Stockholm baby!

Så där ja, då har man precis bokat flygresa till sthlm. Den 5 okt åker vi ner för att hälsa på Ekan, Hannes och Per. Ska bli hur kul som helst. Skönt att jag dagen innan lämnar in mitt PM och därmed avslutar delmomentet. Då behöver man inte tänka på en massa skola och shit när man väl är där nere. Sen får vi åka bil med Jon hem på söndag - guld.

Tur att man har att göra fram till nästa fredag. Imorgon blir det råplugg innan vi åker upp till Övik vid fem-tiden. Sen hett västernorrlandsderby på lördag i Swedbank. Hem söndag förmiddag, plugg, plugg, plugg, plugg och mera plugg fram till torsdag då PM:et ska redovisas och lämnas in. Sen klippning på fredagmorgon och kanske en sväng på Birsta med Härnösandbrudarna. Rolig vecka, om man bortser från allt plugg. Förhoppningsvis får vi goda nyheter från tjejen vi var och kollade på lägenhet hos till veckan också, men det är nog för mycket att begära. Många som ville ha den fina lyan.

Sporten nu. Lite smått usel insats av Modo ikväll.

too sick to function

Usch! Längesedan jag var så här sjuk. Igår kväll grät jag av matthet. Visste inte vad jag skulle ta mig till. Hostar som en tok heeela tiden. Somnade runt 6-7 tiden imorse. Fick lov att lägga mig i soffan för att inte hålla Joakim vaken. Fick lite smått panik när jag hörde hur grannen ovanför åkte på jobbet vid 6-tiden och jag hade inte somnat. Tur att jag inte hade lektion idag, men jag missade ju en hel dags pluggande bara för att jag var så slut. Får se om jag orkar ta mig till skolan imorrn. Beror på hur jag får sova inatt.


Hockeyn är igång! Är det inte underbart så säg. Imorrn blir det hockeykväll, Modo-Djurgården, med tacos här hemma. Marre och Mikael kommer och delar denna höjdpunkt med oss. Stämningen kommer att vara på topp.

Tack och hej, krya på mig!


time

Time flies. Time waits for no man. Time heals all wounds. All any of us wants is more time. Time to stand up. Time to grow up. Time to let go. Time.

RSS 2.0