höst

Höst nu. Regn och rusk. Fick lov att kliva upp och skjutsa Joakim på jobbet i morse. Inte så kul att cykla i det här vädret. Som tur var kom vi i säng ovanligt tidigt igår, så det smärtade inte så värst mycket att kliva upp. Många skolungdomar på väg till skolan nere på stan. Ser ganska mysigt ut. Kommer ihåg att det var ganska kul första dagen på höstterminen. Man fick träffa alla brunbrända klasskamrater och självklart fick man ta på sig sina nyaste kläder, som man förmodligen införskaffat genom HM-katalogen.

Det var tider det. Börjar bli lite nervös inför min skolstart nästa måndag. Bara en vecka kvar ju. Känner mig inte så skolsugen, men det får väl gå. Mest nervös för all studielitteratur. En lista på tre och ett halvt A4 med alla böcker vi ska plöja igenom på första kursen. Hua. Jag ryser bara jag tänker på det. Förhoppningsvis är det bra och intressant litteratur.

Ska inte tänka på det där nu. Tänkte sticka iväg och träna om ett par timmar. Skönt att få rensa huvet lite. Sen på eftermiddan ska jag, marre och hennes kompis ut till Birsta och shoppa lite. Ska bli kul.

linser

Jepp, då sitter men här med linserna på. Skaver lite konstigt på höger öga, men det går över efter ett tag. Det första jag gjorde efter att jag kommit ut från optikern var iaf att gå och köpa ett par snygga solbrillor. Hade även lite tur. Det var slutrea på Cubus, så de kostade endast 30 spänn. Shoppingkvoten fylldes dock med ett par skor för 450. Ett par riktigt snygga kilklackisar från Vagabond.Nu går jag hemma och väntar på att Jocke ska sluta jobba så vi kan fara och starhandla på Ica Maxi, som öppnade för nån dag sen.


Låtar väl värda att lyssna på:

Lars Winnerbäck & Miss Li - Om du lämnade mig nu
Timbaland feat. One Republic - Appologize
Explosion In the sky - Your hand in mine (Soundtrack till Friday Night Lights)

monki

Man börjar bli lite smått rastlös nu när man inte jobbar lika mycket. For ut en sväng till Birsta idag. Jag vet inte hur många gånger jag varit in på Barnens Hus på mina lediga dagar. De tycker nog att jag är lite konstig. Men idag hade jag faktiskt ett ärende. Skulle snacka med Hanna om när vi ska köra igång med den där träningen som vi snackat om halva sommarn. Jag drog även med mig henne till Birsta City för att kolla in den nya butiken Monki. Jäkligt udda och snygga kläder där faktiskt. Jag kom därifrån med en blå t-shirt, vidare modell, och ett linne med nå roligt mönster på. Spanade även in ett par sjuuukt snygga pjuks på SkoMårten. Ett par kilklacksskor från Vagabond. Ska införskaffas när lönen kommer. Jag går även och funderar smått hur jag ska göra med min skinnjacka. Dragkedjan har nämligen pajat och vad jag har hört så kostar det typ 600 spänn att laga. Det är lika mycket som jag köpte jackan för. Megasuck! Ska man lägga pengar på lagning eller ska man köpa en helt ny? Får fundera ett tag till. Än så länge är det ju inte så kallt att man behöver dra upp dragkedjan. Kanske hittar nån snygg modell i Sthlm. Vi åker förmodligen ner dit den 31:a och stannar till den 2:a, om vi hittar nå boende.

Usch, måste nog plocka undan lite i lägenheten nu. Det blir fort stökigt när man bor så litet. Längtar tills vi hittar nått större. Vi ska iaf fara och titta på en lägenhet på Östermalm i veckan. En trea på 64 kvm, med balkong. Skulle vara kung det. Vi får se hur det blir med det. Man ska ju gilla lägenheten också.

Som sagt, städning.

seg

Ligger i soffan och väntar på att min huvudvärk ska försvinna. Jag tror att alvedonen börjar göra sitt. Måste få i mig lite gröt innan jag drar ner till stan också. Kände mig inte så überpigg imorse, så frukosten har fått vänta ett tag.

Klockan 13 ska jag vara på synsam för en synundersökning. Tänkte skaffa mig linser. Kan vara skönt att ha när man tränar och kanske när man ska ut.

Hua. Nu kurrar magen. Bäst att få i sig gröten.

nada ork

Väääldigt längesedan nu. I know. Har bara inte haft någon lust alls att skriva i sommar. Förhoppningsvis blir det bättring nu. Orkar inte skriva om allt som hänt i sommaren just nu. Det får bli en annan dag.

Nu vill jag spela tennis.En hel del av sommaren finns dock dokumenterad på http://lisajokk.bilddagboken.se/.

RSS 2.0