längtan

Måndag, nä söndag.. eller? Jo, måndag är det, nää söndag. Suck.

Snurrigt värre idag. Jag har haft måndag hela dagen, har fortfarande det. Jobbade ju idag och hade varit ledig två dagar innan det så då måste det ju vara måndag, men inte inom handeln, icke. Det va mycke folk på jobbet idag iaf. Man kan ju bara ana hur det blir imorgon. Oooiii! Löningsdag och första riktiga semesterdagen.

På tal om löning. Pengarna som kommer in på mitt kontot imorgon är så oerhört efterlängtade. Mitt shoppingsug är löjligt stort. Det var ett bra tag sedan jag hade pengar över till att köpa bara ett linne. Sjuukt.

Jobbar alltså imorron och sen bär det av till Övik. Far förmodligen på tisdag morgon, eller på måndag kväll. Längtar som en tok. Ska bli så jäkla skönt att få vara hemma i tre dagar. Hoppas att det blir fin fint väder bara. Då blir det nog en sväng ut till klipporna vid Skeppsmaln, och kanske nån strandvisit.

Midsommar då. Jo, då var vi ute i Matfors hos Jockens päron. Mycket trevligt. Det blev en hel del mat och spel. Crocket, kubb och lite poker. På midsommardagen drog vi också dit ut. Låg i solen och latade oss och gick en sväng runt elljusspåret. Mysigt.



Lyssna på
: Moneybrother - Dom vet ingenting om oss

dålig start

Ingen supermorgon precis. Först upp omänskligt tidigt för att skjutsa Jocke på jobbet, sen kommer jag hem och ska kolla när Friskis gym öppnar idag - STÄNGT - megasuck! Jag som hade planerat min dag med träning så bra. Då får man väl träna här hemma då som vanligt. Trist. Dessutom var det ett bra tag sedan jag var på gymmet och jag känner mig verkligen sugen nu. Bajs!

Less, less, less.

nytt

Så, nu har jag fått till den hyffsat bra. Efter många om och men så gick det. Jag får se hur länge jag har det kvar. Ledsnar säkert imorrn eller nått.

Idag har la familia varit här och hälsat på. Vi tog en sväng ut till Birsta och käkade god mat här hemma i lägenheten. Som tur var fick vi ett litet utebord med två stolar av dem som vi kunde ställa upp här inne. Ute var det inte vidare grillväder. Regn, regn.

Nu ligger vi vid varsin dator och nördar. Kollade nyss på klockan och fick lov att klämma ur mig ett "Herregud!". Sist jag kollade var den typ 18.37, nu är den 21.20. När man har saker att göra flyger tiden.

Jobb i helgen också. Känns lite tråkigt, men de behövde extrapersonal, så man ställer ju självklart upp. Det blir ju ledigt midsommarafton och midsommardagen istället, och förhoppningsvis söndagen också, om Siv kunde fixa så att nån annan kunde jobba istället för mig. Hoppas hoppas. I så fall blir det en tur upp till moster Monika och hennes man Arne i Umeå som fyller 60 år och där bjuds det alltid på ruskigt god mat.

Jordgubbarna väntar!

trött

Trött efter en lång dag på jobbet. Från klockan 10 till ungefär 14 var det i princip dött uppe på babyavdelningen. Efter det blev det dock precis tvärtom och sista timmen var det smockat med folk.

Jag fick dock sälja min första "riktiga" vagn idag. Hur skönt som helst. Med "riktig" vagn menar jag en sådan som kostar över 1000 spänn och som inte är nån liten sulkyvagn. Jag sålde en Teutoniavagn, modell Timmy. Svart med röd sits för 2695 rikstaler. En ganska skön kick faktiskt. Sen fick jag sälja tre mindre Briovagnar idag också + suflett som man kunde köpa till. Fyra vagnar idag alltså. Hoppas jag får sälja lika bra imorrn.

Skönt att få börja en timme senare imorrn. Har inte fått nån riktig vila på flera dagar känns det som. I torsdags kväll var det väldigt fint väder så vi gick ner på stan, där vi för övrigt höll på att bli attackerade av två måsar. Vi gick över till Södermalm och hälsade på Jockes chef och hans tjej. Igår kväll blev det grillning hos Matte utanför studentbostäderna inne i stan. Kubbspel och en sväng ner till ån för att lyssna på Goat Poacher blev det också innan vi gick hem. Väl hemma var vi tvungna att byta däck på bilen för att höger bakdäck råkat fått punka.

Dålig sömn i natt också. Drömde en massa och var verkligen inte utvilad i morse. Nu hoppas jag på en bra dag imorgon, så jag inte blir alltför bitter på att Jocke får fara och spela beachvolleyboll på stranden imorrn.

Glad sommar!

sol

Sitter i soffan, strax på väg ut för att steka mig i solen. Kom nyss hem från stan. Har varit och klippt mig på min lediga dag. Det blev bra tycker jag. Kul att få klippa sig hos nån man känner.

Typiskt att det ska bli fint väder över helgen också. Jag jobbar ju både söndag och lördag. Men men, pengar är pengar och pengar behövs. Jag tycker iaf att jag hunnit utnyttjat mina två lediga dagar bra. På tisdag kväll åkte vi upp på norra berget och grillade med Jockes jobbarkompisar. Riktigt kul faktiskt. Vi gick till det där Ufo:t som finns mitt ute i skogen. Eller ja, ufo och ufo, en stor rund cementplatta varifrån man har en jävligt härlig utsikt. Norrlands Guld om ni förstår vad jag menar. En av Jockes jobbarkompisar tog med sig sin kompis från San Francisco. Hon var jäkligt cool. Hon kunde sjunga (väldigt bra!) och pricka plastmuggar med körsbärstomater. Medan jag var chaufför och nykter blev de allra flesta ganska förfriskade, vilket inte gjorde kvällen tråkigare precis. Sen skulle vi ner på stan och kolla in Jespers lya, ovanför handelsbanken. Tydligen skulle vi upp på taket också. Jag hade ingen aning om vad jag gav mig in på. Jag trodde seriöst att min sista stund var kommen. Vi klättrade upp på en ranglig stege längs det branta taket och väl där uppe var det bara en 40 cm bred gallergång som höll oss från att inte kana ner från taket. Räcke fanns det inte så gott om heller. Jag bokstavligen skakade när jag stod där uppe, men det var ju fin utsikt.

Igår var vi och kollade på jockes brorsa som hade match mot Gif:arna på Norrporten Arena. Alltså de små Gif:arna. Där satt vi i två timmar med stekande sol. När vi kom hem upptäckte vi våra trevliga brännor. Jag har nu en röd haklapp under halsen. Jippiiii! På kvällen drog vi ut till Matfors och såg på fotbollen.

Nä, nu ska jag klä om till solarstassen

RSS 2.0