Distansare

Sitter och funderar på om jag ska förbereda mig för skoljobb imorgon, eller om jag ska se det som en ledig dag. Egentligen börjar ju en ny termin imorgon, men eftersom jag och en till i klassen har valt att läsa två distanskurser i Östersund halva denna termin så vet jag inte riktigt vad som kommer att hända. Det kommer ju inte att vara så många träffar där borta, men den första är i alla fall på fredag och då kan jag tyvärr inte åka dit eftersom jag är i Övik och servar bilen. Har inte fått några böcker till nån av kurserna än heller, så jag kan inte läsa in mig på något i början av veckan.

Så det jag funderar på är alltså hur jag ska sysselsätta mig imorgon och resten av veckan för att känna mig nyttig. Har aldrig läst en distanskurs så jag vet inte riktigt hur det fungerar, men det löser sig nog. Får ringa Karro imorrn och surra lite. Hon kanske har mer koll på vad vi ska göra i veckan.

Ska för övrigt läsa två förhoppningsvis väldigt intressanta kurser där borta. Introduktion till kognitiv beteendeterapi (KBT) samt Ledarskap och coaching. Känns kul att läsa lite mer under ämnet psykologi och inte bara grundkursen som vi läst nu i höst. Känns som en bra grej att börja specialisera sig lite också inför framtida jobbsökning. Jag har just nu snöat in mig på att jag vill bli någon form av coach till chefer och ledare. Hjälpa dem att få en bättre kommunikation med sina anställda och vice versa.

Nu ska jag ta mig en chokladruta som jag bakat idag. Mums!

Kommentarer
Postat av: Mike Morrison

Du kan ju alltid (på psykologiskt vis) försöka trycka in i Modoiternas huvuden att det faktiskt GÅR att vinna i kungliga hufvudstaden.För övrigt vill jag smaka en chokladruta.

2009-01-18 @ 23:53:41
URL: http://hajkpojken.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0