Morätt

Oj, värsta lugnet som kom över mig precis.. Satt och ordnade upp alla papper och tjaffs som vi fått från skolan. Satt in allt i pärm, så nu ligger de inte och skräpar överallt. Skönt. Sen lagade jag mat nyss. Köttfärssås och spagetti blev det. Som vanligt. Men det är gott. Speciellt om man blandar i rivna morötter i köttfärssåsen. Man kan säga att det blir en form av morätt. =)
Åström i högtalarna. Bidrar nog också ganska mycket till lugnet.

Stan idag. Storm idag.
Usch. Det va inte kul att ränna runt på stan i det här ovädret. Och jag klär mig ju inte speciellt smart heller. Tunn polotröja och skinnjackan utanpå det, bara. Nöt! (Jag hade ju jeans också, men det utgick jag från att de flesta förstod..) Fixade allt som skulle fixas iaf. Böckerna, biljetterna, mobilen, maten och så hann jag faktiskt kika runt på lite kläder också, men köpte inget.

Nu ska jag nog fortsätta titta igenom gårdagens föreläsning. Se om man kanske kan fatta nått, för ovanlighetens skull.


Follow your dreams 

Tvätta tvätta

Gick ganska bra att komma upp klockan sju. Det jobbiga var bara att jag fick stå nere i tvättrummet och vänta 20 minuter innan jag kunde börja tvätta. De ska slå igång maskinerna klockan 7, men inte då. Jag stod och sov där ett tag. Sen har jag typ sovit mellan tvättarna också, fast i sängen då da. Drömt en massa konstigt. Bland annat att min granne kom in med sin katt och väckte mig. Det var ganska konstigt, speciellt med tanke på att hon inte har nån katt. Hon har ju hundar.
Jag kunde somna igår iaf, tack och lov. Somnade inte på en gång, men inom en halvtimme iaf och det är bra för att vara Lisa. Hungrig och trött är jag nu. Kom på att jag inte har nån fil heller. Får fylla magen med mackor istället.

Stan sen efter tvätten är klar. Mycket att fixa..
Handla mat
Hämta ut hockeybiljetterna
Köpa böcker
Fixa telefonen så jag kan byta till Halebop
Sen hinner jag nog med och kolla lite kläder och skor också

Wonderwall

Ligger i sängen och lyssnar på hockey. Helt slut i huvet. Orkar inte tänka på nått. Väntar med att gå igenom dagens föreläsning till imorrn. Är ju "ledig" två dagar nu. Dock en hel del att läsa. Ska på stan imorrn och fixa böcker och annat nödvändigt. Orkade inte gå och handla idag. Får klara mig på fil och mackor imorrn bitti. Har tvätt imorrn också. 7-12. Usch! Men skönt att få det bortgjort. Måste städa rummet på onsdag också, främmande på torsdag. Ska bli kul att ha syrrorna här en natt. Sen blir det ju kul med middag hos kusin Ulrika och hennes man och två barn på torsdag också. Längesen man träffade dem. Kalle har nog blivit ganska stor nu. Svea också för den delen.

Shit asså. Börjar känna av sömnbristen nu. Fick ett mindre utbrott tidigare idag. Svor och hade mig i köket. Hungrig och trött. Då blir Lisa kinkig. Tur att jag var själv. Skulle inte varit så kul om nån va här. Inte kul när Lisa är på krigsstigen. Då får man passa sig. Det är tur att det inte händer så ofta, och att det oftast går över när jag fått mat i magen.


And all the roads we have to walk are winding
And all the lights that lead us there are blinding
There are many things that I would  like to say to you
But I don't know how

Because maybe
You're gonna be the one that saves me
And after all
You're my wonderwall

freakish

Oh my! Det typ flimmrar framför ögonen på mig. Vet inte varför, men jag antar att det kan vara för att jag nyss kom hem från skolan och det är sjukt kallt ute och det gör sig inte bra ihop med att man ska cykla och bli anfådd. Hela bröstkorgen blir alldeles kall. Hua. Det är synd om Lisa nu. Vill bara krypa ner under en varm filt med en kopp varm oboy och kanske nått trevligt sällskap. Men icke. Måste laga mat nu snart, sen ska jag bege mig till Ica för att handla. Längtar INTE!

Träningen gick bra idag. Det enda jag hela tiden får problem med är smärtan i höftböjaren. Ont som fasen när jag kör benböjen, men det går ju. Antar att det är ovanan som gör sitt. Inte van med så stor belastning.

Nytt moment idag på skolan. Metod och nånting hette det. Trist som fan och läraren såg lite freakish ut. En utsökt blandning av Ringaren i Notre Dame och Frankenstein. Fast han verkade hyffsat schysst ändå. Jobbigt med tre timmars lång föreläsning. Speciellt när man har ont i magen sista timmen.

För att svara på den anonymes fråga i föregående inlägg: Jag läser Sociologiprogrammet, med funderingar på att byta till Idrottsvetenskapliga..

suck

Men seriöst. Nu får det ju vara nog. Jag måste ju få sova på nätterna. Trodde att jag skulle somna direkt igår. Var så nära död man kan komma. Men icke. Självklart låg jag och vred mig i typ två timmar. Jag kom på att varje gång jag har någon som sover här kan jag också sova. När Marre va här kunde jag det och när Emelie va här. Jag få se till att bjuda hit folk lite oftare, så att jag kan sova.

Nu sitter jag och käkar gröt. Sista gröten. Måste handla idag. Känns lite drygt, men jag måste ju... Måste hämta ut biljetterna till hockeyn också.

Träning snart. Lite ont i magen, så vi får se hur det går. Sen börjar skolan 13.15. Nytt moment. Verkar inte överdrivet kul, men det ska nog bli bra.

Helgen

Winter. Ja, jag undrar verkligen hur många minusgrader det är ute idag. Nog tur att jag inte vet...
Kom nyss hem från universitetet. Visat Emelie runt där lite och sedan släppte jag av henne på bussen. Jäkligt trevligt att ha henne här! Dumt att det går så långt mellan gångerna vi träffas bara.

Hon kom upp igår vid tolv iaf. Jag tränade på morgonen. Det gick väl hyffsat bra, med tanke på att jag somnade typ vid fyra kvällen innan. Sen åkte jag in till stan och mötte upp med Emelie. Hon berättade att hon hade träffat en gammal grundskoleklasskompis till oss, som tydligen visste en massa om mig och Erik. Jag har inte träffat eller pratat med henne på typ tre år, så jag undrar lite hur hon fick reda på att vi hade breakat. Hmm.. Aja, vi gick på stan ett tag iaf. Kollade på en massa skor. Måste skaffa mig ett par vinterskor. Jag halkar ju bara runt på de jag har nu ju. Jag hittade inga skor, men Emelie hittade ett par Converse, typ det femtioelfte i ordningen. Men hon blev snål, så det blev inget köp. Jag köpte mig en skiva på rean iaf, mer blev det inte. Vi käkade maffig lunch på Max, sen skulle vi försöka handla mat direkt efter vilket gick sådär. Vi gick mest runt och ojjade oss över våra mätta och onda magar. Men en kyckling fick vi med oss hem iaf. Usch, nygrillad kyckling luktar fis. Vi var här hemma vid fem iaf. Snackade om allt och alla. Så jäkla skönt att få prata av sig lite. Märkte att jag blev ganska hes fram emot kvällen. Inte van att snacka så mycket. Blev inte så sen kväll iaf. Efter en halvt konstig promenad, med mycket sång och lite hundbajs, var vi ganska slut. Vi släckte väl typ vid halv ett och jag slocknade typ direkt. Så jäkla skönt! Sen vaknade jag vid tio och kom på att tiden ska ställas tillbaka en timme. Lagomt soft. Lurade i henne lite fil innan vi gick iväg idag. Fick lov att göra slut på det som var kvar. Den gick ut igår, men det sa jag inget om. Hehe..

Mötte Erik av alla människor när jag var på väg hem från universitetet. Trevligt. Kom på att vi inte setts på ett tag faktiskt. Han påpekade att det var lite konstigt att jag inte skrivit i min blogg på ett tag, vilket även marre gjort. Men nu hoppas jag att de blir nöjda. =)

Tänkte avsluta det här inlägget med några Emelie-citat från helgen, men jag har glömt bort nästan alla. Så här sa hon dock idag på väg ner till bussen: "Jag blir rädd...när det kommer saker bakifrån" HAHA!

inte bra

Åååh, jag ska då ställa till det för mig. Sitter här och går igenom anteckningarna till tentan och känner att jag kan verkligen inte det här. Jag är så jäkla dum som hela tiden skjuter upp allt till sista stund. Nu känns det bara som att allt kommer att gå skit. Får helt enkelt lita på att jag på nått sätt fått nånting att fastna iaf. Skulle vara väldigt jobbigt att måsta göra omtenta.
Kan ju säga att den här veckan har varit den värsta på länge. Jag är verkligen inte gjord för plugg. Fast, i och för sig, så hemsk har den nog inte varit... Man kan säga att den har varit väldigt jobbig, men ändå jäkligt kul.. Hur konstigt det än låter.

The Storm

Då sitter man här, nyvaken och trött, och väntar på att den så omtalade stormen ska slå till. Det hade egentligen inte passat sämre. Måste ju på stan idag + att jag har tenta klockan 16. Jag kan alltså inte sitta inne, som de faktiskt rekomenderar. Aja, änsålänge verkar det ju hyffsat lugnt iaf. Lite regn bara.
Emelie kommer iaf inte upp ikväll. Lite riskabelt att åka buss i det här vädret. Hon kommer nog imorgon förmiddag istället. Ska bli riktigt kul!

Åååh, jag är sååå trött! Vill egentligen bara krypa ner i sängen igen, men det går inte. Måste sitta här vid datorn och vänta på att biljetterna till Melodifestivalen ska släppas på ticnet. Order från pappa. Ja, jag ska gå på melodifestivalen. Nu vet alla det. Men om man blir bjuden, så tackar man ju inte nej liksom. Gratis är gott. Dessutom tror jag att det kan bli ganska häftigt där i Swedbank arena.

Träningen igår då.. Känner inte av den så mycket idag, men torsdagens pass är lugnt tuffast. Marklyft och benspark är riktigt grymma. Men marklyft gick bättre denna gång. Hade med mig en handduk att torka händerna på, så att jag inte tappade greppet och det funkade.

I´m out!

jeans vs sunk

Nyss hemkommen från skolan. Skönt, och förmodligen ganska nyttigt, att komma ut bland folk. Man blir så lat och avtrubbad när man bara sitter hemma hela dagarna. Kände mig snabbt fit for fight efter att jag dragit på mig jeansen och kladdat på lite smink. Hittade ett snyggt skärp i garderoben som jag aldrig använt till de här jeansen, och det gjorde ju såklart min dag. Nää, inte riktigt så tragisk är jag =P

Sol ute idag. Skönt. Man blir liksom på bättre humör, även fast man inte är ute och njuter av den. Fast nu har den ju nästan gått ner, så jag kan sitta här och nörda med gott samvete =)

Nä, man kanske ska kasta av sig jeansen och återgå till sunkstilen. Ja, så får det nog bli...

Sleepless in Nydala

Ja, inte fasen sov jag nå många timmar inatt inte...
Kollade på klockan vid halv tre och då var jag ganska pigg av nån konstig anledning. Vad gör man när man inte kan sova? Jag har ingen aning. Jag låg iaf och spände lite muskler som jag inte hade för några månader sedan. Det var ganska kul. Fast inte fan blev jag tröttare..
Aja, somnade tillslut iaf. Nu ska jag käka frukost och sen ska jag gå igenom texten till dagens seminarium. Måste hitta på fem frågor också. Suck! Sen ska jag hinna skriva in allt på datorn. Inte så mycket kvar. Ska vara på skolan kl. 14, så jag hoppas att jag hinner med allt.

burr

Jahapp, då har den här dagen kommit halvvägs då...
Har hunnit med att plugga en del. Sjukt vad mycket det är vi ska kunna!
Kom nyss hem från ica. Men jag höll inte på att komma iväg till en början. Låset på cykeln hade nämligen frusit. Fick liksom inte in nyckel. Efter lite lirkande och blåsande gick det dock tillslut. Men huvva va kallt det var att cykla. Det kan inte ha varit många plusgrader. Jag var ohyggligt nära att fysa bort. Ja, det är sant. Jag lovar! Aja, fick iaf med mig det viktigaste från affärn. Mjölk, fil, morötter (såklart), bröd och så fyllde jag på mitt gainomaxförråd =)
.
Pengar imorrn. Ganska gött. Kanske ska ta och försöka finna mig ett par fina vinterskor. Snart är det långkalsonger som gäller också kände jag idag. Fast det är inge kul att ha långkalsonger under jeans, speciellt inte nu när alla har blivit så jäkla tajt. Får väl köra på den kyliga varianten ett tag till tror jag.

Sluttjötat.

tantsvett

Omklädningsrummet var fullt med gamla nakna tanter när jag hade tränat klart. Det luktade inte gott kan jag säga. Nått som däremot luktar gott är hockeysvett. Omklädningsrummen på skyttis och kempis är ljuvliga. Mm, jag vet.. Jag har nån sorts konstig vridning. My dark secret is out. Men jag tror att det har att göra med att pappa har spelat hockey och man har ju liksom vistats en hel del i den miljön.

Var jäkligt seg på träningen idag. Kändes som att jag inte riktigt hade sovit klart. Benböjen var jobbiga. Får så ont i höftböjaren. Bencurl däremot gick super. Fixade alla, till och med de på 25 kg. NÖJD!

Lunch nu.
Plugg sen.


i stället för...

...att plugga blir det en lista.

Höger- eller vänsterhänt: Höger.
Humör just nu: Less, på att plugga och på att ha ont i magen.
Favoritgodis: Winegums
Är det nåt du absolut inte äter: Skinnkorv
Kläder just nu: Svarta mjukisbrallor, brunt linne, randig kofta och brun halsduk
Musik just nu: Nada
Sommarplaner: Ööh, har inte tänkt så långt. Man måste väl jobba arslet av sig antar jag..
Saft eller alkohol: Beror på.
Hur många kuddar sover du med: Jag har två i sängen, men använder bara en.
Favoritväder: En fin höstdag, med strålande sol och frisk luft.
Morgon- eller nattmänniska: Med tanke på mina återkommande sömnsvårigheter får jag väl kanske säga nattmänniska då.
Sparare eller slösare: Hmm.. Lite både och. Impulsköpare..
Kommer du ihåg din första kärlek: Robert var det väl..
Tror du på mirakel: Njaoao..
Hur många barn vill du ha när du blir stor: Två vore lagomt. En av varje.
Bio eller promenad: Promenad i fint höstväder.
Stjärntecken: Jungfru
Rädd för insekter: Jaaa! Speciellt skalbaggar!
Största svaghet: För feg och blyg.
Det här är jag bra på: Att göra tacopaj. Sen kan jag barn utan och innan också =)
Chips, morötter eller godis: Morötter, alltid!
Pizza eller hamburgare: Max hamburgare.
Skriver du dagbok: Blogg, ibland i vanlig hederlig..
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig: Lutar inte åt det nu, men vem vet..
Stökigt eller välstädat: Skulle vilja ha välstädat, men det är sällan det.
Är du rädd för blod: Njae..
Saltar du på maten: Efter den är färdig? Om nån råder mig kanske.
Anser du att du är stark: Fysiskt - bättre blir det iaf    Psykiskt - inte speciellt
Brukar du sola: Jo
Vad gör du om du får hicka: Hickar
Kaffe, te eller inget: inget
Har du en besatthet: Är ganska besatt av träningen, ja.

abstinens

Mm, fick min första riktiga killabstinens igår kväll. Vet inte varför. Kanske för att jag låg och kollade på Braveheart. Förmodligen. Ensam kände jag mig iaf.
Det är ganska fånigt för jag ligger fortfarande bara på ena sidan av sängen. Har två kuddar, men använder bara en. Men men, jag klarar mig. Ett tag till iaf. Man vänjer sig väl med tiden också antar jag.

Hade iaf svårt att somna igår. Vid halv tre klev jag upp och stoppade i mig lite havrefras och kollade datorn en snabbis. Sen gick det bra att somna.

Frukost nu, sen plugg.

Söndagigt

En söndagig lördag.

Träningen gick bra. Benböjen är så jäkla kul! Bencurl gick bättre idag än i måndags. Klarade nästan alla. Tre sista på 25 kilo var dock omöjliga. Svart i händerna är jag nu. Blir det av dips-maskien. Suck..
Blev förresten fotograferad där på gymet. De hade satt upp en lapp där det stod att de skulle gå runt och fotografera i lokalerna för att sedan använda bilderna i annonser, reklam och på internet. Självklart lyckades de fånga mig in action. Ryggresningar minsann. Hoppas bilden blev dålig så att de inte använder den.

Nu har jag läst allt inför seminariet på onsdag. Nu är det alltså bara att köra igång att repetera allt inför fredag. Drar mig för att göra det faktiskt. Det är så mycke och jag vet inte hur jag ska lägga upp det.
Dessutom finns det så mycket annat att göra, dumt nog..

Modo tog hem en 2:a idag iaf. Bra för självförtroendet att få avgöra i sudden death, men det hade ju såklart suttit bättre med en trepoängare.

Fan asså, jag är nog lite farlig i köket tror jag. När jag diskar skvätter jag vatten överallt och när jag steker nått bränns det och luktar illa. Och sen när jag ska hälla upp maten i lådor spiller jag på golv och bänkar. Nae, jag är inte anpassad för kök. Måste gifta mig med en kock, eller iaf nån som kan laga mat hyffsat bra.

trött

Åååh, men trött! Blev sent igår. Fastnade framför datorn, som jag stängde av typ 2.
Lite kämpigt att komma upp, men jag måste om jag ska hinna med allt som ska göras idag.
Frukost nu kl 10.
Träning vid 11.
Lunch.
Sen är det plugga som gäller för hela slanten.
Måste få in allt i huvet. Tenta på fredag och jag har ingen koll på grejerna. En massa gubbar, som har sagt en massa ointressant. Aja, det ska väl gå.

Hmm.. Drömde konstigt inatt. Önskar jag kom i håg allt, för det va ganska kul.

Britta Persson

Ja, då sitter man här med godisskålen och vattenflaskan väldigt nära till hands.
Kom nyss hem från stan. Trevlig kväll.

Kom till Kafé Station vid kvart i åtta. Får då höra att förbandet inte kör igång förrän klockan 9, en timme försenade alltså. Så det blev till att sitta och vänta, och vänta, och vänta... Fick bra plats iaf. Allra längst fram. Det var betydligt mer folk än jag trodde. Mest tjejer, men jag lyckades hitta lite ögongodis i form av en, eller ja, kanske två riktigt heta guys. Käkarna och skrattgropen på den ena, oh my!
Förbandet var bra. Kommer inte ihåg vad de hette, men jag tror det var ett lokalt band iaf.
Halv10 var de klar. Sen blev det lite mer väntan.
Vid 10 kom Britta och hennes otroligt snygga trummis upp på scen. Hon såg så söt och blyg ut. Så liten och smal. Smalare än mig till och med. Och självklart hade hon sånna där svarta stuprörsjeans som jag vill ha. Hon körde en massa nytt från senaste albumet. Bäst var Winter Tour. Som sista låt körde hon en gammal bekant. Defrag my heart.

Japp, sen fixade jag en grej...

Du gamla fria nord

Naae, det är int kul att cykla i snö. Cykelvägarna är slaskiga och blöta.
Tänkte ta cykeln till Ica nu efter lunch, men jag ids inte hålla på och böka i slasket så jag är lat och tar bussen.
Kanske får sällskap ikväll förresten. Det va en tjej i klassen som inte hade nått att göra ikväll och gärna följde med mig på Britta. Kul! Längtar som tusan.


Nu är det ju såhär att jag skulle lugnt kunna fylla den här bloggen med underbara, genialiska texter av Lars Winnerbäck, men det skulle ju bli lite mycke, så jag ger er här en...

Dom tog det sista fyllot
på den sista permissionen
Dom beslagtog hans sista ägodel
och släpade honom hårdhänt ner till stationen
Dom sa: Okej, stan är lugn nu
Nu kan ni låta era söta, vita barn springa omkring
Och dom kom ut ur sina gömmor
och såg sig runt, men dom såg ingenting

Du gamla, fria nord
Här på bästa sändningstid får vi ett välserverat styckmord
Varför inte stänga av solen fort
För vi lever inte länge nog för att
rätta till allting dom gjort mot dig
rätta till allting dom gjort mot dig

Högt ovanför gatorna i stan
delas piller ut mot flunsan medan nya planer smids
Ja, dom stora männen har en ny plan
Det är att kriminalisera symtomen medan sjukdomen sprids
Och när jag vaknar
ömmar mina käkar och min panna svettas kallt
Jag försöker hålla hårt i nåt
men jorden vill spricka, det är lava överallt

Du gamla fria nord
Här direktsänds varje våldtäkt, varje razzia, varje självmord
Varför inte stänga av solen fort
För vi lever inte länge nog för att
rätta till allting dom gjort mot dig

Dom tog det sista fyllot
på sin flygfärd på väg över plast och neon
Dom släpade honom ner till stationen
och sa: Du borde fatta bättre än att försöka rymma härifrån
Själv åker jag ut på turné
och drömmer om pojken med guldbyxorna
Men det är inte samma sak
när alla sitter bakom lås
utom knivarna och yxorna

Du gamla, fria nord...

ja ser det snöar ja ser det snöar

Hi hi ho ho! Det snöar ute =D
Det kanske inte syns så bra på bilden, men det yr verkligen. Och kolla in taken, alldeles vita.
Det ska bli intressant att cykla till skolan sen. Har nog aldrig cyklat i snö.

snö


Träningsvärk idag, jajemän!
Låg igår, liksom alla andra kvällar, och såg på Scrubs innan jag släckte lampan. Vet inte om det beror på att jag är väldigt trött vid den tidpunkten, men jag ligger och skrattar högt för mig själv. Seinfeld brukar jag också se och det är ju lika kul det, om inte roligare.

färgfest

Tuuuff träning idag. Men kul förståss.
Benböj - lätt, inte lika tunga vikter som i måndags. Fick ont bak på ryggen där stången vilar.
Marklyft - tungt, tappade greppet hela tiden jue. Underarmarna drog ihop sig som na jävla gummiband dessutom, men det va en rolig övning som tog ganska gött.
Good mornings - vet inte riktigt om det funkar teknikmässigt och det blir ju inte bättre av att det är tungt rent viktmässigt, men det är bara att jobba på det. Fick ont i magen av allt spännande iaf =)
Benspark - Oh my god! Jag trodde seriöst att jag skulle avlida, men jag körde alla iaf. Oooont i låren efteråt. Alldeles skakig i trapporna.
Sen mage och rygg som jag inte körde så hårt.
Nu mår jag sådär oförskämt gott. Alldeles slut i hela kroppen. Ryggen börjar värka en del också.

Håller på att tvätta nu. Ett jävla spring upp och ned.
Satt och väntade på en trostvätt nyss och kom på en grej. Jag har typ inga vita eller svarta trosor. Det var en enda snurrig färgfest där inne i tvättmaskinen. Kanske ska ta och köpa mig några enfärgade panties, men det är ju så trist. Inte för att jag får visa upp de för nån, men men...
Nä, nu ska jag springa ner och ta ut jeansen, som folk faktiskt får se. =)

tidsfördiv

En timme kvar till träning och har inget att göra... Dryg lista får det bli.

Skulle du kunna tänka dig att delta i en dokussåpa? Icke
Vilken årstid tycker du bäst om? Sommarn
Brukar du sjunga i duschen? Njeä, det kan jag väl inte påstå.
Vilken sport tycker du är roligast att se på tv? Oj, mycke som är kul att se på, men jag måste nog säga hockey. Sen kommer nog friidrott på andra plats.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Det skulle nog kunna hända, men vad är oddsen?
Vad är viktigast för dig? Att mina nära och kära mår bra.
Laddar du hem musik och film från Internet? Inte för tillfället. Har inget nedladdningsprogram än.
Vad skulle du göra om du vann en miljon kronor? Resa, köpa mig nått fint och självklart bjussa vänner och familj på en massa fancy middagar och annat skoj. Jag skulle nog försöka spara en del också.
Vad är det bästa med julafton? Att få träffa släkten och få julklappar, fast det är nog roligare att ge bort julklappar och se reaktionerna.
Tänker du mycket på ditt utseende? Klart jag gör, men jag skulle nog inte se mig själv som så jättefåfäng.
Vad får dig att slappna av? Good music och en underbar massage. ;-)
Tänker du ofta på sex? Hmm.. jao, klart man ofta önskar att man hade nån att mysa med i mörkret..
Är du skyldig någon pengar? Det är jag säääkert.
Är du mörkrädd? Jodå, hyffsat.
Vilken färg är snyggast? Brun, just nu..
Tycker du matte är svårt? Gillar inte matte.
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? Nae, det är det väl inte. Inte när man inte har råd med sånt iaf.
Vad skulle du helst vilja vinna i en tävling? Evig lycka.
När går du upp ur sängen en typisk helgmorgon? Nio kanske. Skulle vilja sova längre, men jag vaknar ofta av mig själv vid nio ändå.
På vem/vad avreagerar du oftast din ilska? Den som är närmast till hands, nädå.. Det blir väl kanske familjen när jag är med dem, men det är jag ju inte så ofta nu. Genom träningen får man ut ganska mycke aggressioner.
Tycker du rökning/snusning borde förbjudas i lagen? Oooh, jag vet inte. I så fall rökning eftersom att det drabbar andra. Det borde iaf vara förbjudet att röka i närheten av barn.
Har du piercing? Nä, hål i öronen men inge mer.
Bråkar du och dina syskon ofta? Inte nu, men förut blev det väl en hel del.
Vem är den viktigaste personen i ditt liv? Shit! Kan inte välja en. Hela min familj är helt klart viktigast.
Läser du ofta böcker? Studentlitteratur, ja.
Vad föredrar du för sorts filmer? Komedi, drama.
Vad slösar du mest pengar på? Kläder skulle jag väl tro.
Vill du gifta dig? Ja, en vacker dag
Vill du ha barn? Absolut!
Vilka tv-program som går just nu har du fastnat för? Lost
Vilka länder har du varit i? Finland, Grekland och Turkiet
Vilka husdjur har du haft innan? Innan vadå? Tre katter hemma hos päronen just nu. Fösta katten, Smulan, blev överkörd för nå år sedan.
Solar du ofta? Inte på vinterhalvåret, men på sommarn blir det en hel del.
Är du bra på att laga mat? Ha! Näää!
Var badar du helst? I havet.
Vad dricker du för alkohol? Nån form av cider helst, men öl går väl för sig ibland också.
Vad använder du för droger? Ööh, inga.
Vilka djur är du mest rädd för? Ormar, typ.. Hästar är ganska stora och respektingivande också.
Vad tycker du om monarkin? Jovars.
Vilka språk kan du? Svenska och engelska. Har ju läst tyska och spanska också, men det är bortglömt.
Har du någon gång skadat dig allvarligt? Njae. Peppar, peppar.
Vilken kändis är hetast? Depp är ganska het, trots åldern. Sen är ju Tom Welling i Smallville jävligt het. Och vi får inte glömma Brad Pitt, speciellt i "Troja". Mmmm, feel that ass!
Gillar du att dansa? Ooooja!!
Vad har du för klädstil? Jeans och nån tröja
Är du flygrädd? Nä, det är kul att flyga.
Vad tycker du om rökförbudet på krogen? Guld!
Vad dricker du helst när du är törstig? Vatten.
Vilken är din favoritglass? Choklad ska det va.
Tror du på ett liv efter döden? Tror och tror. Man kan ju hoppas.
Vilket kaffe sörplar du helst? Men kaffe! Alla dricker inte kaffe. Inte jag iaf.
Vilket mobilmärke föredrar du? Nokia.
Vill du gå ner i vikt? Nähädu. Tyngre, starkare!
Vad har du för personlighet? Oj, fråga nån som vet. Jag för väl inte så mycket väsen av mig iaf. Är lite som farsan. Snackar inte i onödan.
Har du varit deprimerad? Ingen allvarligare depp. Men det är klart att man har sina dalar.
Tycker du om sushi? Nej, har jag ju sagt!
Tror du på livslång kärlek? Vill tro på det. Men det krävs nog ganska mycke jobb.
Vad äter du helst när du ser på film? Godis och grönsaksdip.
Lever dina föräldrar tillsammans? Yes
Skulle du vilja träna någon typ av kampsport? Njao, mest för att kunna försvara mig mot alla de sjuka människor som finns i så fall.
Har du tandläkarskräck? Nä, inte direkt, men visst pirrar det lite när man sitter i väntrummet.
Har du någon gång haft självmordstankar? Icke
Är du en morgon eller kvällsmänniska? Lite både och tror jag. Jag är människa dygnet runt =P
Vilken hårfärg har du naturellt? Brun
Biter du på naglarna? Nejdå.
Är du beroende av något? Träning, gröt och kärlek.
Hur ofta motionerar du? Jämt? Nä, men jag skulle lugnt kunna göra det. Det blir väl 4-5 pass i veckan.

gäsp

Tog ett tag innan jag tillslut somnade igår. Drygt. Jag hade ju fått ordning på det där. Förhoppningsvis var det bara en engångsgrej.

Träningsvärk idag iaf. Inte överdrivet mycke, men tillräckligt för att jag ska gruva mig för benböjen senare idag. Men hä ska nog gå bra. Ska bli kul att få prova på marklyft. Inte så länge kvar nu. Skola till 11 sen hem och käka lunch och sen iväg till iksu. Känns som evigheter sedan jag var där, trots att jag var där igår. Hmm..

Nä, nu ska jag klä mig.

Lost - jojo det blir man

Men, åååååh!!!! Skrivit ett långt inlägg och så försvinner allt av nån anledning!!
Orkar inte skriva om allt. Tar det i punktform istället.

- Simningen gick hyffsat
- Korvstroganoff till lunch
- Läsning från 14.30-16.30. Tråååk!
- Dator, tv
- Dum middag. Omelett, mackor, fil med havrefras.
- Halvsvarade på seminariefrågorna till imorrn.
- Friends
- Roomservice på Jamaica
- Lost. Ojoj, konstigt som fasen.

Ja, det var min dag alltså. Tråkig. Ingen form av mänsklig kontakt alls känns det som. Har inte pratat med nån idag iaf. Förutom ett kort telesamtal med Erik.
Haha! Plus ett till alldeles precis nu. Han var på väg hem från stan och skulle svänga förbi här hos mig. Yey! Precis vad jag behövde.


b/w

halsduk

Mm, nya halsduken minsann.

ruttet

1-3
Fan!
Men jag skulle ändå velat vara där. 7600 pers, fatta trycket.

Frukost nu snart. Sen tänkte jag ta mig till Iksu för att simma lite. Längesen man gjorde det faktiskt. Har aldrig simmat här på Iksu iaf. Hoppas jag hittar till simhallen bara.
Hem sen. Läsa och svara på några seminariefrågor. Sen vet jag inte vad jag ska hitta på. Börja städa lite kanske.


"They don´t want music" med Black Eyed Peas. Så jävla skön!
Boom boom boom boom boom

Monkey Business

Så, då var biljetten till fredag fixad. 80 spänn. Klaaart värt!
Det blev två impulsköp på stan också. En skiva och en halsduk. Fan Lisa, håll i börsen!

På bussen hem satt jag och lyssnade på två tjejer som snackade om hur svårt det var att träna. Eller hur svårt det var att komma igång med träning och sedan fortsätta snarare. Kommer ihåg när jag själv var där. Nu kan jag dock inte alls förstå att jag ens har tvekat till att träna. Mitt liv utan träningen hade varit väldigt fattigt. Läste igår på arbetsförmedlingens hemsida om lite olika jobb. Kom inte ihåg vad det hette, men det var ett jobb som typ innebar att man skulle få andra att träna och leva sunt i allmänhet. Det skulle jag lugnt kunna göra.

Fick tidigare idag för mig att jag för en gång skull hade en good hair day, men icke. Imorse såg det bra ut, men nu är det lika trist och platt som vanligt. Kanske ska gå och klippa mig när pengarna kommer nästa gång. Måste få nån ordning på eländet.

psykoanalys

Ganska soft föreläsning idag. Hyffsat intressant ämne och läraren använde lite lustiga exempel. Pistvakt kom till exempel upp nån gång, sen blev det ju lite fnissigt när han skulle gå igenom en massa om kvinnors penisavund och så.. Vi fick sluta tidigare också. Skönt som fasen. Träsmak i arslet efter en timma jue.

Nu ska jag käka lite lunch och sen dra in till stan och posta lite grejer och fixa biljett till Britta på fredag. Längtar som fasen. Ska bli riktigt kul!


Marre - Ja, den 24/2 ska vi liva till det rejält i Swedbank. Alla 6 barer ska göras =P

kurr

Träningsvärk i ryggen - ja.
Armarna - ja.
Men that's about it.
Typiskt.


Modo-Timrå ikväll.
Wish I was there.
En fullsatt Swedbank. Mmm!

Firecracker

Skolan gjord. Handlingen gjord. Disken gjord... naae..

I just wanna be your firecracker
Maybe be your baby tonight


Wonderful

Mm, det blev lite sent igår. Fastnade framför datorn och sen hade jag ju kvar att läsa också. Släckte lampan och slocknade typ 2. Inte bra. Men jag vaknade ändå innan klockan ringde imorse. Klev upp 9. Gröt och lite plock på rummet. Det ser btw ut som ett mindre bombnedslag här.

Cyklade iväg till skolan för att skriva ut mitt nya träningsprogram. Yey! Tyckte det såg jävligt tufft ut. Det där blir nog för mycket för lilla Lisa, tänkte jag. Tog mig till Iksu iaf och till min förvåning så gick det faktiskt riktigt bra. Inte alls så jättejobbigt som jag trodde att det skulle bli. Benböjen var jobbiga, men jag klarade dem och det var inte sådär jobbigt att jag inte hade orkat fler. Bencurl däremot. Shit! Klarade absolut inte alla reps, ingen krut i benen alls på slutet, men jag försökte iaf. Det blir väl bättre sen. Det är ju det som är kul. Att se att man blir starkare och orkar mer. Aja, det gick iaf bättre än vad jag trott och nu längtar jag som fasen till nästa pass. Marklyft, hehe!

Nu ska jag duscha och sen käka lunch. Seminarium klockan 14.15. Sen hem. Käka middag. Buss till Coop för storhandling. Ingen mjölk. Inget bröd.
 

Uppdatering
Såg igår att jag hade nå smuts på axeln. Försökte ta bort det men märkte då att det inte alls var smuts. Det var ett fett jävla blåmärke. Från skivstången. Haha!
Kände förresten inget i knät när jag tränade idag. Och jag känner fortfarande inget. Gut gut!

Troney main

Ja, då var den här helgen passerad. Fort gick det.

Kom ner till sundsvall vid 14 på fredagen. Upphämtad av Johannes. Vi hälsade på syrran en sväng innan vi åkte till Rännö. En kik på knät. Menisken, förmodligen...
God middag med familjen Karlsson på kvällen. Så kul att träffa de igen! Blev inte alls sådär konstigt som jag trodde att det skulle bli. Skönt!

In till stan på lördag förmiddag. Johannes tävling. Intressant att se tyngdlyftning live för första gången. Inte så livat kanske, men det var skoj att se Johannes in action. Pers i stöt. Gratulerar!
Sen var det min tur att svettas. Maxtest direkt efter tävlingen. Det va kul. Tror att det gick hyffsat bra iaf. Ska bli riktigt skoj att köra igång med ett nytt träningsprogram. Även om det sägs bli jävligt tungt.
Middag hos Birgitta. Maffigare hamburgare har jag nog aldrig tidigare skådat, men gött va det.
Efter den otroligt mättande middagen åkte vi till Stefans lya. Riktigt mysigt och fint. Gigantisk balkong! Vi hade trevligt där. Halvsåg på en mindre bra film, men varvade med riktigt bra musik. Rudebox!
Vid elva drog vi ner till stan och mötte upp Johannes och några andra. Efter lite strul kom vi in på ett trevligt ställe iaf. Där blev vi till två ungefär. Jag fick till min stora förtjusning snacka Modo hela kvällen i princip. Det var längesedan jag träffade en riktig Modoit. Trevligt som fasen. Han var visst väldigt förvånad över att jag var så insatt. Fick förklara x antal gånger om stämningen och jublet när Karol Krizan presenterades på första träningen i Swedbank arena. Haha!
I säng var jag vid tre.

Trööött i morse. Ont i kroppen. Träningsvärk.
En snabbis ut till Matfors för att säga hej då till Tommy och Kicki.
Tv, vårrullar och sedan promenad ner till busstationen.
Fyra timmars bussresa. Inte hysteriskt roligt. Läste hela vägen, men jag skulle ha avlidit utan musiken.

Nu var man hemma alltså. Ska ta mig nått att käka. Om det finns nått. Måste handla imorrn.


Bullar

Jodå, visst bakade pappa bullar ikväll ändå. Gött som fasen. Och med mjölk till. Mmmm!

Har sett på tennis ikväll. Roligt roligt. Vinciguerra är riktigt gullig. Han har bröderna Gidlunds öron har jag märkt. =) Ganska lik Martin Aliaga är han också, och han är ju inte fy skam.


Shit. Man tror att man själv har problem...
Jag vill hjälpa, men det är så svårt!

Övik

Man kan säga vad man vill om Övik, men fan att jag gillar staden. Kanske beror på att jag inte är här så ofta numera, men det är ändå nått speciellt och charmigt med en lite mindre stadskärna.
Hittade ett par tights på Team Sportia. Alldeles för dyra, men det var de enda i min storlek i hela stan, så det fick bli dem ändå. Jag kommer ju använda dem mycket iaf.

Shit. Fick värsta suget efter sötsaker när jag kom hem. Sprang direkt ner till frysen för att titta om det fanns nå bullar, men icke. Får nog ta och baka mig en kladdkaka ikväll. Jag äter ju inte sånt uppe i Ume. Har aldrig tid att baka och har inte ingredienserna heller. Hoppas det blir nå gott till middag. Pannkaka kanske? Det är ju trots allt torsdag. Haha! Ja, det låter minsann som att pappa börjar vispa smeten nere i köket. Köket är förresten nästan färdigt nu. Det är så kul när man inte är hemma så ofta. Det hinner liksom hända en hel del. Som nu, nu har pappa satt upp kaklet. Riktigt snyggt. Mörkgrått. Nu är nästan allt klart tror jag. Bara nå lister och några "dekorationskakel" kvar. Snajsigt värre blir det.

Vädret har varit helt underbart idag. Riktigt höstigt. Sol och färgglada träd. Skulle lätt kunna ha suttit och glott ut genom fönstret hela bussresan ner, men jag var tyvärr tvungen att läsa hela vägen. Så kan de gå. Men vi ska ner till stranden en sväng senare och titta på bastubygget, så jag får passa på att njuta av den fina naturen då istället. Tar nog med mig kameran om det fortfarande är fint väder. 

hej å hå

Huvva, va bortskämd man blir. Fick VG på den andra examinationsuppgiften också. Jag som tyckte det gick så dåligt, men men. Nu har jag VG på det första momentet. Känns bra.

Lugn träning idag. Eller ja, så jäkla lugnt var det väl inte. Men jag körde inte max iaf. Väntar med det tills på lördag. =) Fick lördagens program hem på posten idag. Man blir ju lite nervös faktiskt. Tänk om jag har gjort alla övningar helt fel ända från början. Det skulle ju vara lite komiskt, och pinsamt... Men det blir nog bra det där. Det ska bli jävligt kul iaf.

Nu ska jag duscha, få i mig lite lunch och sen packa det sista. Bussen går från sjukhuset kl. 13.35. Skönt att komma hem. Fan, måste hitta ett par träningsbyxor på stan. Hoppas intersport har nå bra.


göralös

Har du någonsin?
Ätit sushi:
Nae. Tveksam till hela idén faktiskt.
Stått på scen: Tror inte det. Ingen större iaf.
Blivit dumpad: Jopp
Varit ihop med någon som varit otrogen: Icke
Klättrat på berg: Gills fjällen? I så fall, ja.
Sett vita huset: Jodå, det ligger en bit up i skogen hemma i Lunnedalen. Ganska läskigt hus. Ingen som bott där på hur länge som helst.


Antingen eller:

Kallt eller varmt: Varmt.
Svart eller rött: Shit. Svårt. Svart är enkelt och behagligt, men rött är ändå lockande på nått viss. Jag säger nog pass på denna.
Regn eller snö: Snö. Stora fina snöflingor som singlar sakta ner mot marken. Vackert!
Rosor eller tusensköna: Ska vara ärlig. Jag vet inte hur tusensköna ser ut. Får fråga syrran och återkommer med ett svar vid senare tillfälle.
Vår eller höst: Höst
Historia eller vetenskap: Inget av dem egentligen. Beror liksom på vad det handlar om.
Matte eller engelska: Engelska

Motsatta könet:
Gillar du någon just nu från det motsatta könet: Gillar många killar, men kanske inte på det sättet som frågan antyder.
Vet den om det: Jag hoppas och tror att de jag tycker om vet om det.
Gillar någon annan dig just nu: Inte den blekaste.
Vad tittar du på hos en man: Oj, den va svår. Bakdelen kanske =P Händerna får gärna vara fina också. Men sen är väl utstrålningen ganska avgörande också.

Inom de 48 timmarna:
Har du haft ett seriöst samtal:
Inte precis, nej.
Kramat någon: Nää =(
Kommit sams med dina föräldrar: Alltid sams med mina föräldrar, iaf nu när vi bor på olika ort =)
Bråkat med en kompis: Verkligen inte.


Gillar du att:

Ge kramar: Såklart!
Ge massage: Jodå, men det är ju skönare att få.
Gå promenader i regnet: Det får gärna vara lite blåsigt, näst intill storm. Tänker på en speciell promenad med paraply för cirka fyra år sedan. Hysteriskt roligt! =D


Övrigt
Vad gjorde du i sommras: Inte mycket. Tränade en hel del.
Svär du för mycket: Verkligen.
När duschade du senast: Imorse.
Vilken färg är det på dina byxor just nu: Svarta mjukisbrallor.
Vilken färg har dina underkläder: Underdel - rosa, överdel - vit
VIlken låt lyssnar du på just nu: Det är ganska tyst just nu. Bara klockan som låter.
Vad är bredvid dig just nu: Några ljus, ett vattenglas och mobilen.

Hur ser ditt skrivbord ut: Se svaret ovan.

Vad var det sista du åt: Två mackor och ett Mariekex

Vem vill du spendera resten av ditt liv med: Det märker jag förhoppningsvis när jag träffar honom.
Har du en lavalampa: Öh, nae.

Hur är vädret just nu: Kallt, men soligt.
Vad gjorde du inatt: Sov som en jävla stock.

Vem pratade du sist med på telefon: Mamma. Vi har snackat typ fyra gånger på de senaste fem minuterna. Strul med böcker och så. Haha!
Vad gör dig glad: Mycke. Familjen, vännerna, träningen, musik...


Sällsamt vackert

Det blåser osunda vindar, det gör mig dämpad och sval

ja det krävs så mycket mygel, för att verka normal

det här är tusen butiker, med vässade klor

det kommer trötta idéer, från strama kontor

men det är sällsamt vackert, här kommer hösten igen

det är kallt som i stenhus, det doftar av regn


Sova

Ojojoj, vilken underbar natt. Har inte vaknat en enda gång och jag somnade så fort jag släckte lampan igår. Så jäkla skönt. Det var längesedan jag sov en hel natt utan störmoment. Och när jag drar upp persiennerna nu på morgon ser jag en klarblå himmel för första gången på typ två veckor. Fatta vad glad man kan bli av små saker. Visst, det lär va jäkligt kallt ute idag, med tanke på att det inte är nå moln, men det är det lugnt värt. Jag har hellre kyla och sol än moln och pissvarm luft.

Idag blir det nog läsning för hela slanten. Skulle väl egentligen ha läst lite igår också, men jag ides inte. Vi börjar inte förrän 13.15 idag så jag har ju tid på mig. Fan, vill vara ute i solen och göra nått. Tänk att få ta på sig långkalsonger, mjukisbyxor, en varm jacka och mössan och gå ut i skogen. Mmm, det luktar sååå gott! Fast idag har jag tyvärr int tid med sånt. Det får bli en annan gång. Kanske på torsdag när jag åker hem till Lunnedalen. Om det är fint väder då vill säga..

Marre - Fan, jag vill också gå på hockey. Får tigga till mig en biljett av honom till nån annan lördag. =P

Nu är det gröt som gäller. Ska sitta och titta ut på min björk som är precis utanför fönstret. Den lyser upp så fint av solen.

---

Här är min dator förresten. Underbar!


Lugnt

Jäkligt lugn eftermiddag. Inte gjort nått egentligen.
Det blev inte blodpudding till lunch iaf. Den hade redan blivit dålig, så det blev pyttipanna istället. Utan stekt ägg den här gången, men jag hade iaf rödbetor så det gick för sig.

Fick sån jäkla lust att vara på Iksu nu. Alla dumma tankar och funderingar försvinner liksom så fort man kliver in genom entrén. Men det blir ingen träning förrän på torsdag och jag tror inte min förkylning mår så bra av nått annat heller. Nog för att det har varit ganska trist idag, så har det nog varit nyttigt att ta det lugnt. Det är så jäkla mycke nu så jag behöver vila från allt ett tag.

Hockey ikväll. Där har vi också en grej som skapar feel good känslor. Så fort man kliver in på Kempis, eller nu Swedbank, försvinner allt annat. Samma effekt som träningen. Man får utlopp för mycke känslor.

Underbara höst

Tog mig en cykeltur till Strömpilen idag.
Det var sådär riktigt höstkallt och mysigt. Sadeln var minsann väldigt kall. Kanske ska skaffa nån sån där sadelvärmare, fast det känns ju lite tantigt, men men...
Har aldrig cyklat till Strömpilen, så det var lite krångligt att hitta i cykelvägsdjungeln, men fram kom jag iaf. Cyklade genom bjökalé efter björkalé. Hela cykelvägen var täckt med löv. Okej, det var ju inte såna där stora fina löv, men det var otroligt fint ändå.
Cyklade förbi en mamma och hennes dotter på kanske två tre år. De hade stannat för att titta på en myrstack. Asså shit, ibland kan jag önska att jag var i den perioden i livet. Inte för att jag ogillar mitt liv nu, absolut inte. Men barn är så jäkla häftiga. Och tänk att ha sin egen unge. Underbart. Men då ska man ju hitta nån passande som kan förverkliga allt det där åt en också...
Köpte mig en webkamera på Elgiganten iaf. En billig en. Kan ju vara kul att ha. Om inte så funkar den ganska bra som tillfälligt substitut till en helkroppsspegel. Börjar bli lite less på att hoppa upp på toan när jag ska se hur min nederdel ser ut.

Jag är lite i valet och kvalet just nu. Har börja fundera på om det verkligen är det här jag vill göra. Sociologi alltså. Allt vi läser finner jag väldigt ointressant och jag känner ingen lust att diskutera grejer på skolan heller. Har börjat fundera lite smått på att kanske byta program till Idrottsvetenskapliga programmet, men jag vet inte. Har läst lite om det och det verkar verkligen jätteintressant. Skulle ju vara riktigt kul att jobba med nått man även har som fritidsintresse, men jag vet som sagt inte riktigt än. Får se hur jag känner efter jul när den här första kursen är avklarad. Det kanske känns bättre då.

Nä, man kanske ska ta och fixa sig lite lunch. Frågan är bara vad. Blodpudding kanske. Måste nog göra slut på den innan helgen iaf. Ja, det får bli blodpudding. Snabbt och enkelt.

Kom på vad jag drömde inatt. Drömde att jag fick punka på bakdäcket. Hemska tanke! Det var nån kille med där också som skulle hjälpa till. Vet inte vem det var. Kanske hunken som började prata med mig igår på gymet. Vet inte varför han skulle snacka med mig egentligen. Han klagade på att han hade dålig kondition iaf, haha!

U2 ur högtalarna. Underbart.

---

Träningsvärk i armarna också faktiskt. Mmm!

Hals och knä

Gröt är gott!

Hes som fan idag.
Vaknade flera gånger inatt av att det värkte och slemmade i halsen.
Drygt som fasen.

Ont i knät hade jag inatt också, men det är jag van vid. Det dumma är att jag har ont i det andra knät nu också. Jag blir tokig! Kände ju nästan ingenting på träningen igår.

Det enda som jag kan glädjas åt idag är att jag har otroligt skön träningsvärk i benen. GÖTT!

My precious

Haha! Ja, då skriver man igen då.
Fan, va svårt det är att skriva! Tar ju typ evigheter att skriva en ynka mening. =D

Tränade idag. Sköönt! Körde ganska hårt. Ökade på bicepsövningen och körde 22,5 kilo på benböjen. Biter najs i låren. Var helt jävla skakis i armarna när jag skulle köra benböjen. Stod och tittade på armen ett tag. Så jävla kul! Den ba vibrerade.

Fan, alltså. Datorn är helt tyst. Snygg är den också. =P Me love it!

And I´m back in the game!

Wohoo! Japp, nu har jag minsann min alldeles egna datorn med internet. Underbart!!! =D

ja just det

Idag ska jag hämta ut min dator. Yey!!!

Ledig imorrn. Jävligt skönt. Ska fanimig sitta med datorn hela långa dagen =P

Seminarium nu från 12.15 till 14. Sen ska jag hem och få nått i magen, sen till Iksu. Får se hur mycket jag orkar. Känner mig fortfarande lite krasslig, men det ska nog gå bra. Jag har ju vilat hela helgen nu så...



Hmm... Idrottsvetenskpliga?

mail och koder

Fredag. Regn.

Fan, jag kunde inte somna igår heller. Fattar inte vad det är med mig. Skärpning snarast!
Somnade kanske halv3 och klev upp 7 för att tvätta. Det gick bra att tvätta. Inga missfärgningar eller krympningar. =) Fram till tolv har jag sprungit upp och ner med tvätt, legat i sängen och lyssnat på musik och kikat lite på tv. Ingen höjdarförmiddag med andra ord, men men.. Omelett till lunch + två morötter. Sen satte jag mig på cykeln och rullade ner till skolan, i regnet. =/ Inga lektioner idag, men vi måste skriva ut lite seminariefrågor och grejer till på måndag. Jävligt störigt att de inte kan dela ut frågorna på lektionerna. Alla har ju inte möjlighet att skriva ut hemma liksom.

Lugnt ikväll. Ska nog bara se på tv och plocka undan lite på rummet kanske. Främmande imorrn. Mamma och Marre kommer vid 10. Ska bli riktigt skoj! Stan och Maxi på dagen och bio på kvällen. "Offside" ska ses. Mamma åker hem efter bion, men marre sover över. Mysigt värre! Vi ska fixa lite grönsaksdip och godis.

Ååh, längtar till min dator kommer. Får avin idag eller på måndag. Förmodligen på måndag. Sen vet jag ju inte när jag kan fixa internet. Hoppas det inte tar allt för lång tid bara.

Ingen träning idag. Känns konstigt, men kroppen behöver vilan. Förkylningen och knät måste få återhämta sig lite. Blir en lugn träningsvecka nästa vecka också. Inga danspass, bara styrka.


Trött

På skolan... Väntar på att en lång och trist föreläsning ska börja. Suck!

Somnade typ aldrig igår. Låg och svettades och frös om vartannat. Tänkte en massa på träning och skola och mer träning och mitt knä. Tillslut somnade jag och då drömde jag lite dumt. Dumt, men najs...

Tränade idag. Shit va slut jag var. Orkade typ ingenting. Körde benböj istället för utfall - bättre för knät. Men fan vad de tog. Känner att det är nått på gång i kroppen. Ont i halsen. =/ Skippar träningen imorrn och tar det lugnt med mamma och marre i helgen, då ska det nog ordna upp sig. Längtar lite till maxtestet nästa lördag, men det känns ju samtidigt nervigt. Vet ju liksom inte hur det kommer att gå till. Men men, det blir nog bra. Hoppas jag är pigg och kry tills dess iaf.

Hem och läsa och lyssna på hockeyn sen. Första tvättningen imorgon bitti. Spännande. Har faktiskt aldrig tvättat förut, pinsamt nog. Men det ska nog gå bra. Får väl ringa mamma om det krånglar. =)

Blött

Vilket otympligt väder att cykla i! Jävla monsunregn, vad nu det är, men det låter bra =P
Kanonblöt om jeansen är jag iaf. Och om sockarna. Stackars, stackars! Det blir att hoppa i mjukisarna när man kommer hem. Sitter hos Erik nu...
Har lagt upp lite bilder på pixbox. http://www.pixbox.se/pic_show_id4633461.html (and forward..)

Auf wiedersehen

Fläng

Ja, då var man inflyttad och klar då. Eller klar och klar. Mycket kvar att göra, men jag har iaf varit och fixat lite grejer idag. Gardiner, tyg till en kudde, antennkabel til tv:n, stearinljus och sådana där stora blockljus eller vad de kallas. Riktigt mysigt med lite levande ljus i rummet, speciellt nu när det blir mörkt fort ute. Luktar gott gör det ju också. =)

Sitter på skolan nu och tänkte skriva ut nå anteckningar från gårdagens föreläsning, men kom på att jag glömde adressen till kurshemsida. Suck! Har inte fått böckerna jag behöver än heller. Kommer nog inte hinna svara på alla frågor till seminariumet imorrn, men men, inget att göra åt...

Det har varit ett jäkla flängande idag. Vid tio cyklade jag in till skolan och tog ut pengar. Lämnade cykeln där och tog bussen till stan. Köpte de där grejerna och tog bussen hem till Rullstensgatan. Käkade lunch och tog en promenad till skolan för att hämta cykeln. Det hela skulle inte alls vara så bökigt om det inte hade ösregnat heeela tiden. Jag är dyngsur om skorna och fötterna. Träffade på en kille från klassen på väg hit också och vi stod ju och surrade ett tag.. och blev blötare... Han berättade att han skulle prova på klättring på Iksu. Klättring är kul. Provade det för några år sedan. Svårt, men kul. Bra träning för hela kroppen.

Men flängandet tar inte slut där. Ska nu ta cykeln upp till Erik för att lägga över lite bilder som jag tagit på rummet och för att sedan förhoppningsvis kunna hämta ut böckerna på kiosken. Sen måste jag ju handla också. Har ingen mjölk. Galet! Jag kunde inte käka min älskade gröt imorse =( Sen ska jag hem och titta lite på frågorna och försöka få in kanalerna på tv:n och om jag känner mig själv rätt så kommer det ju gå åt skogen. Får nog ringa Erik eller nån för assistans.

Funderar på att köpa mig en dator ändå. Känner att jag inte klarar mig utan, tragiskt nog. Men är man nörd så är man.


Packat och klart

Ja, nästan iaf. Sängen är ju kvar, men den ska jag minsann sova i inatt.
Känns som om jag packar med mig alldeles för mycke, men det är väl bättre än för lite? Mamma får ta hem lite överblivna grejer nästa helg när hon och Marre kommer.

Kan inte fatta att jag ska bo själv nu. Hålla reda på pengar och räkningar och storhandlingar. Kan verkligen inte handla mat. Sämst! Kan inte ens packa en kasse. Ojoj, hur ska det gå för lilla Lisa i den stora farliga världen..?

Lunnedalen

Ja, då var man hemma i Lunnedalen igen då... Ösregn här också minsann.

Skulle kolla på två par byxor på HM, men det ena paret var helt slut och det andra fanns det ingen bra storlek kvar av. Suck! Provade några jeans på Stadium, bland annat ett par Wrangler som satt na jävulskt bra, men de var fööör dyra. Dessutom var det inte sådana jeans jag ville ha. Jag vill ha svarta stuprörsjeans!!

Borde kanske börja packa ner lite grejer nu, men jag vet liksom inte var jag ska börja. Väntar med det ett tag. Jag har ju hela kvällen på mig.

Kvällen

Riktigt trevlig kväll!

På bussen in till stan hände det till exempel en rolig grej. Jag och Erik satt mittemot en kille i kanske 14-årsåldern. Han sitter och blåser bubblor med sitt tuggummi. Helt plötsligt råkar han spotta ut det. Han ser först väldigt förvånad ut och sen tittar han snabbt upp för att se om det var nån som såg. Jag bara tänkte "titta ner titta ner titta ner". Sen kollade jag på Erik och han satt också och försökte hålla sig för skratt. Sen efter ett tag gick det inte att hålla sig. Vi skrattade resten av färden. Det såg så jävla kul ut!!! =D

Vid 20 var vi på Scharinska. Bland de första där, så vi slapp betala garderoben, hehe. Köpte oss en öl och satte oss på lämpligt ställe för att spana på folk. Riktigt skoj. Tillslut var lokalen fylld till max och "förbandet" körde igång. Nån kille från Ume... Strax efter 23 körde Deportees igång. Riktigt bra live var de! Körde inte så många låtar men.. Det var iaf jävligt trångt och litet där vi stod. Såg nada, men hörde gjorde man ju. =)

Tog nattbussen 00.20 hem. När vi stod och väntade på den kom det först fram en skum gubbe och frågade mig om jag sålde ciggaretter (what?! ser jag ut som en storrökare eller?!) sen kom en tjej och frågade om närmsta matställe. Beskrev vägen till Max. Enda stället jag visste av. Ja, sen kom det såklart fram ett par som frågade mig om jag visste om bussen gick förbi Nydala. Jaa, svarade jag.
Va fan?! Stod det stämlat "Umebo" i fejjan på mig eller?

Nä, nu ska ta och krypa ner i sängen. Upp tidigt imorrn om jag ska hinna med bussen hem. Fan, måste packa. Äh, jag gör det imorrn bitti.
Lite bilder från kvällen: http://www.pixbox.se/pic_show_id4578993.html (den bilden och framåt..)

RSS 2.0