Lördag

Oj oj, den här helgen har man då inte gått sysslolös. Därför kommer jag tilldela lördag och söndag varsitt inlägg.

I lördags tog vi alltså tåget ner till Gävle, för att sedan ta en buss ut mot Sandviken. Vi åkte omkring 10.15 från Sundsvall och vid 13.00 var vi framme i den lilla byn utanför Sandviken där vi skulle kolla på en bil, en Peugeut 307.

Här nedan ser ni två smått nervösa eventuella bilköpare tågandes genom ett skogigt landskap.

image213

Efter att vi fått sett bilen och provkört var det ingen tvekan. Vi skulle bara ha den!
Hemvägen blev alltså desto roligare och inte alls lika nervös.

image214

Såhär ser vår pärla ut. Vi är grymt nöjda!

image215

Vi åkte direkt ut till Matfors när vi kom hem med bilen från Sandviken och blev där bjudna på grillat kött. Supergott och välbehövligt efter en lång och mentalt ganska krävande dag.

Vid 22.30 var vi hemma i lägenheten igen och vi var båda väldigt trötta, men tänkte att vi kanske skulle gå förbi Jon och se om grabbarna var kvar där. De skulle nämligen ut på kvällen. De hade inte hunnit gå ner på stan än, så vi blev såklart övertalade att hänga på ut och det ångrar vi inte att vi gjorde kan jag säga. Det var längesedan jag hade så roligt ute. Vi - alltså jag, Joakim, Micke, Johannes, Matte, Jon, Grubb och senare även Emma - röjde ganska hårt på dansgolvet på Olearys hela kvällen. När vi kom hem inatt var vi båda sju blöt i svett, men fasen så skoj vi hade. Så kul att folket börjar vända sig hemåt nu när det blir sommar.

Kommentarer
Postat av: Ida

Snygg bil;D Rött ska det vara!

2008-06-02 @ 18:08:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0