Vilken härlig söndag!

Det känns som att jag börjar bli bortskämd med mysiga söndagar på sistånde. Jag klagar inte =)

När jag tillslut tog mig upp ur sängen vid kl 13 idag tog vi en härlig promenad upp till Norra berget. Till vår glädje var cafét där uppe öppet så vi gick in och åt lite pannkaka. Mumsigt!

Efter promenaden fick vi för oss att vi ville se hockey, så vi åkte iväg till Gärdehallen och kollade in Sundsvall hockey - AIK. Riktigt grym match som Sundsvall gick segrande ur med 2-1. Hoppas detta räcker nu för att de ska få vara kvar i hockeyallsvenskan.

Här kommer lite bilder från lördag och söndag...


Grabbarna grus och jag hängde hemma hos Johannes igår kväll innan vi drog ner på stan.

Det blev barhäng på Oscars tillsammans med resten av Sundsvall.


Perfekt med pannkaka en söndageftermiddag.

Det är så mysigt uppe vid Norra berget och inne på café Gullgården.

Promenad i vinterland.

Kast med stor snöklump.

Jag har mått ofärskämt bra idag, trots utgång igår. Kanske var det så att min långa härliga sovmorgon räddade mig ;)

Sovmorgon

Efter en lördag med jobb och utgång ligger jag nu fortfarande kvar i sängen och drar mig. Det är faktiskt helt underbart! Har fått frukost på säng och kollat in målen från Modos match igår... 10 stycken blev det =D

Vi får se vad resten av dagen har att erbjuda :)

Morgonens låt


Min kropp tål inte OS

Hjälp! Min kropp strejkar!

Jag har plågats av en hemsk huvudvärk hela dagen idag. Jag som inte alls är van med huvudvärk blir totalt däckad av smärtan. Jag har känt mig konstig i hela kroppen den här veckan. Magont, huvudvärk och allmänt trött. Jag misstänker att OS kan vara en bidragande orsak till detta. Två hockeymatcher kl 06.00 denna vecka har bidragit till mycket lite sömn, vilket min kropp inte alls verkar gilla. Man kan ju dock tycka att en 23-åring borde klara av några nätter med lite sömn, men icke =P

Har försökt kurera mig hela dagen idag, så att jag ska vara pigg och fräsch imorgon då vi har heldag med statistik-lab uppe i Härnösand. Vi får se hur det går.

Nu borde jag nog hoppa i säng. God natt på er!

Fått mycket gjort

Idag har jag verkligen fått en hel del bra grejer gjort. Sådana grejer som man gruvar sig för att ta tag i för att man tror att det kommer vara drygt och ta en massa tid. I själva verket är det ju bara att sätta igång så är det gjort på ett kick.

Idag har jag...


...varit ut och kastat en del av skräpet på vår balkong. En massa glasflaskor och mjölk- och pizzakartonger har hamnat på sopstationen här på gården. Nu är det "bara" till att få bort de stora kartongerna och säckarna med skräp till soptippen, så är balkongen redo för att användas som vanligt igen.

...tömt flyttlådan med en massa böcker från bokhyllan vi sålde i höstas. De fick perfekt plats i vår nya sideboard. Jag som trodde att det skulle bli tajt med plats och hade därför dragit mig för att packa upp den där lådan.

...handlat och förberett så jag kan göra middagen innan vi tränar vid fem. Alltid skönt när maten är klar när man kommer hem från ett träningspass med kurrande mage.

...kollat upp lite artiklar om kompetensutveckling. Det kommer förmodligen bli "temat" på vår uppsats. Känns riktigt roligt och intressant faktiskt.


Har även haft tid över till att softa i solen på balkongen med en tidning, pratat i telefon en timme och kollat in lite OS-repriser.

Som sagt, jag har fått mycket gjort ;)

Happy happy happy!



Idag är jag glad som en sol! Jag fick nyss besked om att allting har ordnat sig, vilket jag är sååå glad för. Nu slipper jag tänka på det mer och ångesten är som bortblåst.

Tänkte försöka utnyttja min energi nu och fixa och greja lite här hemma. Det gäller att smida medan järnet är varmt ;)

Kraaam på er!

En bättre eftermiddag/kväll

Efter en ganska tung och jobbig förmiddag har humöret sakta men säkert stigit och jag är nu glader igen =)

Var lite duktig och skrev klart min del av grupparbetet efter lunch idag, vilket känns superskönt. Nu är det ingen skola förrän på fredag. Fast jag ska nog försöka börja kolla upp lite inför uppsatsen. Forskningsplanen ska ju snart skrivas, så vi bör inom kort vara på det klara med hur vi ska skriva och vad vi ska använda för material. Just nu känns uppsatsskrivandet bara kul och inspirerande, men vi får se om jag säger samma sak i mitten av maj =P

Nu ska jag ta mig en chokladmuffins som jag bakade igår. Ska nog bju' Joakim på en också.


Man mår bättre när man är glad.
Varför kan man inte få vara det jämt då?!

Lite låg

Idag är ingen vidare bra dag. Vaknade i morse och kände mig helt slut i både kropp och huvud. Vet inte alls vad det kan bero på. Jag har ingen lust att bli sjuk.

Sen är jag lite låg pga en annan sak som jag fick reda på idag. Något som ger en hel del ångest om jag tänker på det, så jag har suttit hela förmiddagen och tittat på svt play och deras "Uppvärmningar" från OS-sändningarna. Skitkul ju och hjälper till att skingra tankarna.



Ska ta och käka lite lunch nu, så kanske jag blir på bättre humör. Sen ska jag posta iväg pappas mössa som han glömde i våran bil.

JC

Jag har alltid älskat JC:s kläder, även om de är lite dyrare än många andra klädbutiker. Det enda dåliga med JC är att de aldrig haft någon bra hemsida. Man har liksom inte kunnat sett kläderna på sidan.

Men NU! Hittade precis deras nya hemsida. Vilken förbättring! Skitsnygg sida, med bra funktioner.



Man kan tex prova ut egna outfits på sidan. Superbra ju! Det blir nog en sväng på JC när lönen ramlar in, hehe...

Tidig morgon


Godagens!

Har precis ätit jordens starkaste lasagne. Köpte färdig på ica. Hua! Jag borde veta bättre. Men mjölken va ju god i alla fall =P

Är lite småseg idag. Vi var uppe kl 6 imorse och såg på hockeyn. Somnade dock under sista perioden, men den sitter jag och ser nu. Det är tur att det finns repriser.

Har varit en sväng nere på skolan och planerat upp ett grupparbete nu innan lunch. Tänkte nog försöka mig på en storstädning nu på eftermiddagen. Det kan verkligen behövas.

Ha en bra dag!

Bilder från helgen

Lördag förmiddag spenderade vi ute i kylan för att kolla in pappa som åkte Fabriksloppet, 4 mil i kyla och blåst som sagt. Pappa är bäst!


I väntan på skidåkarna.

Tillslut kom de två första åkarna.

Efter en stund kom även pappa förbi. Han var glad över att det bara var några kilometer kvar till mål.

Vi väntar i kylan vid målgången.

Mamma och födelsedagsbarnet.

Äntligen gick han i mål. Ca 2 timmar och 40 minuter var han ute i spåret. 4:a i motionsklassen =)

Slut och nöjd pappa.

På kvällen åkte vi in till stan för att fika gott, fira marre, se på melodifestivalen och OS. Vi hade det riktigt roligt hemma hos Marre och Thomas.


Marre, pappa och han som aldrig kan vara seriös på ett kort =P

Mamma och Thomas. Thomas brorsa och hans flickvän skymtar även i bakgrunden.

Mys i nya fina soffan =)

I söndags var det släktkalas med tårta och gofika. Alltid lika kul att få träffa mostrar, farbröder kusiner och kusinbarn.


Thomas, Marre och Vilhelm byggde fint torn.

Hemkommen från Övik

Hej hej!

Har nyss kommit hem från en helg hemma i Övik. Trots det usla vädret har vi haft det riktigt bra där uppe. Vi har firat syrrans 21-årsdag, sett pappa åka Fabriksloppet - 4 mil skidor i kyla och isande vindar, samt upplevt härliga OS-framgångar.

Ska lägga upp bilder från helgen senare.

Måste bara få kommentera skidsvenskarnas framgångar. Först ut var Anna Haag med ett oväntat silver i skiathlon, sen har vi ju såklart Hellner, Olsson och Södergrens grymma lopp igår. Vilken laginsats! Två svenskar på pallen kändes väldigt rättvist med tanke på hur de hjälpte varandra. Och visst är det väl härligt att se vuxna män som Per Elofsson gråta på bästa sändningstid?! Haha!

O T R O L I G T

Hallå?!!! Hur är det möjligt?! Efter den grymt otäcka kraschen igår, och så går hon in och tar en OS-medalj idag! Det är ju helt sjukt!

Vilken bragdtjej hon är Anja! Bättre vinnarskalle får man verkligen leta efter!

GRATTIS!!!


Ge mig sommar.. och shorts!

Fick en grym sommarlängtan nu när jag surfade in på nelly.com och kollade in deras fina sommarkläder.

Blev lite extra kär i dessa tre plagg. Speciellt shortsen! Give me! Synd bara att de skulle kosta 699 spänn. Lite dyrt för min del, just nu i alla fall.

Mintha Shorts SEK 699, Diesel - NELLY.COMFloral Back Strap Dress SEK 249, Club L - NELLY.COMGuitarr Rock Top SEK 199, Club L - NELLY.COM

Statistik

Hej hopp!

Sitter och tittar på reprisen från Sverigematchen i natt. Eftersom jag inte lyckades somna förrän typ kl ett så kändes det lite tungt att kliva upp halv två för att se hockeyn. Skulle dessutom på föreläsning på morgonen.

Idag var det statistik som stod på schemat. Shit, det är verkligen inte min grej alltså! Validitet, reliabilitet, skalnivåer, ekvidistans och en massa andra superkrångliga begrepp. Det är en jäkla tur att vi inte har någon salstenta på detta moment, utan bara två inlämningsuppgifter.

Nu ska jag skynda mig och förbereda middagen inför ikväll. Åker och jobbar vid tre. Det blir köttfärsbiffar med fetaost som fyllning. Biffarna blir alltid bättre om de får stå ett tag i kylen innan de ska stekas.


Ha en fortsatt bra torsdag!

Mätt!

Ojoj! Tror min mage spricker snart. Har precis tryckt i mig en pizza. Vi var lata och väldigt hungriga efter träningen, så det fick bli onyttigt idag, hehe!

Körde benböj, benpress och mage idag. Benböjen gick bra, körde med lätt vikt. Kände inget i ryggen, men det brukar ju komma dagen efter. Jag håller tummar och tår för att jag slipper få ont så jag kan börja köra benböj lite mer framöver.

Nu ska jag försöka heja fram Anja i störtlopp. Bjuder på ett par bilder från träningen.


Joakim kör dropset. Detta bränner gött i triceps.

Vidrigaste magövningen ever! Man dras ner av någon annan och ska hålla emot hela vägen.

Härnta nästa

Idag är det seminarium uppe i Härnösand som gäller. Karro kommer och hämtar upp mig vid halv tolv. Tänkte att jag skulle hinna med att läsa igenom mitt PM innan, så man är någorlunda förberedd.

Ikväll blir det träning igen. Är så sugen på benböj idag, men vi får se vad min rygg säger om det.


Flätad idag.

En helt vanlig morgon

Vaknar av att väckarklockan ringer kl 08.30

Snoozar till kl 09.00

Kliver upp, klär på mig

Slår på tv:n med OS-sammandrag från natten

In i köket för att fixa frukost

Öppnar kylskåpet för att ta fram äggen

KRASCH!!!

Jag lyckas tappa två (!) ägg i golvet! Varför lyckas jag alltid med detta?! Det har ju hänt en hel del gånger förut, men då har jag åtminstone varit stressad. Idag var jag lugn som en filbunke men lyckas ändå med denna bragd. Det är tur att det är billigt med ägg =P


Det är i princip omöjligt att få upp ett rått ägg från golvet. Det slemmiga vill liksom inte lämna fast mark.

Andra guldet

Shit, redan andra guldet!
Snacka om ett bragdlopp av Björn Ferry. Grymt kul!


GRATTIS Ferry!

Nya träningskläder

Hur kommer det sig att det alltid är lika roligt att köpa träningskläder?

Jag hann med den där Birstaturen idag på eftermiddagen. Gick en lång stund inne på Stadium och kollade in deras stora utbud av träningskläder. De hade fått in riktigt mycket nytt och vårfint.


Köpte ett par riktigt sköna träningstajts.
Inte sådär tokhöga i midjan, vilket är ett plus.


Några träningströjor, 3 för 199 kr. En till Joakim och två till mig.

Idag är en glad-dag! Skoluppgiften är inlämnad och det är OS på tv hela kvällen lång ;)

Sista rycket

Tänkte precis dra igång och skriva klart uppgiften som ska vara inlämnad vid lunch. Jag hoppas jag kan få till ett bra slut.

När jag har skrivit klart tänkte jag åka ut till Birsta en sväng. Det behövs storhandlas på Ica och jag har lite lust att svänga in på Birsta city och ta ett varv ;)

Önskar er en bra tisdag!


Kvällspluggar

För ovanlighetens skull sitter jag och pluggar ikväll. Brukar försöka hålla mig ifrån att plugga på kvällar och helger, men nu är det inlämning av en uppgift imorgon mitt på dagen så då får man bita i det sura äpplet :)


Relativt nytränad och nyduschad. Då har man åtminstone lite energi till att plugga.
Mumsigt rolig litteratur... not! Håller på att skriva om postmodernismen nu... Det kunde absolut ha varit ett intressantare ämne.

Första guldet!

Så kom alltså första guldet i detta vinter-OS. Så grymt härligt!
Hon är ju bara för härlig den där Charlotte Kalla!


GRATTIS KALLA! WIIHOO!!!
Ett stort grattis även till Anna Haag som gjorde ett grymt lopp med en hedrande 4:e plats som resultat.

Up in the air

Tänkte tipsa er om en bra film vi såg igår.
En trevlig och tänkvärd film, perfekt för en söndagkväll.


Mums!


Fick nyss en god alla hjärtans dag-semla :)

Alla hjärtans dag

Egentligen hade vi planerat att vara upp på Södra bergets Spa idag och ha det mysigt, men där var det fullbokat såklart.

Istället har vi haft en mysig eftermiddag på stan :) Vi fikade gott på Cafè charm, Joakim köpte superfina underkläder till mig och jag köpte ett par snygga chinos till honom.

Vi gick även upp på Joakims jobb en sväng. De har verkligen ett härligt kontor! Stora härliga fönster och grym inredning.

Snygga lampor!

Joakim och hans fina Apple :)

Som sagt, stora och härliga fönster, med utsikt över storgatan.

Min fina "Madicken-klänning", som Joakim uttryckte det, kommer från ellos.


En lugn lördag

Idag har vi bara tagit det lugnt hela dagen, vilket varit väldigt skönt med tanke på den fullspäckade veckan jag har haft.

Det blev en härlig sovmorgon, sen såg vi reprisen på OS-invigningen innan vi drog iväg ut till Matfors. Där blev det en en härlig promenad i solen, god middag, melodifestival och skidskytte.

Nu ska vi nog hoppa i säng. Natti natti!

Det blev en tung start för skidskyttetjejerna idag tyvärr.


Inte en lugn stund

Vilken dag!
Klev upp lite tidigare än vanligt imorse för att direkt sätta mig vid datorn och skriva. Hann faktiskt med en sida på en timme. Där har vi normalt Lisa-tempo när det gäller skrivande =)

Vid klockan 10 kom Karro och hämtade upp mig. Vi åkte ut till Timrå och Permobil för ett möte om ett eventuellt samarbete gällande vår C-uppsats. Känns väldigt inspirerande måste jag säga. Efter mötet drog vi iväg och lunchade på Eon arena (jag vet, fiendemark.. skämmes på mig!).

När jag kom hem hann jag inte mer än att plocka ur diskmaskinen innan jag skulle iväg igen. Jobbade mellan 14 och 19. Full rulle med uppackning av varor och en hel del kunder. Kul!

Nu ska jag fortsätta lata mig i soffan.

Hej svejs!


Underbart

Jag vet att jag klagat en del på denna vinter, men sådana här dagar är ju bara för underbara!









Saknade bara en skoter att sitta på =)

Vill göra annat!

Shit, va mycket jag kan komma på att göra just nu! Allt förutom att plugga. Vill planera en resa, vill leta snygga träningskläder inför våren, men mest av allt just nu vill jag gå ut och njuta av det underbara vädret.

Om vi görs såhär då Lisa... Du läser ett antal bestämda sidor i boken och sedan får du gå ut och ta en kort promenad och få lite solstrålar på dig. Okej?

Det låter som en bra deal!

Tjaktojej

Aj! Vad har jag gjort med min armbåge?! Har konstigt ont i den. Kan ju inte vara från träningen i förrgår, för då skulle jag ju ha känt nått igår. Kanske bara har sovit på nått konstigt sätt i natt.

Har stått och tittat ut genom fönstret ett bra tag nu. De håller på att ta bort snövallarna efter vägen. Jag måste säga att jag förstår vad 5-åriga pojkar ser i traktorer, de är ju grymt fascinerande! Jag kan stå och kolla på dem in action hur länge som helst.


Hallå! Hur cool?!!

Black

Det blev som sagt lite shopping idag. På tjugo minuter lyckades jag inhandla detta =P


Armband från Lindex

Leggings med skinndetaljer på knäna, också från Lindex

Och så Cheap monday-jeansen från Affären

De är grymt sköna. Mjuka och stretchiga med grymt bra passform =)

Godagens!



Hej hopp! Sitter i köket och käkar utsökta rester från gårdagen. Har precis kommit hem från en runda på stan. Behövde lite grejer från apoteket och det råkade såklart komma med ett par cheap monday-jeans hem också ;) Visar dem senare.

Jag är glad idag. Det var jag igår också. Vet inte rikitigt varför, men allt känns liksom bara bra. Såhär skulle man få känna sig jämt, inte låta småbekymmer tynga ner en. Vardagsglädje liksom =)

Londonpresenter

Har ju helt glömt bort att visa vad jag fick av Joakim efter att han varit i London. Kom på det idag då jag drog på mig t-shirten och packade skolböckerna i väskan som jag fick.


Älskar t-shirts med tryck!
Denna hamnar såklart långt upp på favvolistan.


Fick även en snygg väska av märket WeSC. Själva väskan är i jeansmaterial och handtagen i skinn. Passar utmärkt för mina anteckningsblock och grejer till skolan.


Nu ska jag laga lite mat. Ungsstekt falukorv med potatismos blir det idag. Sen ska jag sticka iväg och träna. Riktigt träningssugen nu efter ett litet förkylningsuppehåll.

Bakis-syndromet

Har upptäckt en grej. När man haft en sådan där söndag då man gjort absolut ingenting i någon nyttig väg, ofta kan det ju vara så att man varit ut lördagen innan (därav namnet), så får jag på kvällen alltid något konstigt ryck. Ett "måste-göra-något-nyttigt-ryck".

Har nyss haft detta ryck. Plockat disk, städat toaletten, skurat och fixat fram lite apelsinjuice till min törstiga pojkvän =)


Sådärja! Nu kan jag sätta mig framför tv:n och känna mig nöjd att jag åtminstonde åstadkommit något nyttigt idag.
Lägg märke till strykjärnet som står framme på bordet i bakgrunden. Inte jag som är skyldig till det dock. Det var Micke som tyckte att hans skjorta behövde strykas innan utgången igår :)

Vilken kväll!

Det blev visst utgång igår. Jobbade mellan 10 och 17. Efter åttatiden dök Micke och Jocke upp. De ville förfesta lite hos oss efter en heldag i Vemdalen. Jag festade på trocadero och Joakim på folköl. Funkade finfint!

Vi hade ju inget speciellt för oss så vi hängde på grabbarna ner till krogen vid tolv. Det blev en riktigt rolig kväll på Oscars. Joakim återförenades med gamla arbetskamrater och jag hade intressanta samtal med två trötta hjältar - Jocke och Micke. =)

Det blev lite senare än vanligt innan vi kom hem. Tror vi var hemma strax efter tre. Inte illa pinkat för att vara två pensionärer i ungdomskroppar.

Idag ska jag kanske jobba. Om det behövs. Skulle vara väldigt skönt att få komma ut i det fina vädret idag, så en ledig dag skulle inte vara fy skam.

Har lämnat in PM:et nu och kan släppa det för ett tag. Åtminstonde tills i kväll då jag ska läsa igenom alla andras och förbereda mig inför morgondagens seminarium.

Nu vill lilla magen ha mat. Ha en fin söndag!


Ps. Måste bara tillägga att min Joakim är världens bästa bror och pojkvän. (Edit: alltså världens bästa bror till sina syskon, och världens bästa pojkvän till mig)

B/W



Fick hem mitt traderfynd på posten idag - en svartvit sjal med dödskallar på. För endast 49:- blev den min. Alldeles ny i förpackning anlände den. Ibland lyckas man hitta roliga grejer på tradera. Tipset om den här sjalen fick jag av Karro, som hade köpt en likadan till sin svägerska. Man kan aldrig få för många sjalar ;)

Vi sitter och tittar på På spåret ikväll, vilket inte hör till vanligheterna. Och ikväll var första destinationen Örnsköldsvik. Det var ju lite kul. Kunde nästan alla frågor :)

Fyra sidor - check!

Tillslut så lyckades jag få ner de två sidor jag hade kvar att skriva. Så grymt skönt! Har inte läst igenom skiten än. Vet inte om jag vågar. Det lär ju vara grymt mycket upprepningar, men det skiter jag nog i. Det får bli vad det blir, men referenserna ska jag försöka snygga till lite i alla fall. Jag är riktigt lättad över att det värsta är gjort nu.

Ikväll har vi varit nyttiga och käkat kycklingsallad med bulgur och fetaost. Grymt gott! Senare ikväll blir det årets första semla. Som jag har längtat! Hoppas jag får till dem lika bra som pappa alltid lyckas få dem :)


Svingod sallad med valnötsbröd till.

Lunchpaus

Nu har jag tagit en paus i skrivningen. Tänkte försöka få i mig lite mat trots att min förkylning har spridit sig till magen och orsakat lite magont.

Stod och tittade ut genom fönstret nyss och kom på att jag är ganska glad att jag bor här uppe i Haga (eller säger man Haga?). Jag är glad att jag har en massa gamlingar till grannar. Vet ni varför? Jo, för att vi har en riktigt förstaklassig snöröjning och sandning här. Så fort man har varit iväg med bilen ett tag så har de hunnit skotta parkeringen. Här skottar de till och med den lilla isplananen nedanför oss, trots att det aldrig är någon som åker där. Så fort det kommit ett lager snö så är de där med snöslungan. Man kanske ska visa lite tacksamhet och dra några varv med grillorna där?


Detta måste vara den mest välskötta och mest oanvända isplan i hela Sundsvall.

Vart tog veckan vägen?

Seriöst, hur blev det torsdagkväll?! Det var ju bara någon dag sedan jag satt och väntade på fredagen. Nu gör jag det igen, men är inte alls lika sugen på att kliva upp imorgon som jag var förra veckan. Är snorig och "tjock" i huvudet och jag måste skriva klart PM:et imorgon, har två sidor kvar.

Den här veckan har jag verkligen försökt njuta av kvällarna och hållt alla tankar om plugg så långt borta som möjligt. Mår verkligen piss av den här skoluppgiften. Svårare har jag aldrig varit med om. Faktiskt.


Jag och min vägg. Det är tur att jag har den... och Joakim då förståss =P

Hej Snöstorm!

När ska detta sluta?! Om det fortsätter såhär kommer vi ju ha snö kvar ända in i juli.


Insnöad?

Det dumma med den här vintern är egentligen inte snön, för visst har man hellre en massa snö än en massa slask. Det dumma är att det antingen har varit sådant här väder - snö som liksom kommer ner på snedden för att det blåser så förbannat - eller så har det varit svinkallt...

Jag vill ha vår - NU!

Slut i huvudet

Nu ger jag upp för idag. Har hunnit producerat en sida text, vilket är ganska kasst för att vara jag. Men med tanke på att jag inte hade skrivit nånting alls fram till lunch, utan bara suttit och stirrat på skärmen och bläddrat bland artiklarna, så känns det ändå som en liten seger. Nu har jag ju ändå kommit igång med skrivandet och har i alla fall någon form av idé om vad jag ska printa ner på de resterande tre sidorna. Det borde gå bättre imorgon (håller tummarna!).

Lite träning är vad mitt huvud behöver nu. Det blir ett lugnt pass idag. Förkylning på G och fortfarande lite risig i ryggen.

Ciao!

Ångest

Usch, vilken ångest jag har! Hur i hela friden ska jag få ner fyra sidor om ett ämne jag finner noll intressant?! Vet inte vart jag ska börja någonstans. Kan man inte bara få köra igång med uppsatsen på en gång och slippa skriva om en massa tråkiga vetenskapliga artiklar?

Nä, slutgnällt! Nu ska jag gå och snyta mig och sen ska jag skriva så det ryker om tangenterna.

Plugg

Ska precis dra iväg ner till skolan och plugga lite med Karro. Förhoppningsvis kan vi hjälpa varandra att komma på hur vårt PM ska skrivas. Jag fattar nada.

Lagomt mör i kroppen idag by the way. Under träningen igår blev jag brutalt misshandlad. Det kallas visst "massage". Fnys!


Bad hair day, så det får bli mössa på idag. Leejeans och skjorta från HM.

Jag tror jag är kär

...i vår nya vägg alltså :) Det är så otroligt skönt att äntligen få vara klar med vardagsrummet. Nu känns det liksom hemtrevligt här inne också, vilket det absolut inte gjort tidigare.

Idag ska jag sitta vid matbordet hela dagen och plugga. Här har jag perfekt utsikt över tapeten ;)


RSS 2.0