Träning = lycka

Nytt träningsprogram från och med måndag. Fy faen va kul!! Ännu roligare pass än de förra. Tack Johannes! =)
Vi har i alla fall kommit på varför jag har ont i mina knän. Ganska enkelt egentligen. Det är mitt förra livs fel. Att gå från ingen träning alls till träning 6 dagar i veckan tar på. Kroppen är en häftig mojäng!

Sitter och väntar på att syrran ska ringa om skjuts hem från Hamnfesten. Har märkt att jag har fått värsta fulaste brännan från min sportbh. Satt och kollade på syrrans match efter jag sprungit och det stekte på rätt bra. Får ta nått smartare plagg imorrn.

Fiberrikt

Det blir sannerligen lite annorlunda när man bygger om köket. Tallrikar, bestick och andra köksredskap får man hämta ute på balkongen och vatten får man ta från badrummet.
Skulle koka min gröt i morse. Fick stå med hörselkåpor eftersom att pappa skulle såga upp ett hål för diskbänken. Trevligt. Jag fick säkert i mig lite extra fibrer i alla fall. Det kan nog behövas med tanke på att jag tänkte springa en sväng idag. Syrran har match på Skyttis idag och där finns det en massa fina spår att springa. Får se hur knäna klarar det, men man måste ju  försöka i alla fall.

Mitt hår blev ganska mörkt ändå. Man märker i alla fall skillnad från förut. Bra!

Knäont och prisfel

Skön träning idag. Detta pass är lugnt roligast! (Armhävningar - Utfall bakåt - Step ups - Enbensböj - Utfallsgång - Bålpress - Hunden) Jobbigare idag än annars, men det berodde nog bara på värmen. Klockan är 20.50 och det är fortfarande dövarmt ute. Sommar sommar! Ont i knät gör det idag också. Trist, men det ordnar sig nog som man brukar säga.

Var ju på stan idag. Köpte ett linne, ett par "träningsbyxor", en sjal av nått slag och en vit stickad tröja. Lite basgrejer bara.
Fick nog några att skratta idag i alla fall. Tog på mig mitt nya linne när jag skulle på lillsyrrans fotbollsmatch. Självklart glömde jag ta bort prislappen, så det såg nog ganska kul ut. Pappa sa åt mig att den va kvar när vi var och handlade efter matchen. "Den har nog suttit där hela tiden," säger han och skrattar. Min familj har en förmåga att låta bli att säga till när man har typ nått mellan tänderna, eller annat som inte ska vara där det är, bara för att jävlas. Ska nog börja göra så jag med, inte säga till alltså. Det är ganska kul.

Nu väntar jag bara på att jag ska orka gå ner och tona håret (nej, jag färgar inte mitt hår igen, det tål typ inte det). Det blir lite mörkare än vanligt, hoppas jag. Kanske har köpt för ljus färg, men jag vill ju inte ha svart.

Vi fick biljetterna till Alanya idag =D "Bara" 48 dagar kvar nu!


For you

Gavin DeGraw - More Than Anyone

You need a friend
I'll be around
Don't let this end
before I see you again
What can I say to convince you to change your mind?..Don't leave

I'm gonna love you more than anyone
I'm gonna hold you closer than before
And when I kiss your soul, your body be free, I'll be free for you anytime
I'm gonna love you more than anyone

Look in my eyes
What do you see
Not just the color
Look inside of me
Tell me your need and I will try
I will try

I'm gonna love you more than anyone
I'm gonna hold you closer than before
And when I kiss your soul, your body be free, I'll be free for you anytime
I'm gonna love you more than anyone

Free for you whenever you need
We'll be free together baby, free together baby

I'm gonna love you more than anyone
I'm gonna hold you closer than before
And when I kiss your soul, your body be free, I'll be free for you anytime
I'm gonna love you more than anyoneFin låt, fin text. Till en fin kille långt bort.

Fasen vilken konstig natt. Var jättetrött när jag la mig, men kunde inte somna. Låg bara och tänkte på en massa dumt, som jag inte borde tänka på. Sen vaknar jag igen vid två av någon konstig anledning. Ligger och tänker lika mycket och lika dumt och somnar inte på ett tag. Sen vaknar jag vid åtta och är pigg. Lyssnar lite på Gavin DeGraw innan jag kliver upp. Oj, vilket pipa den killen har!!
Nu ska jag gå ner och duscha innan pappa stänger av vattnet. Sen bär det av till stan i det här fina vädret.

Motiverad träning

Livet kan vara bra konstigt ibland.
Här har man gått och försökt börja träna år efter år, men aldrig riktigt hittat motivationen att fortsätta.
Nu har jag tränat över en månad utan avbrott, förutom de där tre dagarna jag fick order om att vila pga. en förkylning som inte ville ge med sig.

Jag funderar ofta på hur det kommer sig att jag tagit mig i kragen just nu, och kommit på en del tänkbara förklaringar:

- Jag har inget sommarjobb, vilket gör att mina dagar inte är allt för fullspäckade precis. Mycket tid över till annat alltså, tex träning.
- Ska till Turkiet i slutet av sommaren och det kanske är en bakomliggande orsak till att jag fortsätter att träna. Man vill ju vara fit på playan i Alanya liksom.
- Den största och viktigaste anledningen till att jag inte gett upp mitt träningsschema är nog att jag har hjälp av en superduktig dude med namn Johannes (naprapatstuderande kompis till min kille Erik). Det är skönt att ha nån att bolla alla mina funderingar med, vilket blir rätt så många. (Det brukar bli så när jag börjar med nått nytt. Jag tycker synd om min körkortslärare!) Dessutom är det ju han som gör mina pass. Utfall, knäböj, bålhåll, MAQ-övningar och massa annat kul.
- Just det, jag har kommit på en grej till. Det är fan i mig kul att träna! Jag känner mig allmänt dum som inte börjat tidigare. Det är så kul att gå igenom alla de olika passen och sedan dagen efter kvida av träningsvärken. Det finns inget bättre än träningsvärk. Sedan är det ju också kul att märka att kroppen faktiskt blir starkare och snyggare såklart.


Trots att det nu finns en hel del logiska förklaringar till att jag faktiskt fortsätter att träna, så kan jag inte riktigt fatta det ändå. Till och med pappa har sagt att han är imponerad. Han, liksom jag, tycker att det är riktigt bra att jag gått från att inte tränat något alls till att träna i princip varje dag (alla i veckan utom en).

Mitt liv ser idag ungefär ut såhär (kortfattat):
sover - äter - tränar - äter - åker ner till Erik i Sundsvall - tränar - äter - åker hem till Övik igen - tränar - äter - sover


Blogg?

Varför skaffar man sig en blogg?
Varför vill man att folk ska läsa ens tankar?
Är ens liv tillräckligt intressant?

Förmodligen inte. Mina dagar ekar tomma och sysslolösa, därför skaffar jag mig en blogg.

RSS 2.0