ut och kut

Ja, då var det dags att sätta sig på bussen igen då. Fast den här gången blir det inte lika långt. Åker hem till Övik och Lunnedalen imorrn eftermiddag. Ska bli riktigt skönt att få komma hem, även om det bara blir över en natt. Synd att syrran hunnit åka ner till Sundsvall. Skulle ha varit så kul att träffa henne också. Men det får bli en annan gång. Nu får jag iaf träffa mamma, pappa och ida. Och katterna såklart. =)
Sen på torsdag tänkte jag fara och hälsa på barnen på dagiset som jag jobbade på förut. Ska bli riktigt kul! Var så längesen jag såg dem ju. På torsdag kväll får jag äntligen träffa Jocke. Vi ska på Modo-Timrå i Swedbank. Det lär ju bli en riktigt höjdarmatch. Och efter matchen beger vi oss upp hit till Umeå igen. Ska bli så mysigt och kul att ha Jocke här. Galet va bra allt känns. Så konstigt att man kan passa så bra ihop med en annan person.

Tentan då.. Jo, den gick bra, tror jag.. Sista frågan kände jag mig väldigt osäker på, men jag borde få G iaf. Och bara för att jag tycker att det har gått bra kommer det säkert gå piss. Aja, inte hela världen om jag bommar heller. Fan, det är ju bara en tenta. Som man faktiskt får göra om tills man klarar den.

Nu är mitt rum städat och klart. Bara nya sängkläder som fattas, men de byter jag imorrn.
Tänkte försöka träna imorrn också. Kolla igenom det nya programmet lite. Ska bli kul.

ner och upp

mm.. huvva, vilka humörsvängningar jag har råkat ut för idag. Läskigt.
På förmiddagen var jag riktigt jävla putt. På allt och alla. Jag blev riktigt rädd för mig själv. Men efter att jag fått i mig lunch blev det bättre och jag kunde gå igenom en gammal tenta innan jag for in till stan för att handla. Hittade ett par grymt snygga jeans. De jag provade i Sthlm, men som inte fanns i storlek. Självklart fanns rätt storlek här uppe i Ume. De satt så jävla bra. De är nog sydda efter mina ben. Jepp, så är det. 500 spänn. Ingenting för ett par jeans ju. Köpte en svart skjorta och lite hårgrejer också. Lycklig var jag iaf när jag stod där i provrummet. Ville inte ta av mig jeansen. Fånigt, jag vet. =)
Sen handlade jag lite nödvändigheter på Hemköp. Sen när jag stod och tog ut pengar kom hon som skrivit "Självkänsla nu", Mia Törnblom heter hon väl, och frågade mig om vägen till Hemköp.

Fan, jag har shoppat mer och träffat fler kändisar här i Ume än i Sthlm. Lite tragikomiskt, haha!


Kistaweekend

Men fy fan!! Har skrivit hur mycket som helst och så ska jag kopiera allt för att vara säker på att det inte försvinner. Ska trycka Ctrl+C, men kommer åt V istället. Plopp, så var allt borta. Faaan!!! Sliter av mig håret. Åååååhhh!!!! Nu skriver jag allt i punktform istället.

Fredag

- Flyg till Stockholm 12.45. Sov hela vägen.
- Flygbuss till Kista. Nån timmes väntan på Johannes i Kista Galleria.
- Pizza till middag. Gött!
- München blev det på kvällen. Bra film.
- Sova sova

Lördag
- Upp typ nio. Gröt och Njalla med messmör till frukost.
- Träning på SATS från tio till typ halv ett. Genomgång av några nya övningar och max i mark och benböj. 55 kg blev det på båda. Ganska nöjd iaf.
- Hem, dusch, lunch.
- T-bana in till stan. NK, Mark Levengood, skor till Johannes på HM(!).
- Hem. Slapp framför tv:n.
- Sen middag. Lasagne, klart värt väntan. Så jävla gott!
- Godis och film. Eternal sunshine of the spotless mind. Gryyyym!!
- Pigg blev vi när vi skulle sova såklart.
- Blev en aningens ångestladdad diskussion om framtiden och det faktum att tiden går jäkligt fort.
- När vi nästan somnat blev det ett lite slirigt telefonsamtal från Jocken. Haha!


Ska tilläggas att jag fick mig en riktig Stockholmupplevelse denna dag. Passerade ett gängbråk nere i gallerian. Blod och sönderslagna glasflaskor på golvet. Plus en kille med blodigt bakhuvud. Huvva!


Söndag
- 10.00 vaknar vi. Ingen träningsvärk. (Den kom idag)
- Frukost
- Packning
- Träffade Johannes polare Tomas klockan tolv och åkte in till T-centralen.
- Jag klev på bussen och de åkte vidare till nån mässa.
- Satt precis framför en slemmigt hostande tant hela vägen. Mindre kul.
- Fick träffa Jocke en snabbis i Sundsvall. Väldigt kul!
- Efter en tio timmar lång resa stod jag på bekant mark igen. Med en telefon som var död och busstidtabeller som inte fungerade. Suck. Men tillslut kom en buss och jag var hemma vid kvart över elva ungefär.

Tack Johannes för en mycket trevlig helg!

Ettårsjubileum

Ja, idag är det precis ett år sedan jag tog mitt körkort. Jag kommer ihåg det som om det va igår. Jag har nog aldrig varit så nervös som jag var när jag satt och väntade på körläraren den förmiddagen. Känslan i magen. Huvva! Sen fick jag världens simplaste sväng att köra. Samma väg som jag körde dagligen. Fånigt, men det var ju bra för jag klarade det. "Ja Lisa, man får väl gratulera till körkortet då", sa han och gav mig det där papperet. Otroligt skön känsla! Sen kom pappa och hämtade upp mig och skjutsade mig tillbaka till jobbet. Han hade köpt en rattmuff till mig. Haha! Det hade ju blivit lite dumt om jag inte hade klarat provet. Sen kom Erik och hämtade mig med toyotan när jag hade slutat och jag fick köra hem i världens oväder. Ösregn och ishalka. Det var läskigt, men jag fick prinsesstårta när jag kom hem. =)
Körde mycke bil den vintern. Fick en rejäl sladd en gång och var nära att glida in i en mötande bil, men han väjade undan som tur va. I somras var det dock roligare och köra. Saknar verkligen att köra bil nu när jag bor här uppe. Speciellt nu när vi skaffat en Saab 9-5. Så jäkla skön att köra. Älskar att svänga ut på E4:an från våran utfart och stampa gasen i botten. Snabb acceleration på den pärlan. Den är till och med bättre än Jockes vrålåk, haha!

02.00

Mm, det blev sent igår. Men det va såå kul att snacka. Får liksom aldrig nog.
Var ju väldigt trött imorse, men jag har ingen skola idag så jag låg kvar ett tag och drog mig. Skönt.

Ska nog dra till skolan och plugga snart. Men det ösregnar ute och man blir så jäkla blöt. Jag såg ut som en dränkt katt igår när jag kom till skolan. Nån undrade om jag kom direkt utifrån duschen. Nae, jag gjorde int de.

Hmm.. Snart bär det av till Stockholm också då. Fan va tiden har gått fort. Ska bli kul att hälsa på Hannes. Äta, träna, shoppa, äta och äta lite till. Mm, så kommer det nog se ut. Najs som fan.

Måste ju komma på vad jag ska köpa för julklappar också. Får fundera på flyget ner. Kul att flyga. Hoppas det inte är sånt här väder bara.

Nä, nu måste jag verkligen sticka iväg om jag ska få nått gjort idag.


weekend på södermalm

Tillbaka i lyan efter fyra helt underbara dagar i Sundsvall. Haha! Jag trodde aldrig att jag skulle sätta orden "underbar" och "Sundsvall" i en och samma mening nån gång. Men nu gör jag det, för jag gillar helt plötsligt staden. Och då är det faktiskt inte den nyaöppnade gallerian som lockar, utan en viss person med namn Joakim. Vi har haft riktigt kul i helgen. Längesen jag skrattade så mycket. Vi fick bo hos hans syrra på södermalm, så vi hade nära till stan. =) I torsdags när jag kom så hann vi inte med så mycket. Gick på stan en sväng och käkade middag på Åhlens café. Fy fan vilken äcklig paj! Jäkla ägg-gegga. Jocke fick ledigt på fredagen, så vi tog sovmorron. Skönt! Efter den sena frukosten tog vi lill-golfen ner till Ego för att träna lite. Fint gym faktiskt, men inget slår Iksu. =) Middag blev min välkända tacopaj. Den gick hem även hos Jocken. Resten av kvällen bestod av godis och mys i soffan framför Idol. På lördag var det Jockes tur att laga middag. Det blev en rysligt god kycklingrätt. På kvällen var vi på bio och såg Borat. Helt jävla sjuk film. Men den va sjukt rolig. Jag skrattade mig igenom hela. Kramp i magen typ.
På söndag var det fint väder, sol och blå himmel. Vi tog en promenad ner till stan. Köpte lite kläder på Cubus. Gallerian blev väldigt fin faktiskt. Sen bar det av ut till bekanta Matfors för middag med familjen Norberg. Riktigt gott och riktigt trevligt. Rolig familj det där. Fick dessutom se väldigt fina konstverk gjorda av dagis-Jocke. Haha! Och så fick jag prova modotröjan som han designat. Orginalet! Coolt!
Tidig morgon imorse. Usch! Hungrig och trött. Jag var inte på allerten då kan jag säga. Huvva! Sju klev vi upp och var inne i stan vid halv nio. Jocke och hans jobbarkompisar skulle på nått möte, men de hade visst tagit fel på dag. Haha! Klantigt. Så vi for ut till Klökan 8 och satt och glodde på Jockes dator fram till lunch. 14.10 gick min buss hem. Usch. Det var jobbigt att säga hej då. Om tio dagar ses vi igen. Tio jävligt långa dagar...

Feels like I´ve known you forever


Träffade pappa en snabbis på busstationen i Övik. Jag fick en kylbag med köttfärs, pölsa, potatis och hembakta bullar. Guld! Ska nog gå och ta mig en bulle nu faktiskt.

Shit

Fatta, det är mindre än ett dygn tills jag kliver på bussen! 26 timmar tills vi ses. Längtar sååå!!!
Har just fört över all musik jag ska lyssna på på bussen till mp3:n. Jag längtar till och med till bussresan, hur konstigt det än låter.

Idag har jag hunnit med att träna och käka. Det tog en jävla tid på gymmet idag, men det va riktigt kul. Kristoffer hängde på och körde samma pass som mig, fast med tyngre vikter då såklart. Han blev ganska slut. Hehe! Vi körde mycke ben och mycke rygg. Muskelgrupper han typ aldrig tränar. Varför ska killar bara hålla på att träna bröst och armar? Jag fattar inte! Aja, nu har jag fått lite fason på han iaf. Han kommer ha grym träningsvärk imorrn. Moahahaha!!! Ska nog se till att Jocken får lite träningsvärk efter fredagens pass på Ego också. Om han inte måste jobba dvs..

Fan va det är kul med träning! Känner mig verkligen taggad för att börja på Idrottsvetenskapliga programmet i höst. Då får man umgås med träningsgalna männskor hela dagarna. Guld!


pluggponny

Upp och ner, ner och upp.. Ja, så har mitt humör sett ut de senaste dagarna. I förrgår kväll var det väldigt tungt och jobbigt, men igår var en jättekul dag. Hade föreläsning i tre timmar i streck. Det skulle kunna ha varit väldigt trist, men det var det inte. Satt och fnittrade och fjantade på med Loba och Andreas. Fan va kul vi hade, åt ingenting. Det var nog ett antal som störde sig lite på oss, men vafan? Ibland måste man ju få flippa ut också. Vi hade jäkligt kul åt lärarens ordval. Han svor typ hela tiden och drog till med ett "shaky shaky" ibland också. Haha! Ja, Loba, du bör nog satsa på Big Brother istället. Ett boobjob och lite mer slingor och du är med. =P Vi fick tillbaka tentan igår också. Jag räknade ihop poängen och det stämde, jag hade 21 poäng. Pjuh! Var lite orolig att de räknat fel faktiskt. Kändes ganska gött att höra att de tjejer som pluggat arslet av sig bara hade fått två poäng mer än mig, som knappt pluggat nått alls typ. Pluggponny, jepp, that's me.

Idag blir det mycke läsning. Har inga lektioner. Imorrn ska jag träna med Kristoffer på förmiddagen och sen träffa Loba på eftermiddagen och gå igenom seminariefrågorna till på torsdag. Sen ska jag packa och tvätta på kvällen. På torsdag har jag seminarium från 9.15 till 12. 12.30 går bussen ner till Sundsvall och Jocke. Fasen va kul vi ska ha! Längtar som en tok!

kräksnö

Det är mysigt när det snöar såhär mycke, speciellt när man inte behöver vara ute. Nu skulle jag vilja ligga och mysa i en skön soffa framför stora fönster från golv till tak och bara titta på de stora snöflingorna. En kopp varm choklad hade inte varit fel heller. Och så nån bra och fin låt i bakgrunden. Typ Wonderwall med Oasis. Sen hade det ju passat fint att ha en viss person tätt intill...

Men det där är bara drömmar...än så länge... Nu måste jag återgå till verkligheten och fixa mig något att äta och sen hämta tvätt. Och läsa såklart. Suck.

Lilla Lisa i stora Umeå

Lördagkväll.
Blev nyss färdig med de där jäkla räkneuppgifterna. Skönt. Det blev lite drygt på slutet när miniräknaren dog. Fick lov att andvända kalkylatorn på datorn istället. Omständigt. Men men, nu är jag färdig och imorgon väntar en hel del läsning. Ska sitta nere i tvättrummet och läsa mellan tvättarna. Lika bra att inte sitta på rummet, man bli så lätt störd av allt annat man kan göra istället.

Fan, det är inget bra på tv nu. Bara tråk. Kom på en mysig sak med vintern. Det är när man på lördag och speciellt söndagmornar kommer ner till vardagsrummet. Frukosten är dukad på finbordet och på tv:n visas längdskidåkning. Det är vinter det. Jag tror att det är de mysiga helgmornarna jag saknar mest nu när jag bor själv. Tänkte på en sak igår när jag åkte buss in till stan. -Shit, jag bor ju här nu! Lilla Lisa bor alldeles själv i stora Umeå. Jag har väldigt svårt att fatta det faktiskt. Jag är ju fortfarande barn ju. Eller? Jo, det är jag. Men av någon konstig anledning klarar jag mig väldigt bra här. Har inte alls så mycket hemlängtan som jag trodde och alla sysslor man nu själv måste ansvara för är inte alls så jobbiga som jag föreställt mig att de skulle vara. Jag tycker till och med att det är roligt att tvätta kläder. Jag som knappt hade tittat åt en tvättmaskin innan jag flyttade hit. Sen är det ju självklart underbart att bo så nära Iksu. Så otroligt skönt att vara där. Jag känner ett stort lugn när jag kliver in genom entrén. Lördag förmiddagar är speciellt härliga. Då är det så där lagomt mycke folk. Stämningen är så skön och avslappnad. Till skillnad från måndagkvällar. Herregud vilket folk det är då. Alla tränar bort helgens synder. Försöker undvika att befinna mig där vid den tiden. Satsar på förmiddagar så gått det går.
Träningen idag gick för övrigt bra. The power i baksida lår var tillbaka och bencurlen gick bara fint. Nu väntar två veckor med lite mindre belastning än vanligt. Förberedelse inför maxtest i Sthlm den 25:e. Ska bli intressant att se om man blivit nå starkare. Det måste jag ju ha blivit. Galet vore ju annars.

Nä, nu ska jag ta och zappa vidare på tv:n och vänta på ett efterlängtat telefonsamtal.

Staind

So far away

This is my life
Its not what it was before
All these feelings I’ve shared
And these are my dreams
That I’d never lived before
Somebody shake me
Cause I, I must be sleeping

Now that we're here,
It's so far away
All the struggle we thought was in vain
All the mistakes,
One life contained
They all finally start to go away
Now that we're here its so far away
And I feel like I can face the day
I can forgive and I’m not ashamed to be the person that I am today

These are my words
That I’ve never said before
I think I’m doing ok
And this is the smile
That I’ve never shown before

Somebody shake me
Cause I, I must be sleeping

Now that we're here,
It's so far away
All the struggle we thought was in vain
All the mistakes,
One life contained
They all finally start to go away
Now that we're here its so far away
And I feel like I can face the day
I can forgive and I’m not ashamed to be the person that I am today

I'm so afraid of waking
Please don't shake me
Afraid of waking
Please don't shake me

Lycka

GAAAAAAAAHH!!!!!!!!!! Jag klarade tentan! Jag fick VG!!!! I´m in shock! Seriöst, jag vet verkligen inte hur det kunde bli så. Det gick ju sååå dåligt. It dosn´t matter. Jag är gladare än gladast just nu. Jag skulle nog vilja påstå att jag är lycklig. Fy faaaaan va skönt! Det bästa av allt. Jag får åka ner till Sundsvall nästa helg.

Shit!

Suck

Jahapp.. Då kommer man till skolan för att kolla upp tentaresultatet. Men nää, då är det självklart inte klart än. Tre timmar kvar typ. Man blir ju less. Sitter på skolan och fördriver tiden. Orkar fan inte gå hem igen och sen tillbaka. Funderar på att kanske ta bussen in till stan och handla lite. Men inte än. Är för lat. Måste samla på mig lite krafter. Känner mig ganska trött idag. Och just nu sitter jag och håller på att bli galen på killen som sitter bredvid mig. Han tuggar på nå jävla godisar. Det låter bara för äckligt. Det låter slemmigt. Jag äter ju iaf mina godisar lite mer smakfullt. Tycker jag iaf. Dessutom är det lakrits han käkar, och det luktar inte gott.
Lyckades ta mig igenom några av uppgifterna från seminariet igår. Det går ganska bra att räkna när man väl kommer in i det faktiskt. Men det är ju trist som fan. Tänkte försöka göra alla uppgifter idag iaf och sen behöver jag ju bara läsa resten av helgen. Hoppas jag hinner med allt bara. Ska ju träna och gå på stan med Erik och Kicki imorrn. Det lär ju ta hela förmiddagen. Sen ska jag tvätta mellan 12 och 17 på söndag. Men då kan jag ju läsa mellan tvättarna i och för sig. Det ordnar sig nog, som man säger.
Nä, nu ska jag nog kolla upp nån buss till stan. Orkar inte sitta här i två timmar till..

Its crazy, Im thinking, just knowing that the world is round
Im here, Im dancing on the ground
Am I right side up or upside down
Is this real, oh lord, or am I dreaming

Grattis

Ja, grattis pappa på födelsedagen. Var så duktig och köpte ett kort och allt, men jag fick självklart inte iväg det igår. Så han får det på måndag. Men jag ringde iaf och grattade honom nu när jag vaknade. Han hade visst fått en mössa, märket Lindberg. Fräsigt värre. Han funderade på hur han skulle få upp tårtan till mig, men vi kom överens om att han skulle skicka upp min mp3 istället. Tårtan klarar jag mig faktiskt utan. Jag äter så mycke sötsaker åndåså. Ingen skola idag. Skönt. Fast jag ska ju ner och få reda på tentaresultatet. Inställd på omtenta. Så blir det nog.

Nä, nu ska jag fixa mig lite gröt, eller mycket snarare. Fan, jag är ju hungrig mest hela tiden har jag kommit fram till. Tycker jag äter mycke, men jag borde nog få i mig ännu mer.

medlem nr 2

Gott med blodpudding.
Nu har jag snackat med studievägledaren iaf. Det kändes bra. Hon sa att jag skulle titta lite på vad för kurs jag skulle kunna tänka mig läsa till våren. Så nu har jag lite att göra med andra ord.
Handlade idag också. Självklart glömde jag köpa hamburgerbröden, även fast jag hade skrivit upp det på lappen. Suck. Sen glömmer jag ju alltid kassarna också, så jag får stoppa ner allt i ryggsäcken. Den blir väääldigt tung. Jag ser typ ut som de där med stora ryggsäckar i den där reklamen. Åh, men grattis Lisa. Vilken underbart bra beskrivning. Undra hur många som fattade. Jag såg nog jäkligt dum ut iaf.
Fick en glad överraskning på posten när jag kom hem. Den t-shirten har jag väntat på hela veckan. Ända sedan jag gick med i Jockes "Jag hatar Jesper"-kampanj. Ska ha den när jag åker ner till Sundsvall nästa gång. Haha!


The future

Framtiden ja.. Den ska bestämmas nu i eftermiddag. Ska träffa studievägledaren på skolan och kolla hur man ska göra om man vill hoppa av programmet efter jul. Sen måste jag bestämma hur jag ska göra till våren. Om jag ska söka en frstående kurs eller försöka få nått jobb. Det blir förmodligen det förstnämnda. Fast jag vet inte vad jag skulle vilja läsa för kurs. Skulle va skönt att läsa nån på halvfart och så kanske man kunde skriva upp sig på nån vikarielista på nån förskolor i stan. Det skulle ju vara det bästa egentligen, men vi får se hur det blir. Läskigt känns det iaf. Tycker inte om att man måste ta en massa viktiga beslut hela tiden. Tänk om man kunde få vara liten igen. Fast nä, det skulle jag inte vilja vara. Då skulle jag ju inte leva det liv jag lever nu. Jag gillar faktiskt att bo här. Men det är klart att man ibland saknar familjen och så, men de träffar jag ju hyffsat ofta ändå. Det som är jobbigast just nu är väl att Sverige är så förbannat avlångt...

U2 och Green Day med The saints are coming. Grym låt!

There is a house in New Orleans
they call the Rising Sun
And it’s been a house to many a poor boy
and God, I know I’m one

I cried to my daddy on the telephone
how long now?
Until the clouds unroll and you come down on the light wind
will the shadows still remain since your descent
your descent

I cried to my daddy on the telephone
How long now
Until the clouds unroll and you come home
The line went
But the shadows still remain since your descent
Your descent

Ho, Cha, Hey

The saints are coming
The saints are coming

I say no matter how I try
I realize there’s no reply

The saints are coming
The saints are coming

I say no matter how I try
I realize there’s no reply

A drowning sorrow floods the deepest grief
How long now
Until a weather change condemns belief
How long now
When the night watchman is in the fleet
What's wrong now?

Ho, Cha, Hey

The saints are coming
The saints are coming


I say no matter how I try
I realize there’s no reply

The saints are coming
The saints are coming

Långdag

Åh, herregud. Århundradets längsta skoldag. Kom hem NU. 18.00. Och for hemifrån 9.30. Det är en galet lång dag för Lisa. Och inte var den speciellt rolig heller.
Från 10.15 till 12 fick vi oss en rundvandring på biblioteket och vi fick lära oss att söka böcker och artiklar i deras databas. Ganska soft, men trist. Åt min allra första lunch på skolan idag. Köttfärspaj blev det. Ganska gott faktiskt. Satt och diskuterade träning och stockholm med en kille från klassen. Jag fattar inte vad det är med stockholmare egentligen. De tror på fullt allvar att alla som bor i Sverige vet hur stockholm ser ut och vad alla ställen heter och ligger. Så är det inte!
Från 13.15 till 16 hade vi föresläsning om kvantitativ metod. Shit! Bara en massa siffror och tabeller och tjafs. Höll på att somna ett antal gånger under den lektionen. Och så blev man ju lite deprimerad när man satt och tittade ut genom fönstret. Det blev bara mörkare och mörkare och när vi slutade var det kolsvart. Mysigt när man sitter hemma, men inte när man ska gå hem. Man ser inte de hala fläckarna och risken att bli påkörd av en cyklist är betydligt större än i dagsljus. Men innan jag gick hem hade jag en del saker att uträtta på skolan. Kopierade en massa papper med en klasskompis och självklart strulade det ju till sig, men jag tror vi fick med allt tillslut. Sen skulle jag träffa Emelie, som slutade klockan fem efter sin första skoldag. Alltid lika kul att träffa Emelie. Det kommer konstant ut småroliga saker ur den människan. Som efter hennes toabesök idag. Jag citerar: "Vad var det där för jävla syndaflod?! Det tog ju aldrig slut!" Det ska tilläggas att hon hade varit nödig i cirka 3 timmar. Haha!
Nu är jag hemma. Slängde av mig i princip allt så fort jag kom innanför dörren. Man blir galet varm av att gå ska jag be att få tala om. Ska nog försöka fixa mig nån mat nu. Magen kurrar.

Kände inte av nått i höftböjarn igår på träningen förresten. Konstigt, men otroligt bra. Var dock av någon underlig anledning helt orkeslös i baksida lår. Fattade inte varför bencurlen var så otroligt jobbiga helt plötsligt. Men men, nån gång ska man väl ha en formsvacka också. Allt annat gick ju lika bra som vanligt iaf.


Über

Tugg tugg tugg. Tuggar på godis. Jag vet, jag måste sluta med godisätandet, men jag tyckte så synd om mig själv när jag kom till busstationen ikväll efter en tråkig bussresa. Jag gick in på shoppen och köpte mig lite lösviktsgodis för att fördriva tiden till bussen hem till Rullstensgatan kom.

Vad ska man säga om helgen då? Finns nog bara ett ord: Überbra
Lite stressigt på lördagmorgon innan jag skulle iväg och hämta Jocke på busstationen. Moster ringer självklart och babblar på om köttfärs och grejer. Kom i tid iaf. Sen blev det en rundtur i hockeymecka. Ett besök på Kempis bland annat. Minnen! Stan, eller Gallerian snarare, besöktes även. Jocke hittade en riktigt snygg vinterjacka på Carlings. Fan, jag måste också skaffa mig en ny. Knapparna lossnar ju på den jag har. Aja, har inte råd nu iaf. Vid två begav vi oss till Swedbank Arena. Skitväder ute, men vad gjorde det? Shit, vilken grym match! Vi kunde inte ha valt bättre. 6-1. Nästan för bra för att vara sant. Dessutom var det i princip fullsatt och vi fick se Krizans sjukt fokuserade blick och Sundströms härliga kämparglöd på väldigt nära håll. De kalla fötterna bekämades med en påse Ahlgrens Bilar såklart.
Tacos till middag. Gott. Göralös, men mycket trevlig kväll.
Typisk söndag. Lugn förmiddag. En sväng ut till Spetten. Konstigt att Malin bor där nu faktiskt. Men man kommer nog att vänja sig med det också. Det blir nog fint när de ska bygga ut och greja iaf. Drillshow klockan 17-19. Inte jättekul, men Ida rockade ganska hårt. Passade perfekt som Pippi Långstrump. Premiär som konferencier dessutom. Lilla, söta, busiga Ida är inte så liten längre.
Busstation hit och busstation dit. Ett jäkla fläng. Aldrig kul att säga hej då..


Jag var jätteduktig och kom ihåg att ta med kabeln till datorn så jag kan föra över musik till mp3:n, men självklart glömmer jag mp3:n hemma på byrån. Suck. Man blir ju sådär lagomt less.

They are so blue
And I´m drowning


Twisted sisters

Somnade direkt igår. Skönt, fast det blev ju sent ändå. Trött i morse. Tråkigt och onödigt långt seminarium från 9.15 till 12. Men direkt efter fick jag gå och möta mina systrar som kom med bussen. Det var mycket trevligt. Längesen jag träffade dem ju. Vi gick hem i kylan (höll på att frysa tummen av mig) och käkade en smaklös korvstroganoff a la Lisa. Sen drog vi in till stan och letade en massa kläder åt Ida. Fikade dyrt och tog sedan bussen ut till Teg för att hälsa på kusin Ulrika och hennes familj. God middag, köttgryta och ris. Sen blev det en hel del snack och jag fick hålla i en snorig och busig Kalle, 8 månader. Underbart med barn! Svea, snart 4, var det också kul att träffa. Hon har blivit duktig på att prata. Fan, saknar att umgås med barn. Fast Ulrika antydde att hon kan ju behöva barnvakt lite nu och då. Jippi!!! =)
Efter en god fruktsallad blev det lite tv och en förlorad Modomatch (suck). Sen försökte Ida lära Stefan drilla, med stickor... Det gick sådär, haha! Sen vid halv tio blev vi bjuden på kvällsmacka. Mysigt. Blev hemskjutsad av Ulrika. Fan, det va längesen jag åkte bil. Och i helgen ska jag köra. Farligt farligt!

Imorrn åker vi hem alltså. Jag ska träna på förmiddan och systrarna ska in till stan. Klockan 14 går bussen hem till kära Övik. En trevlig helg, med rundtur och hockey, väntar.

There´s something about you

Har gått och fastnat för en låt som jag egentligen inte gillar. Mm, det låter konstigt. Men det är så att jag gillar inte vissa bitar i låten och har alltid stört mig på början tex. Men när den väl kommer igång är den så jäkla underbar. Jag blir sådär fånigt glad av den (verkar vara nått jag blir ganska lätt nuförtiden).
Fått i mig middag nu. Pyttipanna. Det är inte gott. Har städat rummet nu iaf och tänkte väl sätta igång med läsningen. Mitt schema för dagen har blivit lite framskjutet. Dålig diciplin. Skämmes!

Här är iaf delar av texten till New Radicals Mother, we just can´t get enough..

There's something about you,
Tears me inside out whenever you're around
There's something about you
Speeding through my veins until we hit the ground
And there's something about this rush
Take it away
It made me feel so good
I got a feeling, you got a feeling, we get a feeling
Like we could die

Mother
we just cant get enough
we just cant get enough
Lover
We just gotta get it up
We just gotta get it up

There's something about you
That tears me inside out whenever you're around
And there's something about you
That makes me fly
You're a heart attack, just the kind I like
and there's something about your kiss
haunting and strange
That makes me feel so good
I got a feeling, you got a feeling, we get a feeling
Like we're alive

Glad

Är så glad idag av nån underlig anledning. Och gladare blev jag nyss när jag läste ett mail från en kompis. Det var en lista med en massa bra och roliga saker som man stöter på i vardagen. Satt och log för mig själv hela tiden. Det finns sannerligen mycket att glädjas åt här i livet, trots att det inte alltid känns så. Usch, va töntigt det där blev då. Men men, sant är det iaf.

Kom nyss hem från träning. Kallt som sjutton ute. Men det är strålande sol och det är ju alltid mysigt. Anja Pärsson var på gymet idag. Ingen aning varför hon va det, men Erik hade ju sett henne på Clas Ohlssons i veckan också. Kanske bor här tillfälligt eller nått. Ingen aning. Jäklar vilka lår hon har. Typ tredubbla mina. Gick för övrigt bra att träna idag. Märker att övningarna blir lättare och lättare. Tekniken sitter ju där så då är det ju bara att kötta på liksom. Kändes gött i rumpan efter Good Mornings iaf. =)

Nu ska jag få i mig nått i magen. Sen blir det nog städning tror jag.. och en hel del läsning.

RSS 2.0