Back from Rome

Nu är vi hemma efter en vecka i vespornas förlovade land Italien.

Vi har haft det såå bra i Rom. Verkligen en välbehövlig semester. Vi har sett så mycket häftigt och fint.

När jag har landat lite ska jag försöka lägga upp lite bilder. Det kommer att bli svårt med tanke på att vi tog huur många som helst.

Jobb imorgon. God natt!

Rom 21/7 - 28/7Ikväll klockan 23.00 åker vi med bil ner till Skavsta flygplats, för att imorgonbitti klockan 7.00 flyga ner till Rom, Italien.

Just nu sitter man bara och väntar på att få åka. Allt är packat och klart. Resfebern började sätta in lite smått i går kväll. Eftersom jag jobbat i princip hela veckan har jag inte hunnit bli nervös, ganska skönt egentligen. Det enda negativa med att jag har haft fullt upp denna vecka är att jag glömt att kolla upp mitt pass...

I förrgår kväll kom jag på att jag inte visste var jag hade mitt pass. Fick lite smått panik, men hittade det som tur var. Men till min förskräckelse och förvåning såg jag att passet gått ut - den 2:a juli 2008. SUCK!

Efter den sömnlösa natten ringde jag Skavsta flygplats direkt på morgonen och frågade lite angående provisoriskt pass. Som tur var öppnade dem klockan 5.30, så om jag hänger på låset ska det nog gå fort att ordna det. Men självklart kostar det ju lite extra, 980 kr närmare bestämt, men det får man ta när man varit dum och slarvig. Det viktigaste är att jag kommer med flyget.

Nu ska jag fortsätta fördriva tiden med nått.
Håll tummarna för att det går smärtfritt att fixa passet och att vi får fint väder och en trevlig vecka nere i Rom.

Jobbtrött

Just nu känner jag mig sådär slö som man bara blir av att jobba. Inte skönt slö som efter träning, utan jobbigt slö så att man inte orkar lyfta arslet och göra någon nytta. Hade hoppats på att gymmet hade öppet imorrn, men det var visst stängt på fredagar under sommaren. Känner att jag behöver komma dit och aktivera muskerna lite. Speciellt nacken, som fortfarande är stel och ond, trots Johannes alla behandlingar. Men jag får köra lite övningar här hemma imorrn förmiddag istället.

Jag är ledig imorgon (äntligen!) och vi tänkte åka ut till Joakims farmor och farfar en sväng. Hoppas på fint väder så vi kanske kan åka ut med båten.

Nä, nu ska jag fortsätta slöa.


Bilder från helgen

Jag har så mycket bilder som jag vill lägga upp här från helgen, så jag har gruvat mig för att skriva detta inlägg. Men det får bli långt. Det var ju ändå en vecka sedan jag skrev.

Lördag 12/7
Vi var på kusinbarnets dop. Väldigt mysigt och fint.


Efter dopet for vi förbi Spetten, där kusinen bor. Där fick Joakim uppleva sann lycka, jag också för den delen. =)


Söndag 13/7
Denna dag stod släktträff på schemat. Oj, så mycket folk det var. 85 st närmare bestämt.

Jag åt melon hela dagen.


Muu!


Alla blev roade på släktträffen. =)Händelserik onsdag

Har nyss ätit middag. Det blir väldigt sent när man jobbar till 19 och tar bussen hem. Middag vid 20.30 är väl inte det mest ultimata, men vad gör man. Viktigast att man äter i alla fall.

Just nu känner jag mig väldigt trött och sliten. Mest i kroppen, huvudet är nog fortfarande med. Förmodligen sitter gårdagens bravader i också. Herregud vad vi var duktiga och aktiva igår. Här kommer gårdagen i punktform (det behövs verkligen, för det hände en hel del):

- Upp klockan 7.00
- Tog bilen till verkstaden, som ligger ca 5 km från oss, klockan 8.00
- Käkade frukost på City Gross och gick sedan därifrån hem, tog ca en timme
- Vid halv ett gick vi iväg till Joakims syster i Nacksta, vilket är ytterligare några kilometer
- Efter fika och lite gos med Evelina fick vi låna Joakims mosters bil för att fara ut till Matfors och gå till vårdcentralen där
- När vi kom hem for vi till verkstaden och hämtade bilen
- Hem och käka middag
- På kvällen stack Joakim iväg och spelade fotboll och jag hängde på Friskis och svettis utomhusgympa, inte det roligaste men det är gratis träning och bra för min stela nacke att få röra lite på sig

En lång och händelserik dag med andra ord. Vi gick och la oss vid tio, men såg en film på datorn till ungefär tolv. "Morgan Påhlsson - världsreporter"

Ikväll blir det bara att ta det lugnt. Imorrn blir det jobb fram till 18 och sedan åker vi hem till Övik över helgen. Det ska bli så skönt!

Min lediga dag

Idag och imorgon är jag ledig. Oj, vad det är efterlängtat efter denna långa jobbvecka.

Idag tog vi en tur upp till Sidsjön med Malin, Evelina och Kali. På eftermiddagen anslöt även Mikael för att grilla parisare med oss.


Härligt i solen


Blått


Joakim gjorde en fin flotte


Evelina pratar


Bröderna Norberg njuter av parisare

RSS 2.0