Imorgon gäller det!

Imorrn ska alltså sista betalningen för lägenheten göras och vi får då även nycklarna. Äntligen!

Det ska bli så spännande att få komma in i lägenheten igen och få ta med sig sina egna grejer och möbler dit. Då kan man även börja planera lite mer hur vi vill ha det i alla rum - mäta och greja.

Är grymt trött efter att ha jobbar fem dagar på raken. Det är helt olidligt på jobbet i denna värme. Luftkonditioneringen fungerar inte och det blir väldigt varmt och syrefattigt, med detta kommer huvudvärken. Men imorgon är jag ju ledig så jag hoppas jag kan vara ute lite i den friska luften och pigga på mig lite, så jag orkar med flytten i helgen.

Sista dagen med internet och tv här i lägenheten också, men vi ska nog klara oss utan det. Vi lär ju inte gå sysslolösa i veckan precis =)


Tänk om man hade frisk havsluft på jobbet, så härligt det hade varit!

Lite bilder från resan

Får be om ursäkt att jag inte lagt upp några bilder än. Har haft ganska fullt upp i helgen. Jobbade hela fredagen och idag, igår kväll hade vi lite folk på besök och ikväll har vi varit ute i Matfors och grillat.

För tillfället är jag helt slut efter två jobbdagar i en lokal som inte tar in något syre alls typ. Har nog åkt på lite vätskebrist skulle jag tro, helt tjock i skallen. Lite komiskt att jag lyckas med det när jag kommer hem till Sverige och aldrig under tiden vi var på Kreta =P

Men men, lite bilder ska jag nog orka lägga upp.



Första kvällen på Kreta. Fin solnedgång vid stranden.

Poolen på kvällen.






Utflykt till Elafonissi på måndagen. Underbar strand!




Fina Joakim på Italiensk resturang.

Haha, en före och efterbild. Lite färg fick vi väl ändå? =)

Nu är vi hemma!

Ja, inatt kom vi äntligen hem efter att ha fått väntat en hel del under dagen. Flygledarna på Kreta hade bestämt sig för att strejka just igår då vi skulle hem så vårt plan blev ca. 4 timmar sent. Vi var alltså hemma i sundsvall vid ett inatt, trötta som få.

Hinner inte skriva så mycket nu. Ska stoppa i mig frukost och sedan dra i väg på jobbet. Men vi har i alla fall haft en riktigt bra semester med fiiiint väder och mys!

Nu är det dags att hoppa in i verkligheten igen. Lite svårt när det är såhär fint väder, man kan nästan tro att vi är kvar på Kreta =) En sån här dag vill man ju vara överallt - förutom på jobbet. Lunnedalen, Idbystranden, Sandviken och Matfors hade varit mycket bättre ställen.


Fler bilder kommer förhoppningsvis ikväll.

Kreta nästa!

Strax åker vi! Vi tar bilen ner till Arlanda nu ikväll, flyget går klockan 07.05 imorgon bitti.

Hoppas ni får en riktigt bra midsommar! Det tänker i alla fall vi ha i värmen =)

Hej så länge!


Höres om sisådär en vecka.

Körigt nu

Såhär sista dagarna innan vi åker till Kreta är det en hel del att göra...

Idag har jag inte suttit still nå längre stunder. Sprungit hit och dit och fram och tillbaka. Var först och främst på personalmöte imorse mellan 8.30 och 10. Sedan jag kom hem har jag tvättat kläder och packat en massa. Både för resan och för flytten. Sedan har jag även varit och handlat nu på eftermiddagen, samt lagat mat och bokat parkering för bilen vid arlanda.

Det är mycket man ska komma ihåg när man ska flytta och resa i princip samtidigt, mycket i huvudet. Imorrn blir det en sväng på stan. Ska köpa lite nödvändigt på apoteket, växla pengar samt hämta hem min cykel som står på Joakims jobb. Efter lunch imorgon drar jag till gymmet. Sista passet innan Kreta. Herregud vad jag gillar att träna nu för tiden! Längtar till varje pass. Skulle nog kunna träna varje dag om jag hade möjlighet, men ca 3 ggr i veckan, som det blir nu, duger fint också =)

Längtar efter solen nu! Vilket pissväder det är här hemma.


Snart så =)

50-årsfest

Ligger i soffan med tungt huvud efter en väldigt rolig gårdag. Klart värt det!

Jag, Joakim och Jon åkte ut till Matfors redan vid tretiden. Vid fem beställde vi pizza från Spice, mumsigt. Trots att vi var där så tidigt gick kvällen riktigt fort. Folk kom och gick, någon leksak med elektriska stötar var populär och mot slutet av kvällen/natten blev det en hel del galen dans, haha! Vid två-tiden begav vi oss till Joakims föräldrar i regnet för att sova. Efter en ypperligt god frukost imorse fick vi skjuts in till stan.

Tog inga bilder från festen själv, men Mikael kom förbi en sväng med sin nya kamera som han fick i studentpresent och tog lite bilder på mig, Joakim och Micke.






Mikaels student

Vilka minnen man får den här tiden på året när glada gymnasieungdomar får ta studenten. Speciellt när man känner någon som går ut. I fjol var det syrran, i år var det Joakims lillebror Mikael.

Igår var alltså den stora dagen. Strax efter kl 15 sprang Mikael med klasskompisar ut på Hedbergskatrappan. Därefter blev det flaket och sedan hem till Matfors för massa god mat, tårta och paketöppning.


Självklart ska han ha Modo runt halsen på sin student!



Det blev en hel del grejer runt halsen.

Paketöppning

Joakims kusinbarn bakom kameran =)

Bilder

Ja, här kommer lite bilder från min lilla Övikstripp.


För att jag skulle få med mig cykeln till Övik fick jag lov att ta buss 10, mjölkbussen, alltså den som stannar mest överallt. Här syns högakustenbron i bakgrunden som vi alltså inte åkte över.

Ida blev nöjd med sin nya cykel.

Marres kille Tomas nya bil. Grym att köra!

Såhär långt har pappa kommit med altanen. Det kommer bli såå bra!



Haha! En stilstudie av Svenne i högform =P

Äntligen fick jag min mjukglass från Villakiosken! Mäktigt god!

Home sweet home

Då var man hemma i Lunnedalen igen då. Här har det hänt grejer minsann. Pappa har kommit riktigt långt på den nya altanen som han håller på att bygga. Ska ta lite bilder sen så jag kan visa hur fint det blir.

Sitter just nu ensam här hemma och väntar på att Ida ska komma hem från skolan så att vi kan åka in till stan igen. Vi ska möta upp syster nr 2 vid kl 17 för att ta oss en shoppingrunda i jakt på avslutningskläder åt Ida. Hur kommer det sig att det är och alltid har varit så mycket roligare att köpa kläder till Ida än till sig själv..? Kanske för att den lilla jäntsnytan passar i allt hon tar på sig =)

Imorgon hoppas jag på att någon vill följa med till arenan och käka lunch, lät som att Marre var sugen. Sen ska jag nog svänga förbi Villakiosken och köpa mig en mjukglass (så Joakim slipper höra på mitt tjat =P).


Ps. Min veckoplanering har blivit lite ändrad (för den som för anteckningar =P). De ringde från jobbet igår och frågade om jag kunde jobba hela fredagen och det tackar jag ju självklart inte nej till. Man är ju inte precis rik den här tiden på året.

Min vecka

Ja, den här veckan har jag det jag gör...

  • Måndag: Idag har jag lite ärenden på stan att uträtta, jag ska träna och åka ut till Korsta ikväll och köpa en cykel som pappa hittat åt lillasyster Ida på blocket.
  • Tisdag: Imorgon bitti tar jag bussen upp till Övik. Förhoppningsvis får jag med mig cykeln på bussen också.
  • Onsdag: Kvar i Övik. Åker tillbaka till Sundsvall på kvällen.
  • Torsdag: Joakims bror Mikael tar studenten!
  • Fredag: Här ska det hinnas med att tränas och göras ett besök på systembolaget.
  • Lördag: 50-årsfest! Johannes och Micke slår ihop sina 25-årsfester. Håll tummarna för fint väder.
  • Söndag: Bakis..?

Sen borde jag hinna med att börja flyttpacka lite i veckan också. Har börjat lite smått. En flyttkartong är nästan full. Herregud vilka kartonger det kommer att bli..!

Kvällen

Här kommer bilder från båda tillställningarna jag var på ikväll.


..men först mitt byxfynd från i förrgår, snygga va?

Fina Jenny med presenten från mig och Karro.

Karro, Jenny och jag.

Födelsedagsbarnet Mikael bakom blommorna.

Bröderna Norberg. . . .

87 spänn!

Ibland är det riktigt bra med second hand-affärer. I förrgår var jag in på "Återkommande mode" nere på stan för att leta ett par jeans som jag kunde klippa av och göra till shorts. Jag hittade ett par snygga, mörka leejeans för 87 spänn som jag köpte. Men de satt så pass bra så jag kunde inte förmå mig att klippa av dem. Istället har jag fått mig ett par grymt snygga märkesjeans för under hundralappen.

Blev bara så glad nu när jag tog på mig dem igen och upptäckte att de dessutom är riktigt sköna.

Visar bild på dem senare. Nu ska jag iväg ner på stan och gratta min vän Jenny som tagit fil.kand. examen. Sen ska vi iväg till Matfors och gratta Mikael som fyller 19 idag.

So long!

Right now


Kan ni gissa vad detta är? Ja, alltså inte smoothien till höger, utan den roliga grejen till vänster. Världens bästa uppfinning skulle jag vilja påstå.

Sommarlov!!!

Äntligen sommarlov!!! Nu är sista tentan gjord och jag har ingen skola att bekymra mig över på heeela sommaren. Det känns lite overkligt faktiskt.

Sen vet jag ju inte hur tentan gick, men det kändes hyffsat i alla fall. Jag borde klara den.

Nu ska jag nog gå ut i solen och lägga mig och läsa en bok, en riktig bok, inte nån jäkla lagbok eller annat skoltjafs. =D


Här kommer lite bilder från gårdagen då vi var ute i Matfors och firade diverse mammor:


Finns det nått bättre än att gunga?

Hemma hos Joakims farmor och farfar blev det lite jobb i värmen.

Plocka grenar.

Evelina ville också hjälpa till.

Bikini, shorts och stövlar. Det var sommar igår...

Joakim i favoritklätterträdet =)

RSS 2.0