Modo Hockey

Modo

Going for GOLD!

Swedbank

Gott fika hos farmor som vanligt. Inte lika god lunch på stan. Smaklös kycklingwok på Lilla Paris. Blä!
Jag och syrran köpte varsin klocka, likadana. Men vi kommer ju inte bo i samma stad, så det gör ju inget. =P Vi passade även på att köpa likadana örhängen.

Snart bär det av mot Arenan och sen hem och äta och träna. Ska bli så skönt att träna igen. Känns som evigheter sedan fast sista fyspasset var i torsdags. När man har lite att göra på helgen blir den väldigt lång.



Vill se Superman returns!

Kort

Idag fyller farmor år. 81. Vi ska dit och fika vid ettiden. Innan dess ska marre och jag hinna gå på stan. Hon ska köpa present till Ida och till en kompis.
Sen klockan fem idag blir det Arenan. Faen va kul! =D

Can´t live without it

Allting går till bra musik, till och med jag.
Var ute på en långpromenad nyss. Var ute i 1½ timme ungefär. Med sol i ögonen och ljuv musik i öronen kan det inte bli bättre. Britta Persson, Deportees, Johnny Cash och Kristofer Åström gör verkligen stegen lättare att ta. Vad i hela friden skulle man göra utan musik?! Tänk om man skulle förlora hörseln. Hemska tanke!

Syrran kommer hem från Söderhamn ikväll vid 20.20. Mamma, jag och Ida tänkte fara ner till hamn innan och äta glass och titta på alla båtar. Det är sommar det.


Erik
You are the best person I´ve ever met
You are the best person
and you have made me a better me

Nothing Wants You Back

Kom nyss hem från stan. Hade inget att göra så jag åkte in med pappa. Köpte inget. Kollade efter lite träningskläder, men hittade inget bra. Tänkte önska mig nått sånt i present istället.
Skulle gå ner till Intersport från Gallerian, vilket är kanske 100 meter och det ösregnade verkligen. Stora regndroppar och jag blev riktigt blöt. Sen stod jag utanför Intersport och väntade på pappa. Då kom tre solbrända tanter med varsin cigg och omringade mig. Jag flyttade mig lite diskret bortåt, men röken fick mig ändå att hosta till. Fy fan vad det luktade! De tittade lite konstigt på mig...
Sen berättade pappa att det var en gubbe inne på Hemköp som hade skete på sig. Han hade tyckt att det luktade lite illa och när han hamnade bakom gubben i kön såg han varför. Snabbt ut! Han glömde köpa lingonsylt. Haha! Det är sådana saker som förgyller min dag. =D


If you want nothing, then nothing wants you back
If you want nothing, then nothing wants you back
Never say that we lost, we just haven't won yet

Defender

En ny göralös dag ahead of me. Det finns många ställen jag hellre befann mig på just nu.
Känner mig inte så jättesocial just nu heller. Fast nu är jag ju ensam hemma fram till typ 13, så jag slipper riskera att bli irriterad på nån, förutom mig själv då...

Promenad senare. Det kan jag behöva. Hoppas vädret blir lite bättre bara. Trist med moln.

Längtar till måndag. Då ska jag, Marre och pappa fara till nya Arenan och se på Modos första isträning. Fasen va kul. Jag saknar verkligen hockeyn ibland. Såg alldeles för få matcher förra säsongen. Det lär ju inte bli fler i år precis, eftersom att jag bor i Umeå, men men det är väl skit man får ta.
Ååh, vad jag längtar till Iksu. Ska bli så kul att träna där. Det är massa pass jag vill testa på. Bodyjam, bodypump, forza och för att inte tala om själva gymet. Hmm. Jag kommer nog att bo där =)


I spend too little time with myself
It's all just work, and no play
I spend too many hours on planes
Thanks for listening to my complaints
I'd like to give you the best of me
But there's always something in between
Hurts to see you in that state
Hurts to me, in my place


Music music music

Fläskkorv med hemmagjord potatismos till middag. Kan det bli bättre? Nope. Göttaste som finns!



Deportees - Damaged Goods

Looking at you
You look a lot like me
It seems we are from
The same factory
We are the ones who'd rather go blind

You can argue baby but we’re damaged goods for good
You can argue baby but we’re damaged goods for good


Fredag, tror jag...

Tränad och klar. Ja, eller jag har ju en cykeltur kvar ikväll.

Jahapp, vad ska man göra resten av dagen nu då? Regn och rusk ute och inget bra på tv. Skulle va gött å se Smallville nu, men jag missar snyggingen idag också. Suck. Fast han flyger ju aldrig, så det gör inte så mycke. =P

Ska nog ta med Ida på en biltur. Kanske fara och köpa lite glass nånstans.

Skärpning Lisa!

Det blev ingen träning igår. Känns lite dumt att det blev så, men jag tänkte köra dubbelt pass idag istället. Anledningen till att jag inte tränade var helt enkelt att jag inte hade tid. Kom hem 18.30, åt, färdig vid 19.30, sen minst en timmes väntan innan träning. Vid 20.45 kom moster och hennes man från Umeå förbi. Vi bjöd på fika och så. De for hem vid 22.30 och då kändes det liiite sent att träna. Aja, det är ju inte hela världen. Det får, som sagt, bli dubbelt pass idag istället. Hoppas det slutar regna bara.

Britta Persson är bra!

God I miss you so much
you should know I miss you more than I have ever missed someone
I wish you hade a girl to love
I wish you hade someone to speak about when you and I meet


Stugan

Hemma igen.

Var på stan idag. Köpte present till syrran, Erik klippte sig och sen var vi med Johannes och kollade på Stefan. Han sprang fort, men tyvärr räckte det inte. Han är dock redan uttagen till EM. Han ska springa stafetten 4x100. Riktigt sköj! =)



Tänkte visa lite för och efterbilder på stugan som jag gjort om i sommar.


Stugan föreStugan före2

Så här såg det alltså ut innan jag varit och härjat där. Lite så där lagomt ful tapet.

Stugan(sängen)Stugan(nätet)Stugan(bordet)

Och så här blev det tillslut. Helt ny säng och väldigt fina tapeter. Riktigt mysigt.

Cirkus cirkus

Bränt sig har man gjort idag. Gött gött! =)
Jag, Erik, Kicki och Tommy var i Norrhassel idag. Ett jättefint badställe långt bort i ingenstans. Vi skulle först till ett annat ställe, men där blåste det som fan och solen kom från helt fel håll, så vi for vidare. Åkt mycke bil idag, på dåliga vägar, men det var det värt. Riktigt mysigt hade vi, med fika och allt. Några bilder från dagen finns på http://LisaG.pixbox.se , liksom en hel del andra bilder från sommaren.

Imorrn åker jag hem, men först ska vi gå på stan och sen se på Eriks kompis Stefan Tärnhuvud som springer fort. =)

Gnatt!

Hey Ho, Let´s Go

Körde hårt med Erik igår. Han fick va med mig och träna. Kul att se att man är bättre än nån iaf =P Fick lite träningsvärk själv också faktiskt. Kanske beror på att vi tränade på kvällen.

Igår var det vaarmt. Badade, men det var kaallt. Hjälpte Tommy att snygga till uppfarten. Tog bort en massa ogräs och sånt. Det blev ganska bra.

Idag vet jag inte vad jag ska hitta på. Hade hoppats att det skulle komma upp nån bra lägenhet som man kunde anmäla sig för, men icke. Ska väl fixa lite med studiemedel och liknande. Varmt idag med, så nått dopp måste det väl bli.

Grejt helg

Sitter i Rännö och gonar mig. Skönt att vara här igen, trots att vädret kunde ha varit bättre. Åska och grejer.

Helgen hemma i Övik har varit helbra. Var och hämtade familjen på fredagmorgon. På eftermiddan var vi och hämtade sängen till stugan och handlade en lampskärm. Vid 20.30 kom Erik och Johannes med bussen till Övik. Vi badade i vildmarksbadet när vi kom hem. Gött!
I lördags var vi ut till Skeppsmaln och hade kul. Det var skitfint väder. Vi stod på klipporna och blev blöta av vågorna. Iskallt vatten var det, men kul som attan! =D Lite allt möjligt blev genomblött.
Idag var vi på Paradisbadet och lekte, sen åt vi på Donken innan bussen bar av till Sundsvall vid 15.40. Intressant resa. Vid Docksta var det nått som gick sönder i bussn' och vi fick byta. Men vi var framme i tid ändå, så det gjorde inte så mycke.
Imorrn jobbar Erik igen och jag ska försöka hitta på nått att göra. Det brukar ju gå fint det (or not).

Jag glömde mina springskor hemma. Suuck. Jag blir så arg.

Don´t kill it. Give it back.

Träningen gick bra i förmiddags. Skönt att det var sol. Stekte nån timme på altanen innan jag gick in och städade nedervåningen. Gick ganska smärtfritt, förutom att jag suger ganska totalt på att dammsuga. Hur svårt kan det vara liksom? Nä, Lisa hon bara trasslar in sig i sladden och fastnar med dammsugaren och beter sig väldigt konstigt. Förbannad blir jag också. Det ser förmodligen ganska kul ut.

Sessan kom hem idag vid middagstid. Hon hade varit borta sedan i fredags. Smal och jamig var hon, som vanligt. =)

Städade nyss klart mitt rum. Fick undan en massa skit från hyllorna, så nu ser det inte allt för hemskt ut. Jag undrar varför jag har ett litet bord med en massa ljus på som jag aldrig använder. Hmm.

Saknar the family nu. Ska bli så kul att fara och hämta dem imorrn, även om jag måste kliva upp i ottan. Ska bli skönt med lite liv i luckan. Är inte van med lugn och ro. Vill ha folk omkring mig. Nu i helgen blir det sju pers i Lunnedalen. Sweet! Det är så det ska va.
Fattar inte hur jag ska klara av att bo ensam i en liten lägenhet. Får bjuda hem folk ofta.



Tyckte att Northern Blues var den bästa skivan, men nu är jag kluven. Go, went, gone är helt underbar också. Poor Young Man's Heart är riktigt great! Både text och musik.

Brännö Serenad

Vad vet du om månljusetFörrän du blivit sönderslagen under detOch vad vet du om gryningenFörrän du mött varje morgonMed sömnlösa ögon Vad vet du om solenFörrän nån släckt alla ljusenOch vad vet du om att inte vilja vakna längreNi kommer få se er ungdom ruttna framför er Och vad vet du om kärlekenFörrän du förgäves hatat denOch vad vet du om när hjärtat kan brännaFör kärlek som aldrig kan dö men inte heller leva Hon kommer aldrig tillbakaHon kommer aldrig tillbaka Det är mitt eget felVad som än hände med mitt hjärtaFör jag har alltid vetat att du inte skulle stannaJag blir hellre ensam än lycklig med nån annan Sprid ut bensinen över solnedgångenRiv ner stadenHäll ut havet ända bort till horisontenTysta ner musikenHon kommer aldrig hit igen

Word to your motha´!

Fy faen va bra!!! Kolla in filmen på Eriks blogg http://eikeik.blogspot.com/
Jag skratta så jag dog! Snacka om klockren snubbe!
HAHAHAHAHAHAHA!

Köra i sömnen - farligt?

Ja, det var ju just typiskt. Strålande sol ute. Jag som hade planerat en hel innedag med städning. Nu får jag nog lov att skjuta på städningen. Jag måste ju bara ner på playan om det här håller i sig. Suck.
Aldrig är nånting bra. =)

Kunde inte somna igår heller. Jag blir ju galen snart. La mig innan tolv och ändå somnar jag inte förrän två typ. Gruvar mig för ikväll. Måste verkligen somna i tid, annars kommer jag inte upp 5.00 imorrn. Ska upp och hämta familjen på tågstationen i Mellansel, vilket tar typ 40 minuter. Och känner jag mig själv bra så kommer jag nog inte kunna somna om när vi kommer hem. Jag kommer nog att somna i vildmarksbadet på kvällen. Aja, det kan inte hjälpas. Jag har ju två starka killar som kan lyfta upp mig i så fall. =)

Nä, nu ska jag gå och fylla på vattenflaskan. Ut och träna. Skönt!

Lisa maler på

Sitter och funderar på om jag ska lägga mig, men jag känner mig absolut inte trött. Rastlös snarare. Har haft å göra hela dagen iaf. For in till stan efter lunch, köpte inget dock. Skönt att gå runt och strosa bara. Kollade på ett par skor på Stadium som jag verkligen gillade, men jag vet att jag inte alls ska lägga ut pengar på ett till par skor. Har alldeles för många redan. Men de var sååå snygga och sköna, jag har inte många sköna skor. Nä, jag ska inte köpa dem, om jag inte vinner eller får pengar från annat håll. =)
Sydde två kuddfodral till stugan när jag kom hem. Roligt att sy när resultatet blir bra. Sen var jag uppe i stugan nån timme och fixade lite snyggt. Skulle bums ha ett litet bord som var uppe på lagårdsvindn´, och fick lov att klättra och greja för att få tag på det. Det var kanske inte så jättesmart med tanke på att jag var ensam hemma och jag kunde nog ha fastnat. Det var lite trångt och bökigt, men det gick. =) Tog upp tv:n också. Det blir kanske inte nån bra bild, men men. Nu är det bara sängen som fattas och tre stolar som jag inte kommer åt pga. alla fönstren som är i vägen. Pappa får fixa när de kommer hem.
Åt samma middag som lunch. Ville inte spara tacopajen för länge. Då hade jag fått frysa in den, så jag åt upp det som va kvar idag.
Efter middan städade jag syrrans rum. Herregud! Det låg Barbies, hästar, gosedjur och tidningar över hela golvet. Hon har största rummet dessutom. Jag undrar verkligen hur Ida och hennes kompisar leker. Aja, det var färdigt på nån timma iaf. Skönt att det är gjort. Nu väntar bara resten av huset plus mitt rum. Och det ska göras imorrn. Hoppas det blir regn så jag kan vara inne hela dagen och städa. Eller förresten, mellan 11 och 12 får det gärna vara uppehåll, för då ska jag träna. =) Inge kul att hålla till inne.
Msn:ade ett tag efter städningen, sen diskade jag och sen såg jag på film på ettan. Så jäkla skönt att slippa reklampauserna. Skulle dock vara bra med en kisspaus nångång i mitten. =)

Nä, nu ska jag nog sova... eller? Vi får se.

Kompost

Weiii!! Jag har fått skivorna idag, eller egentligen igår, men jag glömde ta in posten då =) Nu har jag iaf att göra hela dagen. Tänkte kanske åka in till stan också, men vi får se. Skulle behöva lite grejs till stugan.

Nu känner jag mig utvilad iaf. Hade så ont i kroppen igår, jag var alldeles matt. För lite sömn.



Saknar Erik.

Stugfix

Upp och ner, fram och tillbaka har jag gått de senaste timmarna. Upp med dammsugaren till stugan, ner med verktyg och grejer, upp igen med skurgrejerna osv... Det blir nog bra där uppe. Så jäkla mysigt att vara där inne. Och på fredag ska vi hämta sängen (en ny 120) som ska vara där. Fatta vad lyxigt Hannes kommer att få det i helgen. Han får liksom premiärsova =)

Längtar till helgen när Erik och Hannes kommer. Ska bli kul att hitta på lite olika saker. Måste ju visa upp öviks bästa sidor. Finns mååånga! =) Jag undrar dock hur det blir med vildmarksbadet. Just nu läcker tunnan som ett jävla durkslag. Vi har inte badat där på ett bra tag och vattnet har bara gått upp till hälften av tunnan ungefär, så trät ovanför har typ torkat ihop. Fyller dock på med vatten några timmar om dagen nu i veckan. Man vill ju inte precis sitta med vattnet till midjan.

Jag tror jag håller på att bli förkyld =/ Blev väldigt snuvig när jag cyklade idag, vilket jag inte alls brukar bli. Dessutom har jag mer träningsvärk i dag än vanligt. Har inte gjort något annorlunda motför de andra gångerna, tror jag. Mer ont i kroppen än vanligt, men jag kanske bara inbillar mig. Känner efter lite för mycke. Jaja, det återstår ju att se.

Måste fundera ut nått att äta. Hmm.

Hooked

Connected - Kristofer Åström
Is there love
Is there loneliness
are there kisses from your precious little mouth
Am I evil
Am I just not for you

Connect me to the wire of your heart

Maybe everything is gone
Maybe everything was wrong
You're a dreamer
you're in every dream
connected to the wire of my heart

Connect me to the wire of your heart

Har verkligen fastnat för den där snubben. Så jäkla klockren musik, för att inte tala om texterna. Kan lyssna på låtarna om och om igen utan att tröttna. Längtar tills jag får skivorna, då kan jag lyssna på honom jämt. Även i bilen =)

Det blåser ute. Mycket. Moln är det också. Ska nog börja städa uppe i stugan senare. Dammsuga, skura, torka. Men först ska jag smälta maten och lyssna på Kristofer.



Hudson
Hur snygga ben har inte männskan?!!! Nöjd skulle man vara med en sådan body =)

New life

Ännu en natt har passerat. Sover egentligen för lite. Låg och läste en massa broshyrer och grejer från Umeå universitet igår, så det blev ganska sent. Ska försöka komma i säng vid tolv idag.

Kom ju in på Sociologiprogrammet iaf. Känns kul, men samtidigt blir man ju lite nervös. Det är ju nu allt börjar. Man ska skaffa boende, studiemedel, böcker och nya kompisar. Man undrar ju liksom hur det kommer att bli. Kommer jag att klara av att börja plugga, eller kommer jag att lessna alldeles för fort. Jag vet ju inte om jag kommer att trivas på programmet heller. Men en sak vet jag säkert. Jag ska börja träna på IKSU, det ska bli riktigt riktigt kul!
Det kommer nog att bli bra allt det där. Ska bli kul att starta ett helt nytt liv i en ny stad. Skönt att ha Erik med iaf. Spännande och bo i samma stad för första gången =)

Ska snart ut och cykla, sen tar jag nog bilen ner till stranden, om inte molnen kommer allt för nära. Ska förståss äta resterna från igår först. Uppvärmd tacopaj är det bästa som finns!

Sagan om de bannlysta

Det blev en bra dag.

Tränade vid elva. Det gick bra förutom att det var en jävla fet broms som for runt mig hela tiden. Något less! Känner mig inte lika stel i baksida låret längre. Guuut!
Det blev stress efter träningen. Smällde i mig pytt i panna och stekt ägg, in i duschen och sen iväg till Emelie. Gick på stan och köpte lite tråkiga förnödenheter. Hopp & Kärlek fanns inte inne så jag ställde mig i kö. Förhoppningsvis hinner jag få den innan Turkiet. Köpte rött nagellack på hm. Hmm. Undrar varför. Det blev iaf major nagellack disaster hemma när jag skulle prova detta nya inköp. Slängde på för mycke som vanligt och det blev allmänt bökigt och kladdigt. Sen råkar jag tappa penseln på mina fina shorts. BAJS. Det går nog inte bort. Märker att nagellacksbehållaren(?!) har tippat och det är en fet röd fläck på bordet. Det gick dock bra att få bort. Emelie skrattade mest under hela min enmansshow. Vi har nån konstig påverkan på varnandra. Det är som att vi plockar fram det dåligaste i oss när vi är i varandras närhet. =D

Vi åt en god tacopaj iaf. Åt mycket. Var döhungrig.

Sen visade Emelie mig en grej på internet. Så jävla kul!
http://www.youtube.com/watch?v=SPCS0E0b7U4 
Gandalf: Motherfucker! Yeah!
Gandalf: Jag... Har... String!!!

HAHAHA!!!!!!

Vi for in en sväng till stan innan jag skjutsade hem henne. Lagomt dött nere i hamn. Köpte mig en nötkräm på Hemmakväll. Gött!

Nu ska jag nog gå ut och vattna i växthuset. OJ! Måste stänga av vattnet till baljan. Oops!! =/

Måndag

Fasen alltså. Jag kunde inte somna igår. Jag var hur trött som helst, men låg bara och vred mig. Klockan hann bli över tre iaf. Låg och tänkte på allt som ska göras idag och resten av veckan. Antar att jag längtade en del till idag.

Klev upp 09.35 och gjorde min gröt. Åt den och nu sitter jag här. Vid elva tänkte jag gå ut och träna. Sen mat och dusch innan det bär av till stan med Emelie, eller Ika (som i Ika i rutan) som jag skulle vilja kalla henne. =P Hon ska bleka håret och jag ska gå på bibblan och kolla om de har Yannick Tregaros bok Hopp& Kärlek. Efter stan ska vi fara och handla lite, så vi kan laga middag här hemma. Tacopaj blir det, den gamla eller en ny.

Nu ska Ika äntligen få åka min Batmobil, som dörrarna öppnas på om man trycker på knappen. HAHA! =D

Farmor och farfar

Haha! De är bara för roliga, farmor och farfar. Kom nyss därifrån. Fick jättegod mat, potatis och farmors underbara köttbullar, lyx. Åt mig mätt, plus lite till. Sedan fick jag tårta på det. Magen ryms inte i jeansen nu kan jag säga =)

Så jäkla kul att lyssna på dem när de pratar. Farfar hör dåligt och farmor börjar få lite dåligt minne. De pratar på om allt möjligt och har ofta olika åsikter om vad som hände, så det blir lite smågnabb, men det är bara kul.
Farfar berättade om när han jobbade som lastbilschaufför och körde ut salt till en massa byar. En väldigt varm dag stannade han på vägen och doppade sig i en iskall å. Men ren från saltet blev jag, sa han och skrattade. Egentligen är det inte så märkvärdigt det de berättar, men för de är det det och då blir det så mycke roligare att lyssna på.

Låg nere på stranden och solade hela förmiddagen. Riktigt najs. Tog mig ett dopp efter promenaden, men mer blev det inte. 19 grader är inte varmt. Låg och störde mig nå jävulskt på en kille som skratta så jäkla fult innan jag kom på att jag hade mp3-spelaren med mig. Full med Thåström och Åström, ljuvligt!

Grattis Stefan till SM brons och silver!

Bra dag

Fint väder idag.

Tänkte ta bilen ner till stranden och sedan gå runt Fjärdänget. Tar bilen så att jag kan ta med mig lite fika. Ska ligga och sola och läsa tills molnen kommer. Hoppas det blir hela dagen.
Farmor ringde nyss och frågade om jag ville komma till dem och äta middag idag. Självklart. Då slipper jag komma på nått själv att göra =)

Blir nog en bra dag idag. Jag sa ju att jag skulle ha kul, Erik. Det blir vad man gör det till, som du brukar säga. Nu har jag gjort så att dagen kommer bli bra, fast med lite hjälp av vädret då =)

Börjar vänja mig med att vara ensam. Huset är fortfarande stort och tomt, men det är ju ganska skönt. Kan lyssna på vilken musik jag vill hur högt jag vill.

Ha en bra dag, för det ska jag ha!

Kragen - ta den - dra

Ensamt. Tyst.

Väntar på att nån ska höra av sig. Tror att folk kan läsa mina tankar. Dålig egenskap.
Gör nått själv då för f*n. Sluta tycka synd om dig själv. Suck.

Kärlek

Jag har världens gulligaste kille! Ja, det är sant.
Det kom en jättefin ros med bud fram till min dörr idag. "För att jag älskar dig! Kram Erik" Min dag blev betydligt bättre. Precis vad jag behövde.

Nu har jag sytt klart duken och gardinerna till stugan iaf. Det blev bra, tror jag. Det får jag väl se när allt är på plats. Vad ska jag göra resten av veckan nu då? Hmm.

Gruvar mig väldigt för Idas rum. Det ska vara städat innan fredag, men jag vet inte om det går. Det ser ut som ett bombnedslag där inne. Barbiedockor äver hela rummet, och då menar jag hela. Det går inte att gå där. Aja, måste städa mitt rum först. Orkade inte göra det i förmiddags. Plockade bara bort sakerna från skrivbordet så jag kunde sy. Fixar resten sen idag. (Ööh, kommer Lisa att göra det? Troligtvis inte.)

Vill bara att det ska vara måndag så att jag får nått kul att göra. Träna, vara med Emelie m.m. Kanske ska åka in till stan imorrn. De har ju öppet på Gallerian iaf. Fördriva tiden lite.


Blablabla

Det ligger en död mus eller råtta på min altan. Suck. Jävla katter.

Släckte sent igår. Låg och läste till 02.00. Var tröööött när mobilen ringde 9.30, men väldigt hungrig, så jag gick upp och åt gröt.

Trist väder ute. Ser ut som att jag får sätta mig vid symaskinen redan idag. Fast jag måste nog städa mitt rum först, så jag får plats där inne. Jävla skitrum egentligen. Litet och stökigt jämt. Även fast jag städar ser det stökigt ut. Lagomt less på inredningen, men orkar inte bry mig nu när jag ska flytta. Får lägga allt krut på den kommande lägenheten istället.

Har köpt två skivor på cdon nu.
Kristofer Åström & The Hidden Trucks - Northen Blues
Kristofer Åström & The Hidden Trucks - Go Went Gone

Får köpa resten vid ett annat tillfälle.

Nä, nu ska jag nog ta itu med mitt rum. Wish me luck!

Like a glove

Jaha, då var man ensam hemma i en vecka då. Ska bli spännande och se om jag klarar av det =) Hoppas det blir fint väder så jag kan fara ner på stranden och steka. Fast nån dag får det gärna vara dåligt, för jag måste ju hinna städa hela huset och sy en massa dukar och annat till stugan.

Har upptäckt nått underbart. Fattar inte varför jag inte gjort det tidigare. Kristofer Åström. Oj, vad bra han är! Jag bara smälter mer och mer för varje ny låt jag lyssnar på. Så jäkla underbart! Shit, det är sällan jag gillar låtar vid första lyssningen, men nu, OJ! Rätt in i hjärtat. Får springa och leta skivor i veckan kanske, om jag har råd. Måste ha råd!

Klockan är mycket. För mycket. Borde sova nu. Känns som om jag väntar på nått, men vad?

Längtar Emelie. Fan, va vi ska snacka sönder oss. Längesedan.

Knas

Hände något konstigt idag. Undrar verkligen varför. Det skulle inte bli så, men det blev så ändå. Vet inte om jag ska vara orolig eller inte. Jag vet ju vad det kan bero på, men är inte säker. Dagen får väl utvisa antar jag. Knas, säger jag bara!

Ganska mycket som är knas med mig nu, tror jag. Förstår inte varför jag ska tänka så mycket. Det blir bara dummare och dummare ju mer jag tänker. Kan vara farligt det där. Hoppas allt blir bra. Skulle vara riktigt dumt om det inte blev det. Undra vad alla andra tänker, tänker de som jag? Förmodligen inte. Om det skulle vara så skulle det ju vara riktigt bra, men även riktigt dåligt. Jag får inte lockas att ryckas med ännu mer. Jag får tid att reda ut alla tankar i veckan när jag är ensam hemma. Antingen blir det bättre eller precis tvärtom.



Stupid knas!

Tråkdagsång

Ont i magen. Vet inte om det beror på träningen eller om det är vanligt magknip. Förmodligen en blandning. Cyklade runt Fjärdänget nyss. Låg i sängen och stretchade efteråt. Lyssnade på Thåström och kände mig allmänt down. Blåser som fan gör det ute också, suck. Trist dag.

Söndagmåndagsång - Thåström
Det är ett party nere på gatan
Men jag ska inte gå
Har man levt så här länge
Är det som man varit på allihop
Och jag har ingen kärleksång till nån ändå

Vad bryr jag mig om sånt strunt
Vad bryr jag mig om sånt
Man vet att man är hemma för stan är likadan
Man vet att man är hemma
Men det är ändå inte samma sak
Vad bryr jag mig om fredag
Vad bryr jag mig om lördag
Det här är en söndagmåndagsång

Alla adresser som jag haft här
bara Strindberg kan ha haft fler
Nä förresten jag tror att jag vinner över honom med
Och sen en morgon när man vaknar
har man gått ett helt varv runt
Man är tillbaks på samma gata
tillbaks på samma punkt

Man vet att man är hemma för stan är likadan
Man vet att man är hemma
Men det är ändå inte samma sak
Vad bryr jag mig om fredag
Vad bryr jag mig om lördag
Det här är en söndagmåndagsång

Massa människor säger hej
jag kan bara namnet på en del
Jag säger hej tillbaks och jag låtsas att jag vet
Folk jag inte sett sen nån gång när vi va punk
Men jag är glad att se att dom lever
och tiden stannar en sekund

Man vet att man är hemma för stan är likadan
Man vet att man är hemma
Men det är ändå inte samma sak
Vad bryr jag mig om fredag
Vad bryr jag mig om lördag
Det här är en söndagmåndagsång

Action i Lunnedalen

Träningen gick bra ikväll. Småsyrrorna hängde på. Ja, eller Marre hängde på och Ida tog tid, när det behövdes, men annars var hon bara allmänt störig runt omkring oss. =) Love her!
Mycket mage var det på slutet. De sista fem sit-upsen kändes vill jag lova! Kände mig lite stel när jag stretchade efteråt, speciellt i vänster baksida lår. Helkonstigt. Har haft ont där sedan i måndags. Det gör liksom ont när jag sträcker och så, inte när jag tränar, som tur är. Aja, det är väl sånt som går över, som allt annat. Har insett att man får ta lite krämpor här och var när man tränar. Det hör liksom till.

Fasen va bra det är att inte ha nå grannar ändå. Man behöver inte bry sig om nån annan. Man kan vara ute och klippa gräset klockan 22.30 på en vardag (som pappa gjorde idag), man kan lyssna på musik hur högt och länge man vill. Vi skulle nog inte kunna ha tre katter heller. Då skulle alla grannar klaga på Svenne för att han är för bögig och Sessan för att hon är för smal och jamig och Sigrid för att hon bara är allmänt dum. Fan vilka roliga katter vi har! =D

Mycket

Ojoj. Evighet sedan jag satt vid datorn. Eller snarare en vecka sedan. Fast jag ska vara ärlig och säga att jag har fuskat lite hos Johannes. Hmm. Drog?

En lång vecka har det varit. Det har hänt väldigt mycket, samtidigt som det inte har hänt något alls egentligen. Ska försöka ta mig igenom den låånga veckan...
Åkte ner till Sundsvall med syster på onsdag eftermiddag. Erik jobbar så Johannes hämtar upp oss på busstationen. Äter middag, slöar framför tv:n, lägger oss.
torsdag vid elva åker jag och Marre med Johannes och tränar på SAK. Riktigt kul att prova på lite maskiner och grejer, men jag tror att benböj med skivstång var roligast. Spiller lite Gainomax Recovery, smak choklad, på mig i bilen och får en fin fläck på sportbhn. Samma kväll går jag och Marre på Gatufesten. Jävligt segt var det fram till elva då Teddybears Sthlm körde igång. Jävlar vilket ös. Hoppade och skrek. Kände av förmiddagens träning i armarna vill jag lova. Mmmumma! =) Efter Teddybears såg vi Thåström, som var bra. Fick galet ont i huvudet så det förstörde ju kvällen något. Vi åkte hem vid ett och jag slockna direkt.
Kände mig lite spak på fredagmorgon, men efter ett dopp nere i Rännösjön var jag igång igen. Det är nått med hälsokällan i Rännö. På kvällen skjutsar Erik och Marie in mig till stan där jag träffar Maria, Ida, Lucas och Simon från Övik. Vi åker i en finfin hyrd Saab ner till Avesta för vår gemensamma kompis Josefines bröllop. Kuriosa: På rastplatsen i Tönnebro ser vi ingen mindre än Victoria Silverstedt. Hon var lång och passade inte in i miljön. Vi var framme i Avesta vid 24 och blev tilldelade våra sovplatser. Jag, Maria och Ida fick sova i en övernattningslägenhet ovanför kyrkan och killarna fick bo i lekrummet. En varm och sömnlösnatt var det.
lördag går vi på stan och kollar runt lite. Hittade otippat ett par jeans på Vero Moda. Endast 299,50 kr. Gött! Vid två åker vi ut till kyrkan där vigseln ägde rum. Jättefin kyrka mitt ute i ingenstans. Det var svårt att hitta till ingenstans kan jag säga. Vigseln var jättefin och brudparet var ännu finare!
Bröllopsfesten hölls en bit därifrån i ett församlingshem. Snacka om organiserad fest. Ojoj. 120 pers och inget problem med mat eller annat. Imponerande! Underhållningen var minst lika bra. Brudens bästa kompis heter Ida och var med i Fame factoryfinalen och brudgummens kompis bar namnet Johannes Kotschky, vinnare av Popstars -03. Musiken på scenen, som jag satt en meter ifrån, var alltså hur bra som helst. Och alla filmer om och med brudparet var hysteriskt roliga. Jag kan ju bara säga som så att ribban för bröllop jag kommer gå på i framtiden är satt väldigt högt. Helt underbar dag!
Söndagmorgon vid elva var det tänkt att vi skulle åka hem, men vi fick lite förhinder. Vi skulle ta oss ut ifrån den välfyllda parkeringen och det blev lite trångt. Lucas råkade backa in i en annan bil och repa den lite. Det blev en buckla och lite repor fram på vår Saab. Det tog lite tid att fylla i alla papper och så, men tillslut så var vi på väg hem iaf. Som tur va hade vi försäkring så det blev inte allt för dyrt. Vid halv fyra är jag hemma och väldigt trött.
Måndag går åt till att göra så lite som möjligt typ. Tränar på förmiddagen och ser på Smallville hos Johannes.
Tisdagen ser ungefär likadan ut. Springer på morgonen, går runt berget med Hannes och ser på tv resten av dagen, hos Hannes såklart =) Denna latdag får sin prick över i:et när Erik köper hem mat från Max.
På Eriks lediga dag, onsdag, for vi ut till Birsta en sväng. Köpte lite grejer på Boom och fikade inne i stan. På kvällen var vi på premiären av Pirates of the Carabbien. Död mans kista. Inte lika bra som ettan, men klart sevärd.
Så har vi då äntligen kommit fram till torsdag, idag alltså. Inget har hänt idag. Har packat, läst bok och tråkat. Fikade med Kicki innan bussen gick klockan 16. Läste hela vägen hem. Galet bra bok! Da Vinci koden. Läs den!

Nu väntar ett mål mat och sedan lite träning. Midnattsträning igen. Hoppas jag inte fnittrar sönder denna gång.

Nu har jag uppdaterat. Duger det Hannes? =P

Sommar + Träning = Livet

Snart är det äntligen onsdag! Dagen var lite halvseg till en början, men den blev rätt så bra tillslut. Vi åkte ut till Ersboda och kollade i lite affärer, men hittade inget speciellt, förutom ett till par solbrillor =) Nu har jag ett par för mycke, men vad gör det? Sedan åkte vi till Nydlabadet och låg där och svettades och frös om vartannat. Det var ju trots allt ganska molnigt idag. Vi åt lunch med moster Monica och Arne på stranden innan vi gick en promenad längs sjön. Det var hur fint som helst där. En massa småhus efter skogsvägen. De var visst byggda som sommarstugor på 30- och 40-talet. Efter ungefär fyra kilometer kom vi fram till ett hus vid sjön där man kunde köpa billigt och GOTT fika. Vi satt i solen och njöt. Synd att det blåste så mycket bara. Nu ska vi snart äta middag här och sedan åker vi hem till Ö-vik igen. Ska bli skönt att få sova i min egen säng, som jag tyckte var varm förut, men efter att ha sovit i ett rum med typ 40 grader är mitt rum ganska lockande.

Inte så mycket träningsvärk i dag som jag trodde att jag skulle ha. Klart jag känner av det om jag spänner och klämmer, men mer än så är det inte. Trodde magen skulle vara död efter igår, men där känner jag inget. Det tog nog mest i lår och rumpa. Får se om jag far ut och cykla när jag kommet hem ikväll. Vi gick ju i ganska rask takt idag, men samtidigt så känns det som lite fusk. Jag blev ju inte anfådd precis. Det blir nog en cykeltur ikväll ändå. Jag måste ju känna att jag har förtjänat morgondagens vila. =)
Usch, vad jag pladdrar på. Men det är så skoj! Alla i min närhet är ju typ less på mitt träningstjafs, så jag får skriva av mig här istället.

Magen kurrar, hoppas maten är färdig snart. Lisa ska inte vara hungrig. Inte bra!

I Ume

Sitter hos moster Monica i Umeå. Har just avnjutit en underbar frukost på deras inglasade balkong bestående av en tallrik havregrynsgröt med lingonsylt och mjölk och en hårdbrömacka med sallad från Monicas underbara trädgårdsland. Solen skiner ute. Ska bli härligt att gå på stan sen. Efter att vi gjort stan och förhoppningsvis köpt det vi ska åker vi till Monicas äldsta dotter/vår kusin Ulrika och hennes familj och äter middag. Ska bli kul att träffa Svea och lille Kalle, som har hunnit bli fem månader. Sist vi träffade haonom var han bara tre veckor och jätteliten. Efter middan åker vi hem hit igen och då ska jag TRÄNA. Första passet på mitt nya program. Spännande! Hoppas på lite träningsvärk imorgonbitti. =)

Sov dåligt inatt, suck! Var sååå trött när jag la mig vid elva. Trött, solbränd och varm så in i tusan! Låg och vred mig ett bra tag, vilket inte var så skönt med tanke på min brända rygg som sveeed. Läste lite "da Vinci koden" sen somnade jag till slut. Vaknade nio och läste lite till. Jäkligt bra bok der där!

Har haft konstigt ont i ryggen hela veckan. Känner mig stel i nacke och axlar. Det vill inte gå över. Kanske släpper det när jag tränar idag. Ååh, vad jag längtar!!! =D

Saknar Erik så in i norden! Det är "bara" tre dagar kvar tills vi ses, men det känns faktiskt som en evighet.

Späckad vecka

Jaha, då var det söndag igen. Tiden går faktiskt framåt, om än lite för sakta. Nästa vecka blir i alla fall händelserik. Vi far till Umeå och hälsar på moster och kusiner och kusinbarn ikväll. Kommer väl hem på tisdag eller onsdag. På onsdag åker jag och Marre ner till Sundsvall. På torsdag går vi på gatufesten och kastar tomater på Carola =P Sen åker jag ner till Avesta på fredag för att gå på en fd. klasskompis bröllop. Ska bli riktigt kul. Det var lääängesen jag var på bröllop. Typ -98. Söndag åker jag tillbaka till Sundsvall igen och stannar där till onsdag eller torsdag, har inte bestämt än. Hoppas på fortsatt fint väder hela nästa vecka och gärna veckan därpå också.

Såg Brailien - Frankrike igår. Vilken höjdarmatch! Kul att Frankrike fick vinna. De hade ju matchen och en Zidane med spelarglädje är alltid kul att se. Nu tippar jag att det blir Tyskland och Frankrike i final om en vecka. Resultatet där ska jag låta vara osagt. Det känns ganska 50/50.

Stranden, here I come!

RSS 2.0