Varning för ras... och Breitholtz

Så skönt det var att komma hemifrån idag!

Mötte upp Jenny utanför Barista, vi stod där och pratade och plötsligt ramlar det ner stora snöblock från taket typ en halvmeter från att träffa oss i skallen. Vi hade tur, men en kille som gick förbi precis efter hade inte samma tur. Han fick en klump rätt i huvudet stackarn, men han klarade sig nog hyffsat ändå, en mindre hjärnskakning åkte han nog på dock.

Det var riktigt kul att träffa tjejerna igen. Och det blev som en liten bäbisträff också mitt uppe i alltihop när Jennys syrra och dotter kom förbi. Då fick Malte nån att flörta med =)

Efter den ca 2 timmar långa lunchen gick jag och Johanna för att ta ut pengar. Då ser vi en kille komma mot oss. Jag tycker jag känner igen han... Jo, men visst var det Daniel Breitholtz, fd. idoljurymedlemmen. Han kastar upp en mikrofon framför oss och berättar att han gör ett program för radiokanalen Mix megapol och vill att vi ska ge förslag på vad han kan göra under en timme i Sundsvall. Först föreslår Johanna att han ska gå och raka av sig skägget och han blir riktigt nervös, men går ändå in till närmaste frisör, men han påstod att de inte ville raka honom eftersom att det inte skulle bli snyggt (eller hur att de sa så). Men då kom jag på att han kan ju gå på casinot och det tyckte han var en bra idé. Vi fick välja vilken färg han skulle spela på i rouletten och vi valde svart. Han påstod att vi skulle få halva vinsten, om han nu vann något. Lyssna på radion på lördag, sa han. Vet inte riktigt om jag vill höra mig själv på radion. Man lär väl låta som värsta norrlänningen.

Nu ska jag sätta mig och pyssla med lite armband igen.


Söta Malte på Barista.


Stolta moster Jenny presenterar systerdottern för Malte.


Jag och Breitholtz


Johanna: Va kort du är!
Daniel: Va? Nä, men jag stod ju i en grop!

Kommentarer
Postat av: Mike Zuccarello

Cooooolt!

2009-02-25 @ 17:09:24
URL: http://hajkpojken.blogspot.com
Postat av: Lisa

Verkligen coooolt!

2009-02-25 @ 22:31:27
URL: http://lisagidlund.blogg.se/
Postat av: Johanna

Haha, visste inte att du hade en blogg..men nu vet jag! =) Ja men han var jäkligt kort!! ;)

2009-02-25 @ 22:37:35
Postat av: Malin

Haha, vad roligt! Man kanske måste slå på radion på lördag ;-)

2009-02-26 @ 09:05:50
URL: http://majjjsan.blogg.se/
Postat av: Maria

Tjena! Oj, nu var det ett tag sen jag var in här och läste hur du har det! Ska hem i helgen och där sänder de väl inte mix megapol, annars skulle man ju lätt lyssnat! Kanske går att lyssna på webben. Ha det fint! Kram!

2009-02-26 @ 13:36:14
URL: http://amason.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0