Long time no see

Ja, nu var det ett tag sedan man uppdaterade. Har helt enkelt inte haft tid.

Trevlig, men annrolunda jul har det varit.
Kom hem torsdagkväll. Hälsade på syrran på jobbet. Den lilla snytan har nog tjänat ihop ganska bra nu under jul och nyårshelgerna. Fredag blev det stan med minsta syrran. Shit, va hon blir stor. Det är ganska sjukt. Dan före dopparedan blev det lite pepparkaksbak och självklart julgranspyntning.

Julafton är alltid en evig väntan, även denna gång. Fast tiden gick ganska fort ändå. Det tar tid att locka och platta hår på tre tjejer. Tur det. Konstig känsla under Kalle Anka. Inte var det nån julkänsla iaf. Vid sju kom som vanligt tjocka släkten, men den var inte så tjock i år. Tror det va kanske 7 pers som kom. Men det var trevligt ändå. Fick många fina julklappar. Ryggsäck, Crocs (köpta i Vancouver) och massa annat fint. Av Jocke, som kom på juldagen, fick jag en hel del inredningsgrejer i temat grön/brunt såklart.

Flärke på juldagen som vanligt. På annandagen blev dock en ny tradition invigd. Middag hos moster Elisabet och Ulf i deras nya lägenhet i stan. Mucho trevligt. Fläskfilé och chipsgratäng. Annorlunda, men riktigt gott faktiskt.

Skridskoåkning på Getinghov på onsdagen. Riktigt kul att glida runt på Sedinarnas och Näslunds forna hemmais.
Födelsedagskalas hos kusinbarn Melker som fyllde fyra. Kul att få busa lite med han och Moa.

På torsdagen bar det av till Sundsvall och familjen Norberg. Fest på fredagkväll med Jockes fd. jobbarkompisar ute i Birsta. Krogrunda i city. Stöter på Jockes compadres innan vi drar hem med 02.20-bussen.

Sista dagen på året spenderades hemma hos Norberg med Jocke och lillebror Mikael. Lugn tillställning med grymt god mat. Fläskfilé och potatisgratäng. Jordgubbar, grekisk yoghurt och honung till efterrätt. Schvinigt gott! Promenad runt kvarteret efter tolvslaget. Galet vad folk lägger ner pengar på fyrverkerier.

Igår var vi på Ikea, köpte en del nödvändigt till mitt rum. Sen for vi in till stan och jag hittade ett riktigt coolt tyg. Brunt med medaljongmönster i svart och ljusbrunt. Detta ska hänga på väggen bakom sängen. Innan hemfärd fick Jocke sig en nödvändig klippning.

Höll på att glömma det viktigaste. Det snöade i förrgår. Urmysigt! Vi tog en långpromenad runt Matfors och byggde sedan årets första snölykta.

Imorrn bär det av uppåt för att se seriefinalen mellan HV och Modo. På fredag åker vi vidare upp till Ume och verkligheten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0