slagen men lycklig

Ja, så skulle man väl kunna beskriva min tillvaro just nu. Förutom att jag besitter en otrevlig, men igenkännande magsmärta, så finns det en hel del annat som bitchslapat mig den senaste tiden. Har för tillfället inget hem, inget jobb, inga pengar. Okej, det där låter drastiskt. Jag har ju självklart någonstans att bo, hemma i Lunnedalen, men mitt rum uppe i Umeå är tömt och mitt liv där uppe är nu officiellt avslutat. Blandade känslor. Skönt att få det gjort, men ändå svårt att släppa något. Men punkterna gällande jobb och pengar är inga överdrifter. Inget jobb så långt ögat kan nå, men jag var på en intervju om sommarjobb på Ikea idag. Intressant upplevelse. Det var en gruppintervju med fem personer närvarande. Det gick ganska bra. Annat som har gnagit på mitt samvete är valet jag måste göra innan den 15:e april. Måste välja vad jag ska plugga till hösten. Just nu känns det som om jag har bestämt mig, men jag väntar någon dag innan jag skriver på och skickar in ansökan.

Trots alla dessa så kallade bekymmer kan jag faktiskt kalla mig lycklig. Det är vår och jag har världens finaste kille att gå vårpromenader med. Längesedan jag mådde så här bra faktiskt.

hulken

HERREGUD! Igår var jag med om det största i idrottsväg nånsin för min del. Jag var nämligen på plats och såg när Modo Hockey slog ut Timrå i sista och avgörande kvartsfinalmatchen. Lyckan när Svartvadet sätter avgörande pucken i sudden är ganska obeskrivlig. Och jublet. Aldrig varit med om liknande. Magiskt!

Mycket annat har förståss också hänt. Jocke kom upp i onsdags och vi var på kvartsfinalmatch nr. 5, som inte alls var lika rolig som den igår. Tung förlust. I fredags tog vi Jockes nya bil upp till Umeå en snabbis för att hämta lite grejer i lägenheten. Halvrolig resa. Fint väder, men blåsigt och femmans växel ville bara hoppa ur hela tiden, så jag fick hålla fast den med foten hela vägen upp och ner. Lite tragikomiskt kanske. Men förra ägaren av bilen skulle kolla upp det där imorrn. I lördags blev det vildmarksbad. Vaaaaarmt i vattnet, men otroligt kallt och blåsigt när man klev upp. Huuua! På söndagen gick man mest och väntade på att klockan skulle slå matchdax. Lite pinnbrödsgrillning hann vi iaf med. Sen började det kräksnöa. En decimeter på en timme ungefär. Färden till och från Swedbank var alltså mindre kul, men vad gör det? VI VANN!!!! - Va, va, va, va det? Svart, svart, Svartvadet!!!

Angående rubriken. Innan match igår skulle jag ta på mig ett par strumpor. Jag böjde mig ner och hörde hur det rismade till bak på ryggen. Tänkte inte mer på det, men när jag skulle lägga mig på kvällen såg jag att min älskade skjorta hade spuckigt i sömmen. =( Men men, det är väl sånt man får ta när musklerna växer. =)

hemma

Hemma i Övik igen. Ja, det är alltså Övik som bär beteckningen "hemma" just nu. Men bara fram till vi hittar nått i Sundsvall. Det får gärna bli nu snart.

Var upp till Umeå över dagen idag. Avslutade mitt medlemskap på Iksu. Tungt. Men ekonomin finns inte och nu bor jag ju inte där längre. Låg och funderade lite igår. Kändes jobbigt att flytta därifrån. Nu har jag ju inget eget. Är ju gäst var jag än kommer. Självklart kan jag ju bo här, men det är ju bara tillfälligt och jag har ju inte direkt något eget här längre. Igår kväll kändes allt detta lite jobbigt. Men nu efter att ha varit där uppe för nästan sista gången så känns det bättre. Nydalahöjd är ett avslutat kapitel nu. Klart man kommer att sakna det mysiga stället och läget, men jag ser det bara som en god erfarenhet. Nu kan jag ju rekomendera Umeå och Nydalahöjd till andra. Men den största saknaden kommer nog att vara till Iksu. Underbarare gym finns inte. Det är nog där jag har känt mig som mest hemma faktiskt. Inget gym i Sundsvall kommer att kunna ersätta älskade Iksu. Fjantigt, men sant.

Lugn kväll ikväll. I morgon blir det nog en dag med skotern. Blir nog superhärligt. Det sägs ju ska bli fint väder.

Fest

Inflyttningsfest hos Micke igår. Väldigt trevligt. Fick träffa lite fler Jocke-kompisar och snacka träning med Johannes. Näe, så mycke träningssnack blev det faktiskt inte. Kvällens samtalsämnen bestod mest av annorlunda idéer a la Joakim Norberg. Som typ Extreme horseback riding. Många köpte den, men då var de ju alla en aningens förfriskade också.

Fick lov att köra Jockes morsas traktor in till stan, eftersom bussen gick så sent. Det var mindre kul ska jag tala om, men fram kom vi ju iaf. Var väl hos Micke vid 19.30. Strax efter 22.00 blev vi utkörda från lägenheten och begav oss in till stan. Oscars var det sagt, men där kom inte en kotte in, förutom möjligtvis två, tre stycken. Det fick bli Oleary´s istället. Lite folk till en början, men det artade sig. Vid ett-tiden råkade vi även komma med på en sån där vimmelbild.01.15 tog vi bussen hem till Matfors. Oj, vad trött man var. Somnade direkt efter en messmörsmacka.

Sammanfattningsvis - Väldigt rolig kväll!

RSS 2.0