina! Nu åker de upp på vinden och plockas fram lagom till att vårvärmen dyker upp.

 

På tal om ingenting, eller på tal om kläder kanske. Hade på mig ett par jeans idag som egentligen inte är så gamla, men ändå hunnit blivit lite för små. Jag hoppas såklart att det är jag som gått upp i vikt pga träningen och inte att det beror på att jeansen har krympt =P I alla fall, det är ett ganska så kul fenomen det där med för tajta jeans och tjejer. Varför ska vi bums ta på oss så tajta och osköna byxor?! Trosorna korvar upp sig när man ska dra på sig jeansen och höfterna som man hade innan man drog på sig jeansen förflyttar sig upp till midjan och man får härliga så kallade "lovehandles" precis ovanför linningen (jag som typ aldrig haft "lovehandles" blir såklart glad, men det är ju tråkigt att höfterna ska försvinna på köpet). Dessutom går det ju inte att sitta i jeansen utan att knäppa upp knappen och det stramar väldigt obehagligt när man går i branta uppförbackar (märkte jag idag). Varför plåga sig så i onödan? Dumt!


Nu blir det strax middag. Det blir så lyxigt som blodpudding idag =)


Nyårsafton - del 2

Den oplanerade nyårsfesten här hemma hos oss blev riktigt lyckad. Jag och Joakim åt riktigt god middag innan gästerna kom. Oxfilé med hasselbackspotatis och hemmagjord rödvinssås, som Joakim stått och kokat i två timmar. =) Efter kl. 20 ramlade gästerna in en efter en och tillslut tror jag vi var 12 stycken här hemma.


Lars, Anna, Anna, Maria, Emma och Jocke.

Dalle, Nina, Joakim, Ekan och Johannes.

Redo för tolvslaget.

Vi räknar ner till det nya året.

Emma försöker korka upp champangen, Ekan ser lite rädd ut.

Lars sprutar ner alla med Pommac.

Gott nytt år från oss!

Efter tolvslaget blev det dans.

..och lite annat.

Djupa diskussioner i köket.

Jag och DJ Huns =P

Dance, dance, dance!

Nyårsafton - del 1

God fortsättning på det nya året! Gårdagen blev riktigt lyckad faktiskt, trots tidig morgon. Vi klev upp strax efter sju för att bylsa på oss en massa kläder och sedan åka ut till Matfors för lite skridskoåkning.


Nyårsmatch på Älvrinken.

Tajt framför mål =)

Min Joakim

Mannen med konstant skavsår.

Puss! =)

RSS 2.0